• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık

Nıye pekı insan baglandı mı gerçekten sevdimi gözzü görmez demek kı yaşanacak şeyler miş yanı üniversi te okumayanlar mı sadece böyle şeyler i yaşıyo herkesın başına geleblr arkadaşım
üniversite okuduğunuza emin misiniz? eğer gerçekten öyle ise sizin doldurduğunuz kontenjana acıdım şu an.

Katılıyorum rumuz33e. Bunun üniversite okumakla alakası var mı ki. Üniversite okurken kalbini kenaramı koyuyon.

Bir kadın birini sevdimi cok bağlanıyo. Dünyada bi tek o var sanıyo. Ama öyle olmadığını ayrılıp acısı geçtiği zaman anlıyo. Bu arkadaşımızında ayrılıgı yeni olduğu için bazı şeyleri kabullenemiyo. Bizden tavsiyeler istemiş. Ona göre yorumlayalım bence

Anladım.
İflah olmadıgınız gel deyip gelmenizden, git dediğinde gitmenizden belli.
Bulun anam belanızı, müstehaktır.

Memur olmus da sanki holding patronu olmuş gibi davranıyor :D bırak git yoluna bak evlenilecek adam değil. Memur olsam senin suratına mi bakarım de bir daha karşına cikarsa

Anladığım tek şey; o dedi ,bu dedi, şu dedi ,dedi de dedi.

Nıye pekı insan baglandı mı gerçekten sevdimi gözzü görmez demek kı yaşanacak şeyler miş yanı üniversi te okumayanlar mı sadece böyle şeyler i yaşıyo herkesın başına geleblr arkadaşım
Bu nasıl bir yazı? Üniversite okuyan birinin bu kadar noktalama işaretlerinden, dil bilgisi kurallarından yoksun bir yazısı olmaması lazım, şaşırdım. Asıl konunuza gelince, sizi sevmiyor, alışkanlığı var sadece. Alışkanlığı ve mantığı arasında gidip geliyor.

Bi insanı seversiniz herşeyiniiz olur o benle çıktı 6yıl beraber dık ama son yılda memur olunca degişti hayatında bendenn başkası olmadı şimdi kı ınsan la olmaz ama ben herşeyi çöpe attım bu insan mutlu olmasın bana yaptıklarını çeksin

Bu nasıl bir yazı? Üniversite okuyan birinin bu kadar noktalama işaretlerinden, dil bilgisi kurallarından yoksun bir yazısı olmaması lazım, şaşırdım. Asıl konunuza gelince, sizi sevmiyor, alışkanlığı var sadece. Alışkanlığı ve mantığı arasında gidip geliyor.

Bu konunun üniversite okumakla ne ilgisi var şu an tek tek noktalama işaretlerine dıkkat edelım o zaman. herkesın başına gelir bunlar bence

İyi tarafından bakın es kaza memur filan olsaydınız kesin evlenirdi sizinle. Ucuz kurtulmuşsunuz.Ayrıca bende memurum,gözünüzde büyütmeyin bu kadar.Dünyaları filan kazanmıyoruz.Sizi sevseydi bunlara takılmazdı.

Anladığım tek şey; o dedi ,bu dedi, şu dedi ,dedi de dedi.

Al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim... Böyle bir şeydi haralde:işsiz:
Neyse konu sahibesi sana da gelince önceden anneler kızları ssk lı biri ile evlensin diye dua edermiş. Şimdi de senin ki nin o hesap memur eş aramaya çıkmış gibi:işsiz::işsiz:Yol ver gitsin...

Son düzenleme:
nokta, virgül falan kullansaydınız allah aşkına, okurken cümleleri ayıracağım derken anlamını kaçırıyorum...

Guya kuzenı memur la evleneckmiş ev almış onun gıbı olmak istıyo muş dilerim kı çeksin ömrünün sonuna kadar sahip olamasın

Önce Si çok farklı idi anlatamadım pek ama oda çok şey yaptı bende ama takı memur olunca milletin aklına uydu vicdanıni ve kalbını dınlemdi böyle nıyetle rabbim ona vermeyeck hiç bi zaman

ya yapmayın artık ya! bu nasıl bir ufuk darlığı?memur olmak nerelerde sizin gözünüzde?

Kimse senin gibi olmuyor dediğimi yapmıyor nasıl bir cümle ? Adam seni değil dediğini yapacak birini mi istiyor. Ve yine istediği sen değilsin zaten memur olması... Çok ilginç, yanlış mı okuyorum diye telefonun parlaklığını açtım sen düşün. Gerçekten kırılmanı istemem ama adam belli ki seni sevmiyor :110: Bak ben de bu sene mezunum inşallah öğretmen olacam sevgilim de polis. Kpss çalışıyorum sevgilim olmazsa evlenince birlikte çalışırız (onun matematiği çok iyi) sana matematik anlatırım falan diyor. Hiç bu tarz konular olmuyor biz de. Zaten tanıştığımızda de ben liseye gidiyordum. Üzüldüm gerçekten çünkü bu sınav psikoloji falan çok kötü ben de baskı olmadığı halde tek isteğim emeklerim boşa gitmesin. Bence sen çok çalış elinden geleni yap inşallah atarsın. Atanırsan da o adamın yüzüne bakma

Hiç böyle degildi. ben o birbirimizin sözünu tutardık. ben ayrıldıgım zaman o benı süreklı takıp etmiş facebook yoktu benim face açmıştm ordan bakmış çok ezilmiş. bende kırgın oldugm için ayrılmıştm ondan. sonra ise msj attıgmda memur olmuş tu ama ben bilmiyodum. o da sırf memur dıye geri döndügümü düşündü

Yalnız çocuğun “parayla mutlu olunmuyor” dediği yere gülmekten gözümden yaş geldi. Ya o dedikleri para memur maaşı değil diyemedin mi kız :KK48:

Eski sevgilin memurluğu gözünde çok büyütmüş. Tamam aldıkları maaş gerçekten kötü değil ama uzaklara bakıp “aah ah param var ama mutlu değilim” denecek bir maaş yok ortada.

İşinden onun için ayrıldığın yeri okurken çok kızdım. Keşke yapmasaydın. O eski sevgiliden de bi cacık olmaz. Bırak gidip memur kız bulsun evlensin. Sen kendi yoluna bak bundan sonra.

Back
X