tecavüz mü etti peki istemeden mi oldu ?
Merhaba,
Sitede yeniyim. Aslında sırf şu sorunları anlatacak birileri olsun diye bu foruma üye oldum dün. Şimdi üyeliğim aktive edilmiş.
Kimse ile konuşamıyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Derdimi içimden atmak istiyorum artık.
Eşimle ayrılma kararı aldık, bir sürü sebepten dolayı. Tabii bunların hepsi aramızdaki ilişkinin bozulmasından kaynaklanıyor. Ne onun ailesi ne benim ailem ne bir başkası... Sadece ikimizin anlaşamadığı ve sürekli tartışma ortamı olmasından dolayı. Belki hala ikimiz de çok olgun değiliz birbirimize tahammül etme konusunda. Zaten hızlı gelişen bir hayatımız olmuştu. Bilmiyorum kafam öylesine karışık ki! Annemin yanındayım 3 gündür ama ona da söyleyemiyorum sürekli geçiştiriyorum.
Boşanıyoruz bile diyemiyorum. Hem onu çok seviyorum hem de istemiyorum. Sabrım kalmadı gerçekten. Birbirimize karşı saygısızlık etmeye başladık artık. Hakaret dahi ettik defalarca.
Defalarca kavga edip barıştık yine mecburiyetten. Ama şimdi sırf evliyiz diye bazı şeyleri yutmaktansa artık bitsin istiyorum tüm sinir bozucu şeyler. Belli ki biz birlikte bir yere varamıyoruz. Alıştığım için çok seviyor ya da özlediğimi hissediyor olabilirim.
Kabul edemediğim bir düşünce var. Bundan bahsetmek istiyorum. İçime yara oldu adeta. Benim adetim gecikmişti bir haftadır bekliyordum. Dün gebelik testlerinden yaptım. Bu testlerin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama o teste göre hamileyim. Bu eczanede satılan idrarla yapılan testler ne kadar garanti? Çok korkuyorum. Eşime bunu asla söyleyemem. Barışmak için yaptığımı düşünecek. Resmen evli olduğumuz için de yasal olarak karar verme hakkına sahip değilim, değil mi? Garanti bir sonuç almaya bile cesaret edemiyorum. Ama sanırım bunu yapmam gerekiyor.
Önerilerinize ihtiyacım var.
Çok teşekkürler.
ya yeni konu nasıl açılıyor biliyormusunzzz
Açmak istediğiniz forum ya da subforumda üstte dikdörtgen butonun içinde Yeni Konu Aç yazıyor. Oradan açabilrisiniz.
Hamileyseniz lutfen o bebegı aldırmayı dusunmeyın...o Allah ın sıze bı lütfu,belkı de ılıskınız duzelecek,belkı de bu evlılıgın bıtmemesı ıcın bır mesaj,,,dusunun kı şu an bı sınavdasınız,sınanıyorsunuz,lutfen sonuc ne olursa olsun aldırmayın...bılmıyorum ama sadece bunları soylemek geçti içimden,umarım hakkınızda hayırlısı olur...
Evet ilk mesajımda, onu sevdiğimi, özlediğimi. Sorunun bir üçüncü kişiden değil de sadece ikimizin arasında olan ve tekrar eden tartışmalardan olduğunu yazmıştım. Defalarca kavga edip yine barıştığımızdan da söz ettim. Her tartışma yine bir barışma ile son buldu ancak hiçbir zaman kökten bir çözüm getiremedik. Ne şiddet, ne ihanet, ne de isteğimiz dışında cinsel birlikteliğimiz oldu. Her ne kadar barışsak da yine gerçekleşen ağır tartışmalar yordu ikimizi de. Eve geldiğimizde huzur olmuyor. Suratımız adeta turşu satıyor. Bu nasıl bir ilişki ben anlamıyorum. Düşman kesiliyoruz birbirimize. Ama evet, seviyoruz. Dediğiniz gibi oldukça dengesiz bir durum. Ve ne ben ne de o bu dengesizliği, bir öyle bir böyleliği kaldıramıyoruz.Ayrılmanıza dair pek elle tutulur bir açıklama yapmamışsnız.
Çocuk nasıl oldu o konuda da bir soru işareti var.
Bence sadece dengesiz bir ilişkiniz var.
yani ihanet şiddet ve tecavüz vb türde bir saldırı yoksa
evlilik uzun bir süre karakter çatışmasıyla ilerliyor.
zamanla oturuyor,bahsettiğim türde sıkıntılar yoksa ayrılık şu aşamada fazla iddalı bir karar olacaktır.
evet kötü bir evliliğe bebek getirilmez ama bebek getirmeyecek insan da bu aşamaya gelemez eşiyle.
yani sevişmek de iletişimin bir parçası,seviştiğiniz birini sevmiyor olamazsınız..
ele avuca gelen bir sebep açıklamadığınız için yaptım bu yorumu
devamı varsa bilemem..
yoksa klasik inat,gurur,bir süre sonra soğuma ama tutkulu bir ilişki.
bu gayet bilinen bir evlilik türü.
12 gün dedi bir arkadaşımız. Ondan dolayı beklemem gerektiğini düşündüm. Bilmiyorum gerçekten. Bu ihtimal bile yoktu aklımda. Peki bu kan testi için randevu almak gerekiyor mu acaba? Randevu almadan yapılabilen bir şey mi? Nasıl yapmalıyım? Yani hastaneye gitsem nasıl yaptırırım?
gir, 25 yaşındayım. 1 yıldır evliyim.
[bence eşinle otruun güzelce konusun baktın analsamıyorusnuz.bı bebegımız vardı ama hala halledemedımıze gore aldırıcam de.o zaman kor olunce badem gozlu olurmuss onund afıkrınde degısme olur.ama sakın o bebegın hayatını sonlandırma ayrılsanda ayrılmasanda.burda bı suru ınsan var bebek sahıbı olbılmek ıcın ugrasıyoo.onları dusun .
inşallah hamile değilimdir de bir canlının yaşamına son vermek zorunda kalmam. Kendimi bir çocuğun gelişi için yeterli bile görmüyorum. Inşallah hamile değilimdir allah'ım.
Kocam beni sırf bu aldırma meselesinden dolayı sevecekse beni sevmez ki bebeği sever. Neyse yarın hastaneye gidip bu kan testinden yaptıracağım. Inşallah hamile değilimdir.
direk gide bilirsin kiz
sağlık ocagında bıle kan testu yaptırabılırsınnn
inşallah oyledırrr
hamıle dglsındır.adet gunun gectımı
Aa öyle basit bir şey mi bu? Kaç saatte alırım sonucu?
inşallah değilimdir. çok teşekkürler. Evet 9 gün geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?