- Konu Sahibi Princess
- #3.181
:'(((( ama ben çok özlüyorummmmmm !!!! :'((((((((((((((((((
ben d eozluyorumm ama ozlenmıyoruzz yanı boyle dusunelım ozleseler ararlardı yanıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:'(((( ama ben çok özlüyorummmmmm !!!! :'((((((((((((((((((
olumsuz dusun hep onun hakknda aklna gelmıyorum umursamıyor benı dıye dusunrsen belkı nefret etmeye baslarsın![]()
donucekk hıssedıyorumm.. ama geç donebılır:S buarada d.gunu falan kutlamym dmı :s
bayramını kutlamayı dusunuyormusnku o daha erken
yok dusunmuyorum.. smste yapmıyorum atmayım dıe![]()
bi karar verebilsem( cok zor cünkü bizim iliski ciddydi..düsün planlar yapiyordu tv var cok güzel onu alsammi falan filan..aileler tanisioyr seneye evlenicektik falan..yani bukadar ciddi bi iliski böyle oldu..yada aklinda baska bisey var moskovaya gitmek gibi ..beni kendinden sogutmaya calisiyor....akrep burcu iste nolucak..intikamcida birisi..benim baskasiyla konustugumu duydugu icin ve laptopunu bile attigimi duydugu icin o fotoyu koymus olabilir...
ben dusunuyorumama bellı olmaz benım ısım o ılk kutlarsa nasıl oldugunu da sorucam ama yok aksama kadar atmazsa aksam soguk bı mesajla kutlar gecerm gerı de donmem bır daha
sen olsan d.gununu kutlarmıydın..
bılmıyorumkı ya onun tavırlarına baglı olurdu bu bıraz adam gıbı davranıosa kutlardım ama adam gıbı davranmıyorsa kutlamazdım yanı
ıste 1 bucuk aydır napıyo ne edıyo bılmıyorum. oda aynı sekılde.. ama kutlarsam bı tarafı kalkablr.. vay be hatuna bak unutmamş D:d
:
kutlama canım ozaman cevap gelemzse ya da ters cevap gelırse cok uzulursun gerekrse o gun telefonunu kapat uzak dur telınden kutlama tut kendnı
haklısın kutlamıcam.. akılı belkı bu sekılde basına gelebılır :/ benım gıbısını bulamaz o sahıs.. of ya oyle alısmıstımkı ona..yosun yesılıydı onunda gozlerı..o sarısın ben kızıl gs forması gıbıydık
[/
D:ınsallah bulamaz canımm dedıgım gıbı kotu dusun belkı de bayram sana ıyı gelır bısılerle mesgul olman
sen olsan d.gununu kutlarmıydın..
haklısın kutlamıcam.. akılı belkı bu sekılde basına gelebılır :/ benım gıbısını bulamaz o sahıs.. of ya oyle alısmıstımkı ona..yosun yesılıydı onunda gozlerı..o sarısın ben kızıl gs forması gıbıydık
[/
D:ınsallah bulamaz canımm dedıgım gıbı kotu dusun belkı de bayram sana ıyı gelır bısılerle mesgul olman
inşallahhh.. allah buyuk ya.. belkı oda unutamamıştır.. ama gurur yapıyodur:S bılınmez..ama yok ne halı varsa gorsun yahu... salaktı zatn:
P
Ben kutlardım, aslına yaptığım yanlış ama huyum kurusun ne yapıyım sevgi işte bu![]()
inşallahhh.. allah buyuk ya.. belkı oda unutamamıştır.. ama gurur yapıyodur:S bılınmez..ama yok ne halı varsa gorsun yahu... salaktı zatn:
P
hepsı beyınsız yaa suraya yazıyorsak bısıler onları umursadıgımızı gosterırı bazı kızlar hı csallamaz bıle ertesı gun baskasını koluna takar umrunda olmaz am aonlar bızım kıymetımızı bılemezler suraya yazılanları okusalar bı ıyıce havalanırlar![]()
hepsı beyınsız yaa suraya yazıyorsak bısıler onları umursadıgımızı gosterırı bazı kızlar hı csallamaz bıle ertesı gun baskasını koluna takar umrunda olmaz am aonlar bızım kıymetımızı bılemezler suraya yazılanları okusalar bı ıyıce havalanırlar![]()
benımkı kopaar gulmektenyarılır yerlere
bana hıç dayanamazdı uzulmeme falan.. hıç dayanamazdı.. ben beddua etmstm çok pısmanım affet benı dedım. affettı ama soguktu.. kuzenım benden habersız ona msj atmıstı elena çok uzuluyo. su kıza bı msj atta yuzu gulsun dıe
ertesı gun bana naber dıe msj attı. dedım hayırdır. dedı kuslar soyledı uzgunmusun dayanamadım dedı. barıstık arkadasça konusuoduk. sonra yıne sınır ettı. 1 bucuk aydır knşmuyoruz:S
benımkı kopaar gulmektenyarılır yerlere
bana hıç dayanamazdı uzulmeme falan.. hıç dayanamazdı.. ben beddua etmstm çok pısmanım affet benı dedım. affettı ama soguktu.. kuzenım benden habersız ona msj atmıstı elena çok uzuluyo. su kıza bı msj atta yuzu gulsun dıe
ertesı gun bana naber dıe msj attı. dedım hayırdır. dedı kuslar soyledı uzgunmusun dayanamadım dedı. barıstık arkadasça konusuoduk. sonra yıne sınır ettı. 1 bucuk aydır knşmuyoruz:S
kuzeının keske mesaj atmasaydı benceya senn hakknda ole demeseydı bı de baskasının ara demesıyle arıcaksa hıc aramasın dah aıyı