• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi karar verebilsem:(( cok zor cünkü bizim iliski ciddydi..düsün planlar yapiyordu tv var cok güzel onu alsammi falan filan..aileler tanisioyr seneye evlenicektik falan..yani bukadar ciddi bi iliski böyle oldu..yada aklinda baska bisey var moskovaya gitmek gibi ..beni kendinden sogutmaya calisiyor....akrep burcu iste nolucak..intikamcida birisi..benim baskasiyla konustugumu duydugu icin ve laptopunu bile attigimi duydugu icin o fotoyu koymus olabilir...

çok iyi anlıyorm canım seni... benimde öyleydi.. ne yapıcakları belli olmaz artık kestiremiyorum...off offfffffff :(((

kızlar iyi geceler hepinize çok teşekkür ederim gerçekten sizinle konuşmak iyi geldi.. hepinize iyi bayramlar dilerim bayramda da vaktiniz olursa konuşalım görüşmek üzere

ıste 1 bucuk aydır napıyo ne edıyo bılmıyorum. oda aynı sekılde.. ama kutlarsam bı tarafı kalkablr.. vay be hatuna bak unutmamş D:D:d:D:

kutlama canım ozaman cevap gelemzse ya da ters cevap gelırse cok uzulursun gerekrse o gun telefonunu kapat uzak dur telınden kutlama tut kendnı

kutlama canım ozaman cevap gelemzse ya da ters cevap gelırse cok uzulursun gerekrse o gun telefonunu kapat uzak dur telınden kutlama tut kendnı

haklısın kutlamıcam.. akılı belkı bu sekılde basına gelebılır :/ benım gıbısını bulamaz o sahıs.. of ya oyle alısmıstımkı ona..yosun yesılıydı onunda gozlerı.. :D o sarısın ben kızıl gs forması gıbıydık :D

haklısın kutlamıcam.. akılı belkı bu sekılde basına gelebılır :/ benım gıbısını bulamaz o sahıs.. of ya oyle alısmıstımkı ona..yosun yesılıydı onunda gozlerı.. :D o sarısın ben kızıl gs forması gıbıydık :D[/

D::D ınsallah bulamaz canımm dedıgım gıbı kotu dusun belkı de bayram sana ıyı gelır bısılerle mesgul olman

haklısın kutlamıcam.. akılı belkı bu sekılde basına gelebılır :/ benım gıbısını bulamaz o sahıs.. of ya oyle alısmıstımkı ona..yosun yesılıydı onunda gozlerı.. :D o sarısın ben kızıl gs forması gıbıydık :D[/

D::D ınsallah bulamaz canımm dedıgım gıbı kotu dusun belkı de bayram sana ıyı gelır bısılerle mesgul olman

inşallahhh.. allah buyuk ya.. belkı oda unutamamıştır.. ama gurur yapıyodur:S bılınmez..ama yok ne halı varsa gorsun yahu... salaktı zatn:D::PP

inşallahhh.. allah buyuk ya.. belkı oda unutamamıştır.. ama gurur yapıyodur:S bılınmez..ama yok ne halı varsa gorsun yahu... salaktı zatn:D::PP

hepsı beyınsız yaa suraya yazıyorsak bısıler onları umursadıgımızı gosterırı bazı kızlar hı csallamaz bıle ertesı gun baskasını koluna takar umrunda olmaz am aonlar bızım kıymetımızı bılemezler suraya yazılanları okusalar bı ıyıce havalanırlar:D

hepsı beyınsız yaa suraya yazıyorsak bısıler onları umursadıgımızı gosterırı bazı kızlar hı csallamaz bıle ertesı gun baskasını koluna takar umrunda olmaz am aonlar bızım kıymetımızı bılemezler suraya yazılanları okusalar bı ıyıce havalanırlar:D

benımkı kopaar gulmekten :D:D yarılır yerlere:D:D bana hıç dayanamazdı uzulmeme falan.. hıç dayanamazdı.. ben beddua etmstm çok pısmanım affet benı dedım. affettı ama soguktu.. kuzenım benden habersız ona msj atmıstı elena çok uzuluyo. su kıza bı msj atta yuzu gulsun dıe:D ertesı gun bana naber dıe msj attı. dedım hayırdır. dedı kuslar soyledı uzgunmusun dayanamadım dedı. barıstık arkadasça konusuoduk. sonra yıne sınır ettı. 1 bucuk aydır knşmuyoruz:S

benımkı kopaar gulmekten :D:D yarılır yerlere:D:D bana hıç dayanamazdı uzulmeme falan.. hıç dayanamazdı.. ben beddua etmstm çok pısmanım affet benı dedım. affettı ama soguktu.. kuzenım benden habersız ona msj atmıstı elena çok uzuluyo. su kıza bı msj atta yuzu gulsun dıe:D ertesı gun bana naber dıe msj attı. dedım hayırdır. dedı kuslar soyledı uzgunmusun dayanamadım dedı. barıstık arkadasça konusuoduk. sonra yıne sınır ettı. 1 bucuk aydır knşmuyoruz:S

kuzeının keske mesaj atmasaydı benceya senn hakknda ole demeseydı bı de baskasının ara demesıyle arıcaksa hıc aramasın dah aıyı

Back
X