- Konu Sahibi Princess
-
- #3.121
ayy kızlar benımkı arkadasta kalmak ıstemıştı..kankam bıle olabılrsn demşti : bıanda artık sevglı degılz cadı dedı. neden ddm baglanamadım, kımseyle olmuyo suan., ıstemıyorum
senın sevgılıne sınır oldum canım kusura bakma ama sacmalamıs yanıı yaa hıc umrusamıyor gıbı ne o oyle yaaa bıraz cıddıyetnde ayrıl barı ayrılcaksan cadı falan ne yaa sankı kac yıllık kankasısın
bılmemey calıssam da su yurek dınlemıyorr yaa ben dersımde gordum de aslında asık olmamızı hormonlar saglıyorr o hormonu aldırsak mesela vazopressın hormonu baglanmayı saglıyor erkeklerde yok galıbaad. bızde de bolca varrr .d
o hep bana cadım derdıdeama sınır oldum bende eveeet. allah onu kapıma getırır ınsallah.. dogum gununu kutlamamakta kararlıyım.
o zaman biz şu hormanlardan bazılarını aldıralım meselaa ayrıldıktan sonra acı çekmemizi sağlayan hormon varsa kesin onu aldıralım[/QUOT
basta asık olmamızı saglayan hormonlarımızı aldırmalıyızD:o erkeklere de bızden hormon aktarımı yapılmalı tıp bunla ılgılenmelı
basta asık olmamızı saglayan hormonlarımızı aldırmalıyızD:o erkeklere de bızden hormon aktarımı yapılmalı tıp bunla ılgılenmelı
amınn canımm surune surune gelsınnnD:
bııı gelsee çiiin işkencesii yapıcam onaaa
ama artık bunun değişmesi gerekmiyor mu yeter yani.. eskilerin sevgileri gerçekmiş şimdi yaşananlar değil..
:))) kesinlikle katılıyorum ama bence bu erkeklerin bizden faklı olmasının farklı dha umursamaz düşünmesinin sebebi bizim gbi yetiştirilmemelerinden kaynaklanıyor.. bize her eşy ince ince analtılır yaptırılır ama onlarda ise her şey küçüklükten beri üstünkörü anlatılır sen erkeksin takıl yavrum git gez yavrum amcalara göster yavrum.. adamlar böyle rahat büyüyorlar zaten şimdi ayrılmış mı ayrılmamış mı bu kız üzülmüş mü üzülmemeiş mi demin birinin yazısını okudum ayrıldıktan sonra hacı diye hitap ediyormuş nasıl ya hacı mı ? kahveden arkadaşı mahmut olalım o zmn dha iyi değil mi
toplumumue oyle malesefe cnım yaa erkek aldatır erkek dover erkek ayrılır erkek aglamaz erkekler robot gıbı yetıstırılıyor erkek yaparsa elının kırıdır mantıgı var hala bırcok ınsanda ama kadın yaparsa namus meselesı yanı sosyolojık acıdan bakılırsa durum bu ama artık adam gıbı seven sevdıgıne sahıp cıkan en ufak bısıde topuklamayan kalmadı gıbı
Eveeet ya utanmazzz şeyybana hacı demşti bıdee kendısı ev kızı gıbıydı. utu yapar yemek yapar cam sıler vs.. oyle bırıydı 18 ysında bıde bıdee kız gıbı ağlardı sokaklardakı kopek yavrularına falan. sokak kopeklerı ıcın oturur ağlardı. bana anlatrdı D:
cok ılgınc yaaa pek nazlıyımıs senınkı
Çoook koştuu pesımdennn
ama tam asıkk oldumm baglandımm herseyımsınn dedım onaaadam kaçtı gıttı D
hepsı aynı canım bırının gtmesını ıstıyorsan cok sev kendılıgınden gıder zaten oyle bır soz vardr dogru
aynenn.. ben bunu sevmıyodum baslarda. tv ızlıyorum dk bası msj atıyo.. bu rahatlıgına tutuldum senın dıyodudıyodum atma msj fılm ızlıyorum snra knşuruz bb hıç de kırılmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?