Birde evlilik terapisi artık yaygınlaşıyor...İki tarafın beraber karar vererek gitmesi faydalı olur gibime geliyor canım..Bunu da düşünün derim...
Hiç çocuğumuz yok.
Ve şu anki hamilelik ihtimalini barışmak için kullanmayı hiç mi hiç istemiyorum. Tam ayrılacakken böyle bir aksilik çıkması da ancak beni bulur zaten. Korkularımla mı çekiyorum Allah aşkına nedir bu?
baktın hamile degilsen bu ay hayatini sen duzenliyeceksin başini onune koy + veya - neysen onu yap hayat senin kimsenin karişmasini izin verme hatada yapsan kendine iyi iş yaparsan kendine
Canım allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bende sevgi herşeyi halleder derdim bekarken. benim sevgim anlayışım sabrım ona olan aşkım herşeyi halleder biz her zorluğu yeneriz derdim hazırdı da noldu? beni 2 küçük çocukla bıraktı çalışmaya gitti ve bir daha gelmedi izinlere geldi tabii ama onlarıda burnumdan getirdi kan kusturdu sevdiğim adam gitti yerine tanımadığım biri geldi ben kalakaldım 2 kızımla. ne yapılabilir ki ne olabilir yani??? özür dilerim dert adamı söyletirmiş ...sizin meselenize gelince hamilelikten tamamen emin olduğunuzda -ki bu kan testiyle mümkünür sadece- eşinizle konuşun bebek için değil bu da bir faktör elbette ama sizi seviyorsa yürütmek istiyorsa bu evliliği devam edin bebek için devam etmeyin yürümeyeceği aşikarsa bebekle de yürümez... aldırın diyemem büyük günah vebal yüklenemem ama hayatınıza bir yön verin bebek rabbimin armağanıdır yaşananlardan haberide yoktur suçu da.... allah yardımcınız olsun
Canım allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bende sevgi herşeyi halleder derdim bekarken. benim sevgim anlayışım sabrım ona olan aşkım herşeyi halleder biz her zorluğu yeneriz derdim hazırdı da noldu? beni 2 küçük çocukla bıraktı çalışmaya gitti ve bir daha gelmedi izinlere geldi tabii ama onlarıda burnumdan getirdi kan kusturdu sevdiğim adam gitti yerine tanımadığım biri geldi ben kalakaldım 2 kızımla. ne yapılabilir ki ne olabilir yani??? özür dilerim dert adamı söyletirmiş ...sizin meselenize gelince hamilelikten tamamen emin olduğunuzda -ki bu kan testiyle mümkünür sadece- eşinizle konuşun bebek için değil bu da bir faktör elbette ama sizi seviyorsa yürütmek istiyorsa bu evliliği devam edin bebek için devam etmeyin yürümeyeceği aşikarsa bebekle de yürümez... aldırın diyemem büyük günah vebal yüklenemem ama hayatınıza bir yön verin bebek rabbimin armağanıdır yaşananlardan haberide yoktur suçu da.... allah yardımcınız olsun
Sizin yaşadıklarınız için üzgünüm. Umarım her şey yoluna girer.
Onun da benim de çok istediğimiz şey bir bebekti. Ama bu şartlar altında değil. Hele hele tamamen mutlu ve düzenli olmadıkça dediğiniz gibi bir bebek bile kurtaramayabilir. Bebeğe yazık olur.
Çok duygusalım, bir ağlıyorum, bir sinirleniyorum. Sağlıklı düşünebilmem gerekiyor. Dün gece cep telefonuma mesaj yazmış, sana çok aşığım ile başlayan uzun bir mesaj. Etkilenmemek, yumuşamamak için okumadım devamını. Şimdi okuyunca içim yumuşadı adeta. Ama bu konuda da kontrollü olmam lazım. Yelkenleri suya indirmek çok kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?