• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık

Bana yaptıklarını çeksin istşyorum rabbim bırakmasın istşyorum sizce rabbim göstererir mi benim ahımı.

Al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim... Böyle bir şeydi haralde:işsiz:
Neyse konu sahibesi sana da gelince önceden anneler kızları ssk lı biri ile evlensin diye dua edermiş. Şimdi de senin ki nin o hesap memur eş aramaya çıkmış gibi:işsiz::işsiz:Yol ver gitsin...
:halay:Sonuç olarak iyi demiş :rolleyes:

Ya çok afedersiniz ama Orhun Kitabelerini çözmeye çalışıyormuş gibi hissettim kendimi bu nasıl bir yazma şekli? İkincis de maşallah beyfendi sanırım Bakan KPSS puanına göre atama yapıyor. Şöyle adamlardan hala ne bekliyorsunuz anlamıyorum hanımlar? Allah aşkına bir gaza geldi evlendi diyelim it gibi çalıştırıp sizi paranızı yerler.

Al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim... Böyle bir şeydi haralde:işsiz:
Neyse konu sahibesi sana da gelince önceden anneler kızları ssk lı biri ile evlensin diye dua edermiş. Şimdi de senin ki nin o hesap memur eş aramaya çıkmış gibi:işsiz::işsiz:Yol ver gitsin...
Hahshdjjd :KK9::KK9:

Back
X