• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabi kişisine göre farklılık gösterir ama etrafımda gördüğüm kadarıyla bu şekilde ilişki yaşayanlar öyle bir anda kestirip atamıyorlar. he aldatma olsa belki hiç umrunda olmaz ayrılır ama diğer sorunlardan dolayı hemen ayrılamıyorlar. Riskli bi durum.

kızlar benimkide geri döndü ve aradı ilk günler açmadım ama baktım ısrar ediyo açtım buluştuk bayaa konuştuk sonra tekrar istedğini we pişman olduğunu söledi baya naz yaptım ama seviyorum kahretsin affettim :)darısı bütün bekleyenlerin başına ama tek tavsiyem sır olun sakın yalvarmayın bak baştan yaptım 2 ay sonra döndü aramayın sormayın gerçekten baştan sevdiyse sizi geliyor :)

7-8 ay sonra döndü ve terkedilip acı çeken kızlara örnek olsun elbet sonunda erkekler çekiyor acıyı.
Ayrıldıktan 2 ay sonra normal hayatıma dönebildim sanırım.Sonrasında bizim bölümden biri ile yakınlaşmalarımız oldu.Başta hoşlanmıyordum ama kalbim de boş olunca bir şans verdim ve hoşlanmaya başladım. O da iyi sonuçlanmadı ama en azından başka birisini de sevebileceğimi anlamış oldum. Şu an ise yeni birinden hoşlanıyordum birkaç aydır.(Çok hızlısın diyebilirsiniz ama onu unuttuktan sınra kalbimi olası başka ihtimallere kapatmak istemedim, olursa olur olmazsa olmaz) Eski sevgilim artık aklıma bile gelmiyordu. Arada ortak arkadaşlarımızla görüşüyordum. Her gün görüştüğüm de bir ortak kankamız vardı. Mayısta bir konsere gittim, aynı konsere o da gitmiş. Bizim şarkımız dediğimiz şarkılar çalmıştı konserde.Konser sonrasında içinde tuttuğu tüm pişmanlığı sonunda dışa vurmuş ve beni aradı bi anda.Yeni numaramı ortak kankamızdan almış. Kötü davranmadım ama arkadaşça yaklaştım. Birkaç defa yüzyüze görüştük ve ona arkadaşça baktığımı söyledim. O ise hala bir şans istiyordu. Belki olur ama şu an öyle istemiyorum, arkadaş kalalım dedim. Arkadaş kalmak istemedi. Telefonda saatlerce ağladı sabaha kadar.Dün yine görüştük elimi tutmaya falan çalışıyor ben ise engelliyordum, arkadaş gibi ol diyordum. Laf arasında annem ile babamın ayrıldığını söyledim, söylemez olaydım.Yine ağlamaya başladı suçluluk duygusuyla. Resmen ayaküstü aşk mektupları yazıyor gibiydi bende ise en küçük bi elektriklenme yok. Ayrılır ayrılmaz mesaj attı yine ısrarla tekrar denemek istiyor, sana aşığım diyor. Msne girdi ve msnde aşk mektupları yazmaya başladı o kadar çok şey söyledi ki şu an hatırlamıyorum bile. Klasik aşk mektupları işte barışma çabaları.Kendime zarar veririm diyor. Keşke kalbim atsaydı ama elimde değil beni o soğuttu.En sonunda dayanamadım ve "Arkadaş da kalamıyosan ben senin hayatından çıkayım" gibi şeyler diyerek veda ettim çıktım. Saatlerce aradı mesajlar attı sabaha kadar.Arkadaşı arıyor kendisi arıyor telefonum hiç susmadı. Sabah evimin önüne gelmiş kaç saatlik yoldan, lütfen son kez göreyim diye yalvarıyor, midem bulanıyor ayakta duramıyorum çok kötüyüm diyor. Ne cevap verdim ne de hayır dedim ne de cama çıktım. Sadece gitmesini bekledim. Saatler sonra mesajlar kesildi sanırım gitmişti. En son bana veda etti cok acıklı bir mesaj yazmıştı. Sonra annesi beni aradı sanırım oğlunun hali yüzünden bana kızıcak(Biz istanbuldayız annesi başka şehirde sanırım hemen haberi gitmiş) Ama korkudan açamadım teli. Saatlerdir ses yok.
Amacım ona acı çektirmek değil,kızgım bile değilim çünkü artık içimde bir his yok. Ama eskiden nasıl acı çektiğimi düşününce onun da şuan bu haline acımamam gerekiyor. Yine de üzülüyorum işte çünkü ben de aynı acıyı çektim kötü bi durum. Ben yalvararak kapısına gittiğimde beni reddetmişti karşısında rezil bir haldeydim. Ne diyim bir şekilde geri buluyorlar cezalarını. Düşünemezdim bu kadar olabileceğini.
Kızlar giden sevgiliniz için üzülmeyin. İnsan elbet üzülüyor benim o zamanki 7-8 ay önceki mesajlarımı görseniz şu halime inanamazsınız ama bir şekilde unutuluyor.Ve geri geldiğinde sandığımız kadar güzel olmuyor.Ben geri dönmesi için nelerimi vermezdim o gittiğinde. Özellikle mataharicim çok iyi bilir. Ama işte sonuç ortada. Belki aklımda başkası olduğu için bu kadar rahatım ama yeni hoşlandığım kişiyle olur veya olmaz, yine de eskisine aşık olmadığım gerçeğini değiştirmiyor.

Bence hiçbi' şekilde davranmamalısın. Yani iletişimini kesmelisin.
Eğer ufak kavgalardan bi' kaç günlük ayrılık olduysa sakince ve objektif davranmalısın diye düşünüyorum. Zaten kavgadaki, tartışmadaki vs. sorun neyse çözülüyorsa bu şekilde ilişki devam etmeyi hak ediyordur.
Ancak başka saçma sebeplerden bıraktıysa ya da sen bıraktıysan dönme. Tavsiyem kesinlikle dönme.
Çok denedim çünkü biliyorum..
Aşığım ben deli gibi gözüm görmez başkasını, banane dedim ama doğru söylüyor o insanlar.
Her şeyi yeniden yaşamak gibi. Bildiğin sorunları tekrar tekrar başa sarıp acı çekmek resmen.
Zamanını, güzel hislerini boş yere harcıyorsun böyle yapınca..
En iyisi seni hakedecek kadar sağlam duruşlu birini beklemek.

sessiz kal ulasılmaz insan moduna gir gördügün yerde o yokmus gbi davran onu unuttugunu hissettrmeye calıs böylr bisey yoksa bile. unutmayn kacan kovalanır:71:

Slm kızlar çok fenayım sözlüm sözü attı beni artık hiç bi şekilde istemediğini söledi yüzükleri filan kargoyla at dedi gittim attım dayanamadım geri aldım bir ton laf saydı bana istemiyorum anlamıyomusun fılan yaklasık 2 aydır bi küs bi barışığız benimde çok hatalarım oldu bişeyler bozulduğunda hemen düzelsin istedim daa berbat oldu her şeyve bu yasananları ailesiyle paylaşmış sölediği kadarıyla kendini çok fena dağıtmış sinir krizleri fılan gecırmıs hastaneye fılan kaldırılmıs ole dıo... Hep o bısıylerı duzeltmek ıcın cabalarken ben acele edip herseyı mahvedıomusum oyuncak ettın artık benı ıstemıyorum senı fılan dedı cok net konutsu aılemde ıstemıo artık oğlunu bu hale getiren kızı fılan dedi cok kötü oldum elım ayagım tutmuyo resmen… Bi gün önce bişeyi beceremiosun hiçbişeyi düzeltemiosun filan die cok kızdım yüzünü bile görmek istemiorum hayatıma bakıcam fılan demıstm sinirden o da krize girmiş evde herkese sölemiş kaldıramamıs laflarımı bitti gönder herseyı dedi bu sefer ben tutustum yalvardım agladım yerlere düşürdüm resmen kendimi ama fayda etmedi artık istemıo benı aılesıde galıba arıcaktım aılesını ona da ızın vermedi gönder yüzüğü dio baksa bişiy demio napcam ben elim gitmio yerlere düştüm resmen mucize bekleyip dua ediorum sürekli napmalıyım...

merhaba kizlar,
beni hatirladiniz mi bilmiyorum ama bende burda uzunca bi süre zaman geçirmistim..
benim sorunumu o dönem takip edenler bilir... karsi tarafin bir anda istemiyorum yapamiyorum arkadas kalalim demesinden uzunca bi süre sonra yine barisip yol almistik ve o da yaklasik bi 5 6 ay sürdükten sonra yine kaçacak delik aramalariyla tekrar son bulmustu...
ondan sonrada orali olmamaya çalistim...

ara sira face'te ekliyordu, bazen slm bazende gülüçük yolluyordu.. tersliyordum (aslinda ne kadar israr edecek onu bekliyordum)
geçenlerde yine aynini yapti.. uzun uzun onun istedigi gibi olmayacagini... buna karsi oldugumu söyledim..
israrla eski dost düsman olmaz deyip kapimi çalmaya basladi... face'te davetini kabul ettim...
dün ilk kez o kadar konusmaya uzak kaldiktan sonra cesaretimi topladim: ciddi ciddi düsün tasin, simdi degil belki ama yakin bi zamanda belkide ilerde bana verecek hiç umudun yoksa uzatmayalim, bir daha birbirimizin yoluna çikmayalim dedim...
anlamamazliga vurdu ne istedigimi açik açik yazmami istedi... evlenmek mi istedigimi sordu
hayir dedim ama o yolda ciddi birsey (iliski) istedigimi söyledim
basladi yine kivirmaya... yok anam onun ciddi birseylere hazir hissetmedigini bilmiyormusum, o uysal olamiyormus cart curt...
dün duvarinda uyuz uyuz kizlarin abuk subuk imali imali birseyler paylastigini gördüm hesabinida sordum...
su an ne onun kiz arkadasiyim nede esiyim...dün ne sordumsa çocuk gibi süt dökmüs kedi gibi cevap verdi! bana sana ne demedi... bir ark kötü birsey yok yazilarda... aramizda da birsey yok diyor.. bunu duvarinda dikkatimi çeken bir kaç kizdan için sordum hep aynini söyledi...
bana hesap verdi... bgn yine ayni kiz duvarinda birseyler anlatmaya çalisan türden yazmis... bende hemen onu aradim!! (8 ay sonra ilk defa aradim) bu kiz kim oluyorda böyle seyler yazabiliyor duvarina dedim!!! aramizda yok birsey yine ne yazmis falan diye beni sakinlestiriyordu! yüzüne kapattim! o kizin paylasiminin altinada duvarlari karistirdin galiba yazdim!! yüzsüzce hayir karistirmarim diye cevap verdi!!! karistir bundan sonra! dedim bende... ve sonra bilindik hikaye sana mi sorcam falan... uzatma laf dinle dedim!! (ve hala devam ediyor, hirsimdan bi uçak bileti alcam gidip ikisinide parçalicam)
burda ileri gittigimin farkindayim ama sinirime engel olamiyorum...
sakin gibiyim aslinda simdi ama yinede sinirliyim kizlar...

bana özellikle yardim edin diye degilde, okursaniz belki beni sakinlestirecek seyler önerebilirsiniz diye yaziyorum... belkide bi akla ihtiyacim vardir bilemiyorum...

Son düzenleme:
kizlarrr zafer benim!!!!
o yorumlarin hepsini sildirttim :D :D :D
sana ne bile demedi, kedi gibi sildi valla :D :D :D
mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm :D

kizlarrr zafer benim!!!!

evet ben seni hatırlıyorumm :))))) ne yazmıştık bu topikte :) ama hepimizde taze terkedilmiştik.. zaman çare herşeye belki de. o zaman günleri sayıyorduk dönsünler diye. ama aylar geçti. hatta benim hayatıma başkası bile girdi. sonra yarım akıllı sevdiğim geri döndü şubatta. 7 ay sonra. bir yerde karşılaştık sonra aradı vs. 5 ay geçti. ilk zamanlar aynı senin dediğin gibi süt dökmüş kedicik :) ama sonra yine içindeki ortaya çıkıyor. 2,5 aydır hiçç konuşmadık ben dondurdum sayfamı. ara sıra girip bakıyordum onun da kız arkadaşı oldu çok kısa bir süre. ayrıldılar ben sayfamı açınca aaa sen buralara takılır mıydın nerelerdesin diye hiçbişi olmamış gibi konuşmaya başladı. ne yüzsüzlük ama. ben artık sileriz birbirimizi diyordum adam ben seni özledim diyor. ki ben biliyorum ne kadar yalan olduunu. tutup da senin kısa süre kız arkadaşın oldu biliyorum takip ettim de diyemiyorum. soramıyorum da. sormam yani. üzerine hiç düşecek değilim. içimde çok şey ölmüüşş. en kötüsü de ben artık ona hiç inanmıyorum. eskiden kendimi inandırırdım şimdi o da olmuyor. en basiti ben yemek yiyip geliyim diyor ona bile kesin başkasıyla konuşacak yalan söylüyor bana diye düşünüyorum. bizden artık aşk çıkmaz gibi.. güvensiz olmazzz..

hakkımızda hayırlısı:):7:

kizlarrr zafer benim!!!!

keşke kızla konuşmasaydın.. sanki paylaşamıyormuşsunuz gibi olmuş biraz..

bu arada senin dediğin gibi bende kararını ver artık ya benimsindir yada değil dedim. o da bana bir sürü şart koştu. bunlar bunlar olsun da falan da filan da.. yok ya bunlar adam olmaz. takılmanın alemi yok.

evet ben seni hatırlıyorumm :))))) ne yazmıştık bu topikte :) ama hepimizde taze terkedilmiştik.. zaman çare herşeye belki de. o zaman günleri sayıyorduk dönsünler diye. ama aylar geçti. hatta benim hayatıma başkası bile girdi. sonra yarım akıllı sevdiğim geri döndü şubatta. 7 ay sonra. bir yerde karşılaştık sonra aradı vs. 5 ay geçti. ilk zamanlar aynı senin dediğin gibi süt dökmüş kedicik :) ama sonra yine içindeki ortaya çıkıyor. 2,5 aydır hiçç konuşmadık ben dondurdum sayfamı. ara sıra girip bakıyordum onun da kız arkadaşı oldu çok kısa bir süre. ayrıldılar ben sayfamı açınca aaa sen buralara takılır mıydın nerelerdesin diye hiçbişi olmamış gibi konuşmaya başladı. ne yüzsüzlük ama. ben artık sileriz birbirimizi diyordum adam ben seni özledim diyor. ki ben biliyorum ne kadar yalan olduunu. tutup da senin kısa süre kız arkadaşın oldu biliyorum takip ettim de diyemiyorum. soramıyorum da. sormam yani. üzerine hiç düşecek değilim. içimde çok şey ölmüüşş. en kötüsü de ben artık ona hiç inanmıyorum. eskiden kendimi inandırırdım şimdi o da olmuyor. en basiti ben yemek yiyip geliyim diyor ona bile kesin başkasıyla konuşacak yalan söylüyor bana diye düşünüyorum. bizden artık aşk çıkmaz gibi.. güvensiz olmazzz..

hakkımızda hayırlısı:):7:

Canım o 7 ay boyunca hiç iletişiminiz olduı mu? Hiç aradın mı yoksa sessizce bekledin mi?

keşke kızla konuşmasaydın.. sanki paylaşamıyormuşsunuz gibi olmuş biraz..

bu arada senin dediğin gibi bende kararını ver artık ya benimsindir yada değil dedim. o da bana bir sürü şart koştu. bunlar bunlar olsun da falan da filan da.. yok ya bunlar adam olmaz. takılmanın alemi yok.

ben artik çekinmiyorum inan öyle seylerden
bana iki hafta önce mesajinda sarki atmisti, bunun üzerine bende bu ne dedim
-bir sarki
-sarki oldugunu anladimda derdin ne gibilerinden sürtüstük yine
israrla yazdi, eklememi istedi falan uzattim tabii bir hafta sürdü mesajlarimda hep bana iyi gelmiyorsun iste söylesin iste böylesin diye diye hep kavga açik kin kustum!!! o mesajlarin birinde senin olmadigim için mi bana bu öfken küfürlerin kinin vs...
bosuna ugrasiyorsun dedim geleceksin ama yine iki gün sonra kaçacak delik arayacaksin...
ama bilmiyorum henüz zamani var ben söyleyeceklerimi söyledim sen düsün tasin dedim fazlada uzatma diye ekledim!!
bir haftasi var... bu defa beni oyalayamayacagini ii bilmeli... simdilik hatirlatmiyorum ama dedigim gibi 1 haftasi var!!
ve hersey ona bagli... ya beni kazanacak yada sonsuza kadar kaybedecek... 5 senemi verdim ben ona kolay degil benim için...
offff

canim benim hayatina birini alabilmissen aslinda ne mutlu sana, ben onu bile yapamiyorum inan her gecem onunla geçiyor... yorganima sariliyorum düsünebiliyormusun o diye... :'(
umarim Allah seninde yardimcin olur :71:

konu başlığı tam bana göre..şu sıralar sevdiğimden ayrıldım..ve her dakika döner mi dönmez mi diye düşünüp duruyorum..bu arada yazılanları okudum genelde dönmüş erkekler..benim de bundan önce 2 deneyimim oldu onu anlatayım size ve çıkardığım sonuçları ama gelin görün ki ben hiç ders almadım yaşadıklarımdan ve hala s:34:ızlanıyorum ..

hikayenin birincisi şöyle taa lisedeyken o zamanlar çocuktuk tabi platonik bir aşkım vardı.uzaktan uzağa severdim falan derken sonra tanışma fırsatımız oldu ve o bana karşılık vermedi ben yıllarca onun için paralandım bana yapmadık şey bırakmadı hiiiç sallamadı beni tabi ben de küçüktim ve fazla kaptırmıştım kendimi..sonra ben üniversiteyi kazandım..ilk sene yine on unutamadım..sonra o nasıl olduysa benim okuduğum şehre iş için geldi bi süreliğine orda boşluktan benle gçrüştü..sevmediği halde biliyorum..ama ben bu sırada tavırlarını hiiç beğenmedim.zaten seviyesi çok düşük biriydi bana göre değildi ama ben bunu gözü kör eden aşk yüzünden anlamıyordum..üniversite ortamına alışmaya başladıkça etraftan da dikkat çekmeye başladıkça ondan soğumaya başladım kötü yanlarını görmeye başladım bu arada başka biri benden hoşlanıyordu ben ona kaymaya başladım bizim okuldandı o kişi.ve bu eski kişiden kurtulmak istedim hem bana yıllarca yaptıkları için hemd e bana uygun biri olmadığı için ama bu seferde o bana bağlandı ben kaçtıkça o beni kaybetme korkusuyla hiç hata yapmamya başladı ben çok sıkılmıştım diğer kişiden ciddi ciddi hoşlanıyordum ve ayrılma yolları arıyorudum ve benim ona duyduğumun aşk olmadığını sadece çocukça bişey olduğunu o kaçtıkça kıymetlendiğini farkettim..diğer kişibana ulaşınca bundan ayrılmak için bi bahane buldum ve ayrıldım ama o da ne:4: adam psikopata bağladı benden ayrılmamak için yapmadık şey bırakmadı..yalvardı yakrdı ağladı..intihar etti.blöf yaptı.arkadaşlarını araya soktu ben böyle yaptıkça daha da tiksindim ondan..gözümde o kadar değeri düştü ki anlatamam o yalvardıkça ben kaçmak istedim kurtulmak istedim.tamamen saygımı kaybettim..ve onu kurtulmam greken yakama yapışan bir bela olarak gördüm .ve bu olaydan şöyle bir ders çıkardım dedim ki eğer o ben ayrılmak istediğimde hemen kabul etsseydi ve hiç üstüme düşmeseydş gözümde o akdar küçülmeyecekti belki bi şansı olabilecekti.ya da aklımda gururlu bri olarak kalacaktı saygısını kaybetmeycekti..gerçi bu biraz uç bir örnek çünkğ onunla güzel bi günümüz paylaşımımız olmadı karşılıklı yaşamadık hiç..şimdi geriye döndğümde hatırlamak istemediğim iğrenç bir anı sadece benim için...

diğer yandan diğer kişiyle çıkmaya başladım ben o sırada çünkü onu daha çok seviyordum o da beni seviyordu diğerinin çocukça bir hırs olduğunu ama bunun gerçek aşk olduğuna inanmıştım..ki öyleydi de..ama onunla da ilişkimiz kısa sürdü..gerek çevre ve dedikodular ve yanlış anlaşılmalarbi de eskisinin gölgesi yüzünden bitti ama severek bitti.sonrasında ben o kişiyi hiç aramadım bittikten sonra hemen kabul ettim ayrılığı aradan 9 gün geçti ve o bana mesaj çekti görüşmek için dedi ki sen neden hemen ayrılmayı kabul ettin beni sevmiyomusun sen..ben bu 9 gün içinde sürekli seni düşündüm hiç aklımdan çıkmadın dedi ve yeniden başladık..sonra yine ayrıldık..bu sefer ben aşırı guru yaptım ve onun yüzüne hiiç bakmadım hiç ilgilenmedim..4 ay sonra yanıma geldi ve nasıl olduğumu sordu ben de neşeli bi şekilde iyiyim dedim.ve açılamadık yine guru yaptık çocukça gururlar..sonrasında o bizim sınıftan bi kzıla çıktı..çok uzattım ama bu hikayenin sonunu anlatayım size..ben okulu btirip memlekete döndüm ondan hiç haber alamadım taki 5 yıl sonra bir arkadaşıma beni sormasıyla tekrar alevlendi arkadaşıma benim onu gerçekten sevip sevmediğimi sormuş o da sevdi demiş.ben de onu sevdim demiş.sonra faceten mesajlaştık o arada nişanlanmış.nişanlıylken bana ilanı aşk etti.nişanlısını bırakmaya kalktı seni hiç unutmadım.senden sonra değerini anladım..çok pişman oldum senin gibisini bulamadım dedi..ama olmaz dedima rtık o kadar yıldan sonra eskisi gibi olmazdı..vee öyle bitti...

yani erkekler bazen kaybettikten sonra anlıyo değerini daha koklamaları gerekn çiçekler olduğunu düşünüyolar.hele de yaşları küçükse.geri dönüş yapıyorar aaama eski biz olmuyoruz artık:69:

merhablar 1 hafta once nısanlımdan ayrıldım sorunlarımız oldugu zman ayrılmak kolay gelıyordu dusunmesı ama gerçekleştırdıkden sonra kendımı toparlamakda zorlanıyorum ne yapabılrım suanda cıkmaz da gıbıyım ve maıl mesaj atıyorum çok kızgın bu halı benı daha cok uzuyor. yardımmm:(((

Ben bıraktığımdan beri yine hep aynı hikayeler yine erkeklerin akılsızlıkları anlatılmış. Tatil dönüşü hemen buraya geldim ve olanları anlatıyım.

Malum eski sevgilimle 7-8 ay sonra görüşmüştük 1-2 defa. Karaktersizliğin bu kadarı! Ben bu adamla 3 yıl nasıl çıktım diyorum şu an. Beni öpmeye çalışmalar vs..Ben kızdıkça yüzsüzce gülmeler, şu an anlatırken bile tiksiniyorum ondan nefret bile etmiyorum o kadar seviyesiz bir insan. Arkadaş kalsak sorun olmazdı ama onu da istemedi beni o kadar soğuttu ki kendinden anlatamam. Sabahlara kadar beni arıyor telefonda ağlıyordu bir şans için.Deli gibi rahatsız ediyordu hem telefondan hem internetten artık iyice taciz seviyesine gelmişti rahat bırakmıyordu.Ya sevgili olalım ya da hayatından cıkayım gibi laflar ediyordu, arkadas kalmaya dayanamıyomuş.Tabi bunlar blöftü. Derken en sonunda ben de blöfünü gördüm. Hayatından cıkıyorum senin dedim ve yokoldum. Sürekli aramalar mesajlar vs hiçbirine cevap vermedim o andan sonra. Neler neler yazıyordu mesajlarda, ayaküstü ask mektupları.Kendine zarar verirmiş beyefendi. Ertesi sabah evimin önüne geldi kapıyı ac diye yalvarmaya basladı ve hiç bir tepki vermedim ne cevap attım ne de kapıya cıktım. Arkadasları aracılıgıyla bana mesajlar gönderiyordu cevap bekliyordu.Hiç bir sekilde cevap vermedim hayır bile demedim.Duyduguma göre hala bunalımdaymış.Hala ona geri dönebilecegimi düşünüyormuş beni istiyor beni bekliyormuş. Gecenlerde evime hediye gönderdi, arkadası getirmiş kapıma,paket gelir gelmez suratına kapattım kapıyı ama kapıma bırakmış. Yine hiç bir tepki vermedim. Artık rahatsız etmiyor aramıyor ama içten içe hala depresyondaymış. Umrumda değil ona karsı bir sey hissetmiyordum ama gözümde en azından karaktersiz değildi. Şu an onun bu hallerini gördükce gözümden o kadar düştü ki yalvaran erkek gercekten cok itici oluyormuş.

Benim şu an yeni bir ilişkim var, o kadar mutluyum ki nazar değmesin diyin kızlar. Önceki ilişkimde ben aşık değilmişim diyorum, aşk neymiş simdi anladıgımı düşünüyorum. Eski sevgilim beni terkettiginde asıgım diye burda nasıl üzüldügümü bilenler vardır. Anladım ki hepsi geciyor. Ve erkekler hep aynı hep gec anlıyorlar, hepimizin basına aynı olay geliyor.Mutlaka dönüyorlar ama çok gec olmuş oluyor. Lütfen kendinizi üzmeyin biliyorum o an insan öyle olmuyor kendini paralıyor, ama en azından sizi terkeden adama bunu hissettirmeyin, kaybetme korkusunu anlayınca çabuk dönerse ne mutlu. Sizin duygularınız bitince dönerse de yine siz mutlu olacaksınız üzülen o olacak. Her durumda eninde sonunda mutlu olucaz kızlar birbirimizin destegi sayesinde =) Bana burda zor zamanlarımda destek olan herkese cok tesekkür ediyorum ve simdi zor zamanlar yasayanlara ben destek olmak istiyorum yasadıklarımı anlatıp.

Back
X