- Konu Sahibi Princess
- #2.661
bende böyle diyebilsem keşke :)
anlıyorum seni gerçekten çünkü eski yazdıklarımı okuyunca neler düşünmüşüm ben dedim ama sıkma canını bol bol başka şeylerle ilgilenmeye çalış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle diyebilsem keşke :)
anlıyorum seni gerçekten çünkü eski yazdıklarımı okuyunca neler düşünmüşüm ben dedim ama sıkma canını bol bol başka şeylerle ilgilenmeye çalış![]()
kizlarrr zafer benim!!!!
o yorumlarin hepsini sildirttim![]()
![]()
![]()
sana ne bile demedi, kedi gibi sildi valla![]()
![]()
![]()
mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm![]()
kizlarrr zafer benim!!!!
o yorumlarin hepsini sildirttim![]()
![]()
![]()
sana ne bile demedi, kedi gibi sildi valla![]()
![]()
![]()
mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm![]()
evet ben seni hatırlıyorumm :))))) ne yazmıştık bu topikte :) ama hepimizde taze terkedilmiştik.. zaman çare herşeye belki de. o zaman günleri sayıyorduk dönsünler diye. ama aylar geçti. hatta benim hayatıma başkası bile girdi. sonra yarım akıllı sevdiğim geri döndü şubatta. 7 ay sonra. bir yerde karşılaştık sonra aradı vs. 5 ay geçti. ilk zamanlar aynı senin dediğin gibi süt dökmüş kedicik :) ama sonra yine içindeki ortaya çıkıyor. 2,5 aydır hiçç konuşmadık ben dondurdum sayfamı. ara sıra girip bakıyordum onun da kız arkadaşı oldu çok kısa bir süre. ayrıldılar ben sayfamı açınca aaa sen buralara takılır mıydın nerelerdesin diye hiçbişi olmamış gibi konuşmaya başladı. ne yüzsüzlük ama. ben artık sileriz birbirimizi diyordum adam ben seni özledim diyor. ki ben biliyorum ne kadar yalan olduunu. tutup da senin kısa süre kız arkadaşın oldu biliyorum takip ettim de diyemiyorum. soramıyorum da. sormam yani. üzerine hiç düşecek değilim. içimde çok şey ölmüüşş. en kötüsü de ben artık ona hiç inanmıyorum. eskiden kendimi inandırırdım şimdi o da olmuyor. en basiti ben yemek yiyip geliyim diyor ona bile kesin başkasıyla konuşacak yalan söylüyor bana diye düşünüyorum. bizden artık aşk çıkmaz gibi.. güvensiz olmazzz..
hakkımızda hayırlısı:)![]()
keşke kızla konuşmasaydın.. sanki paylaşamıyormuşsunuz gibi olmuş biraz..
bu arada senin dediğin gibi bende kararını ver artık ya benimsindir yada değil dedim. o da bana bir sürü şart koştu. bunlar bunlar olsun da falan da filan da.. yok ya bunlar adam olmaz. takılmanın alemi yok.