Ayrılıyoruz

bahane mı böle sey mi olur?ya hamılesinizdır ya degıl.Bunu eşinizin bilmeye hakkı var ve birlikte karar almaya mecbursunuz.Ama elinizi çabuk tutun.çünkü yanlış bilmiyoram 45 günden sonra bebeğe ruh üfleniyor.
Bu sizin için bir şans olabilir çünkü sorun ikinizin aranızdaysa asla çözülemez değildir.Evlilikleri çıkmaza sokan şeyler daha ziyade üçüncü şahıslar oluyor.

Bilmiyorum ki utanıyorum. Egom sanırım... 45 günden önce ruhu olmuyor mu bebeğin? Bunu bilmiyordum. 45 günden önce mi aldırmalıyız? 45 gün olmamıştır henüz. en fazla bir ay olmuştur tahminimce.
Evet sadece ikimizin arasında bir sorun ancak biz bir araya geldiğimizde birbirimizi yiyoruz adeta.

arkadaşlar bazi hocalara gore anne kardina duşen (yani bebek)ruh oldugunu soyliyorlar bazilari ise 3 ay sonra söyliyorlar arkadaşlar lutfen burasi çok ince bir cizgi

Neden bir kaç gün daha bekliyorsunuz ki?
Kan tahlilin de kesinlikle çıkar.
Adetiniz 9 gün gecikmiş gebelik varsa çıkmaması imkansız.
Bence yarın hiç vakit kaybetmeden gidip kan tahlili yaptırın.
Ve bebek varsa ki içime var gibi doğuyor,evliliğinize,kendinize,eşinize bir şans daha verin.
Bu yaşadığınızın bir anlamı olmalı.
Ben evliliğiniz de çok büyük bir sorun göremedim.
Eğer gerçekten severek evlendiyseniz bu krizi de atlatırsınız.
evet sevgi bazen tek başına yetmiyor ama sizin durumunuzda ayrılığı gerektirecek çok elle tutulur sebepler göremedim ben.

Son düzenleme:

12 gün dedi bir arkadaşımız. Ondan dolayı beklemem gerektiğini düşündüm. Bilmiyorum gerçekten. Bu ihtimal bile yoktu aklımda. Peki bu kan testi için randevu almak gerekiyor mu acaba? Randevu almadan yapılabilen bir şey mi? Nasıl yapmalıyım? Yani hastaneye gitsem nasıl yaptırırım?

gir, 25 yaşındayım. 1 yıldır evliyim.

tatlım pardon ama ayrılmadan önce korunmadan ilişkiye girdiyseniz zaten pek boşanmayı düşünmüyorsunuz demektir. sonuçta beraber yatağa girilmiş bi soğukluk yok. korunulmamış, yani bebek olma ihtimali bilinerek yapılmış haksız mıyım ?

bence kesinlikle eşinle paylaş yalnız karar verilecek kadar basit bir konu değil sonuçta ortak çocuğunuz bilmeye hakkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…