kizlarrrrrrrr nolur bisi söyleyin..bi erkek arkads var onla konustumda dedim facede iliskisi var yapyimmi..yap dedi ..catlar dedi.. siz ne dersiniz???
kizlarrrrrrrr nolur bisi söyleyin..bi erkek arkads var onla konustumda dedim facede iliskisi var yapyimmi..yap dedi ..catlar dedi.. siz ne dersiniz???
bence hiç uğraşma canım boşver.. ama senin fikrinde önemli senin içinden ne geçiyor şuan :)
rahatlıktan cıkınca o rahatlamıs ıstetek fark sen cok kırıldınn
Oyle ama ınsallah doner.. de surundururumbıde muhabbetımız çok ıyıydık hıç susmazdık... D :
ama tek sorun elımı bıle tutturmadım onaopusmedık yıyısmedık hıç D :
o kadar çok güvendim ki ona ama o beni o kadar çok terkedip gitti ki şimdi ne ona neden bir başkasına güvenebiliyorum.. hoş zaten karşıma da benle ilgilenen kimse çıkmadı ondan sonra :) kısmetim kapandı sanırım..
edacım aklımdan geçenin aynısını yazmışsın...
canım eğer ilişkisi var yaparsan adamın döneceği varsa da dönmez..sadece kıskanır o da kıskandığını bile bilemezsin öğrenemezsin yani..ilişkin olduğunu düşündüğü için kıskandığını bile belli edemez,söyleyemez..böyle birşey yapma bence..erkek aklı işte arkadaşın demiş sonuçta çok kıskanır yap diye :) erkekleri hiç dinlemeyin bu konularda kızlar bence..
canım eğer ilişkisi var yaparsan adamın döneceği varsa da dönmez..sadece kıskanır o da kıskandığını bile bilemezsin öğrenemezsin yani..ilişkin olduğunu düşündüğü için kıskandığını bile belli edemez,söyleyemez..böyle birşey yapma bence..erkek aklı işte arkadaşın demiş sonuçta çok kıskanır yap diye :) erkekleri hiç dinlemeyin bu konularda kızlar bence..
zaten zor güvenirim ben ve sevdiğim kişinin de bana güvenmemesi bnm için en kötü şeydir.. tam birine güvendim derken.. hayatımı ona göre düzenledim resmen ki ben dha öğrenciyim ona ragmen .. nolucak peki şimdi
vlla napicmi sasirdim..bende böyle düsünüyordum..aama erkek arkads diyorki catlar hemen msj atar sana falan...dinlemiyimmi yani bu arkadsi :)))
abisini sildim ya zten bide iliskisi var yaparsam inanabilir cünkü abiimi oyüzden sildi diye düsünebilir.. hemde ben diger cocuk olmadi olsaydi sevinirdim demistim..eger simdi iliskisi var yaparsam o cocukla oldugmu sanar :))) ama ne tepki verir bilemem..
eger umrundaysam daha fazlaileri gitmeden mudahle ediyim der.. yada gururuna yediremez beni tamamen siler geri dönücegi varsada...ay napicami sasirdim ya
vlla napicmi sasirdim..bende böyle düsünüyordum..aama erkek arkads diyorki catlar hemen msj atar sana falan...dinlemiyimmi yani bu arkadsi :)))
abisini sildim ya zten bide iliskisi var yaparsam inanabilir cünkü abiimi oyüzden sildi diye düsünebilir.. hemde ben diger cocuk olmadi olsaydi sevinirdim demistim..eger simdi iliskisi var yaparsam o cocukla oldugmu sanar :))) ama ne tepki verir bilemem..
eger umrundaysam daha fazlaileri gitmeden mudahle ediyim der.. yada gururuna yediremez beni tamamen siler geri dönücegi varsada...ay napicami sasirdim ya
egıtım hayatına devam edıceksın canım olcagı buu kımseye gore de duzenlemıceıksın sutten agızımız yandı yogurdu ufleyerek yıyecegız
canım ben gerçekten kötüyüm bu gece nası geçicek bu ya gerçekten bilmiyorum aklımadan nasıl atıcam.. o zaten yoluna bakıyo tamamen herşeyi silmiş bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?