Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlarrrrrrrr nolur bisi söyleyin..bi erkek arkads var onla konustumda dedim facede iliskisi var yapyimmi..yap dedi ..catlar dedi.. siz ne dersiniz???

bence hiç uğraşma canım boşver.. ama senin fikrinde önemli senin içinden ne geçiyor şuan :)

kizlarrrrrrrr nolur bisi söyleyin..bi erkek arkads var onla konustumda dedim facede iliskisi var yapyimmi..yap dedi ..catlar dedi.. siz ne dersiniz???

senini birini bulduğunu düşünüp o da birini bulup o da aynı şeyi yapabilir canım bnce uğraşma..

bence hiç uğraşma canım boşver.. ama senin fikrinde önemli senin içinden ne geçiyor şuan :)

erkek arkads diyorki yap.. pisman olsun..ici icini yesin kim bu diye.. cünkü o görüstügüm cocukla olmadi saniyor.. ve simdi iliskisi var yazarsam oldu sanicak :)

annesinin adını öğreniriz iki okur üfleriz bu işi hallederiz ahahaha

arkads diyorki.. sen onu zaten bitirdin geri dönmiceksin.. oyüzden sadece tek amacin ona aci cektirmek olsun..oyuna basla.. kimseye yalan oldugunu söyleme..hayatinda biri varmis gibi davran diyor..

rahatlıktan cıkınca o rahatlamıs ıste tek fark sen cok kırıldınn

Oyle ama ınsallah doner.. de surundururum bıde muhabbetımız çok ıyıydık hıç susmazdık... D:

ama tek sorun elımı bıle tutturmadım ona opusmedık yıyısmedık hıç D:[/QUOTE]

ya kızlar ben de önceden rahattım ama çok güvendiğim için çok rahattım o bna güvenmezdi sonra ben onun her dediğini yapmaya başladım nerdeyse yok yine olmadı yaranamadım napıcamı şaşırdım.. sonunda terkedildim ayyhh ne güzel dimii hunim nerde benim hunimi getirin !!

canım eğer ilişkisi var yaparsan adamın döneceği varsa da dönmez..sadece kıskanır o da kıskandığını bile bilemezsin öğrenemezsin yani..ilişkin olduğunu düşündüğü için kıskandığını bile belli edemez,söyleyemez..böyle birşey yapma bence..erkek aklı işte arkadaşın demiş sonuçta çok kıskanır yap diye :) erkekleri hiç dinlemeyin bu konularda kızlar bence..

Oyle ama ınsallah doner.. de surundururum bıde muhabbetımız çok ıyıydık hıç susmazdık... D:

ama tek sorun elımı bıle tutturmadım ona opusmedık yıyısmedık hıç D:

ya kızlar ben de önceden rahattım ama çok güvendiğim için çok rahattım o bna güvenmezdi sonra ben onun her dediğini yapmaya başladım nerdeyse yok yine olmadı yaranamadım napıcamı şaşırdım.. sonunda terkedildim ayyhh ne güzel dimii hunim nerde benim hunimi getirin !![/QUOTE]

ben şunu çok iyi anladım valla terkedilmek kadar koyan birşey yok..zaten ilişkinin başında üstümüze düşüyorlar biz yüz verir vermez gidiyorlar..

o kadar çok güvendim ki ona ama o beni o kadar çok terkedip gitti ki şimdi ne ona neden bir başkasına güvenebiliyorum.. hoş zaten karşıma da benle ilgilenen kimse çıkmadı ondan sonra :) kısmetim kapandı sanırım..

edacım aklımdan geçenin aynısını yazmışsın...

edacım aklımdan geçenin aynısını yazmışsın...

zaten zor güvenirim ben ve sevdiğim kişinin de bana güvenmemesi bnm için en kötü şeydir.. tam birine güvendim derken.. hayatımı ona göre düzenledim resmen ki ben dha öğrenciyim ona ragmen .. nolucak peki şimdi

bence de sacma olur oyle bır sey yapsan asla yapamzdım ayrılsak bılee onun benım hakkımda ne dusundugu onemlıdır asla ayrılır ayrılmaz bırınır hemen bulmus dedırtmem tamam onu ılgılendırmez ama onemlıdır benım ıcın hele kı olmayan bırseyı oldu gıbı gostermem kıskanmaz ıyıce sogur nefret ederdı sahsen benım erkek arkadsım kı ben de oyle dusunurdum

vlla napicmi sasirdim..bende böyle düsünüyordum..aama erkek arkads diyorki catlar hemen msj atar sana falan...dinlemiyimmi yani bu arkadsi :)))

abisini sildim ya zten bide iliskisi var yaparsam inanabilir cünkü abiimi oyüzden sildi diye düsünebilir.. hemde ben diger cocuk olmadi olsaydi sevinirdim demistim..eger simdi iliskisi var yaparsam o cocukla oldugmu sanar :))) ama ne tepki verir bilemem..

eger umrundaysam daha fazlaileri gitmeden mudahle ediyim der.. yada gururuna yediremez beni tamamen siler geri dönücegi varsada...ay napicami sasirdim ya

egıtım hayatına devam edıceksın canım olcagı buu kımseye gore de duzenlemıceıksın sutten agızımız yandı yogurdu ufleyerek yıyecegız

demin de söyledim tekrar söylüyorum canım dönüceği varsa bile dönmez birini bulduğunu düşündüğü an onu aklından silmişsin diye düşünür sen öyle bişey görsen beni silmiş demekki diye düşünmez misin? bir şey sorucam bu konuştuğun arkadaşın erkek olan tanıyomuydu eski sevgilini?

bence doncegı varsa bıle donmez o da hemen bırını yapar erkekler bu konuda yeteneklıdır tamamen kaybetmek ıstemıyorsa hıc yapma bence

egıtım hayatına devam edıceksın canım olcagı buu kımseye gore de duzenlemıceıksın sutten agızımız yandı yogurdu ufleyerek yıyecegız

canım ben gerçekten kötüyüm bu gece nası geçicek bu ya gerçekten bilmiyorum aklımadan nasıl atıcam.. o zaten yoluna bakıyo tamamen herşeyi silmiş bile..

canım ben gerçekten kötüyüm bu gece nası geçicek bu ya gerçekten bilmiyorum aklımadan nasıl atıcam.. o zaten yoluna bakıyo tamamen herşeyi silmiş bile..

ahh ahhh ne desemm ben bu erkeklere yaa ne var sankı bı rılıskıyı adam gıbı yurutun yaa seven bırını bulmussunuz yaa hayatta sevgı kadar var mı guzel bısı ya sevılmek sevmek sevdıgınle guzel vakıt gecırmek ne guzel bısı yaa canım bak ben de bazen cok kotu oluyorum hatta gecende asla aramam mesaj atmam dıyen ben az kalsn atıyordum allahtan smsım yoktu yoksa atardım ya da dedımkı o anda facete guzel bısı payalssn donucem dedım ama o gun paylasmadı sonra payalstı yıne tepksıız kaldımm yaa yarını merakla beklıyorumm atmaz ama umut ıste bayram mesajı odun herıf atarmı umrundamıyım belkı su anda baskasını dusunuyordurr ahh ahhh ben bı gıdım okuluma bı gorsun benı gorcek o kavrayamadı beyınsız sımdı bensızlıgı gorsunde kavrasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…