Çocuğum için tekrar denemek istemiştim ama arkadaş kalmaya karar verdik. ben oğlumla tek yaşıcam.Neden hep kadınlar düzelir mi acaba diye psikolojisini bu kadar yıpratacak şeylere maruz kalmak zorunda bırakılıyor ki ? Gerçekten çok üzülüyorum...
Dün konuştuk, tamam sana bir sorumluluğum yok senin de bana yok. yeni ev tutmuştuk orda ben yaşıcam çocuğumla dedim. sen naparsan yap dedim tamam dedi. arkadaş kaldık. sonra boşanma süreci.Her evliliğin zor süreçleri olur ama sizin ki gibi değil. Büyük kavgalar ettik, küstük ama iş ciddiye binecek diye korka korka kapris, tavır yaptık. Baktık ki seviyoruz toparladık ama bu kadar uzun boylusuna cesaret edemedik. O siz boşanmayın, boyun eğin kocasıda bir darbe yesin geri gelsini bekliyorlar.
Sizin yerinizde olsam böyle bir teklifi ne yapar nede kabul ederdim. Gönlünce dolaşsın, istedigi cicekten bal alsın sonra dönsün. Neden kendinize bunu reva göresiniz ki. Padişah tohumumu kendisi.
Kendinizi bu kadar değersiz bir evliliğe mahkum etmeyin. Onun değer vermediğine kraliçe muamelesi yapan olur efendim. Geleceğin size ne hediye edeceğini bilemezsiniz. Oda bulursa kendi gibi birini, karma der gülümsersiniz.
Vallahi bilmiyorum insan başına gelince basireti bağlanıyor. kim olursa olsun bi anda evliliğini bitiremez. hele çocuğun varsa bir beklersin. ama benim umudum bitti. çocuğumla tek yaşıcam dedim. tamam dedi.sen o millete ama bakın başka kadınlarla konuşuyor bu adam ben evde boş durucam hayatımı karartıcak bu fikirleriniz emin misiniz hala tamam ben insanlığımı rafa kaldırayım benim mutsuzluğumdan mutlu mu olacaksınız diye sorsan...ya da sordun mu?
aslında başkası yok hayatında ben biriyle telefonda konuştuğundan şüpheleniyorum.Bana göre evliliğine sahip çıkmak şöyle birsey;
Misal adam anası yüzünden karısıyla kavga ediyordur adama evliligine sahip çık denilir, adam çalışkan bi adamdir ama bir gün ters gider birşey olur iflas eder kadın boşanmak ister evliligine sahip çık denilir çiftlerden birinin sağlık problemi çıkar evliligine sahip çık denilir. Yani bunun gibi seylerde evlilige sagip çıkılır. Ama ben biraz eğleneyim gezeyum tozayim başkası olsun hayatımda muhabbetinde evlilik olmadığı için ortada sahip cikilacak birsey de kalmıyor
Konuştuğundan şüphelniyorum ama insan başına gelince ha diyince evliliğini bitiremiyormuş.Evlilik terapisi alin. Yok bosanmak istiyorsa birakin bosanin. O baskalarla konuşurken sizi aldatmış oluyor. Biliyorsunuz değil mi?
İspatlamadım henüz biriyle konuştuğundan şüpheleniyorum. ve senden soğudum boşanalım denmesi bazen sinirden oluyor ben öyle sandım. yoksa her evlilikte boşanma konuşuluyor şu an herkesin boşanması lazımdı.İstemiyorum , soğudum , boşanmak istiyorum diyecek , gözümün önünde başkasıyla mesajlaşacak , bitirmek için çok sebep bunlar ...
Her evlilikte olan şeyler değil bunlar , kırıp dizimi oturup gözümün önünde herşeyi yapıp değişmesini bekleyemem ben ...
Konuştuğundan şüphelniyorum ama insan başına gelince ha diyince evliliğini bitiremiyormuş.
.yoksa her evlilikte boşanma konuşuluyor şu an herkesin boşanması lazımdı.
Merhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Çok uzatmadan açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri büyük kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde büyük kavgalar halinde gerçekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik süreçleri, hamilelik derken her şey üst üste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gün bana mutsuz olduğunu soğuduğunu söyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. çocuğunu bile doğru düzgün aramıyor. sürekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip çıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgeçti. Çocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben çocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca söyledi. Ben evde çocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi çıkayım yoksa bi süre daha düzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne süreçlerden geçtik evlilik hemen vazgeçilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar
İkisini de siz yazmışsınız. Gelen yorumlardan dolayı mı boşanmaya karar verdim yazdınız?Dün konuştuk, tamam sana bir sorumluluğum yok senin de bana yok. yeni ev tutmuştuk orda ben yaşıcam çocuğumla dedim. sen naparsan yap dedim tamam dedi. arkadaş kaldık. sonra boşanma süreci.
Evliliğini tabiki bozma ama buna da göz yumma onunla açıkç konuş bi tercih yapsın..haa şunuda söyleyeyim bi evlilikte sürekli boşanalım konuşmaları geçiyorsa eninde sonundada biter çünkü hayatınıza onu çekiyorsunuz inşallah ayrılık yaşanmaz kim ister yuvalar yıkılsınMerhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Çok uzatmadan açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri büyük kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde büyük kavgalar halinde gerçekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik süreçleri, hamilelik derken her şey üst üste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gün bana mutsuz olduğunu soğuduğunu söyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. çocuğunu bile doğru düzgün aramıyor. sürekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip çıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgeçti. Çocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben çocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca söyledi. Ben evde çocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi çıkayım yoksa bi süre daha düzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne süreçlerden geçtik evlilik hemen vazgeçilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar
Yani inşallah yoktur ama dediğim gibi evlilik 2 kişinin cabalamasiyla yürütülüyor. Bi taraf vazgecerse olmaz tek kürekle kayik cekilir mi onun gibi isteaslında başkası yok hayatında ben biriyle telefonda konuştuğundan şüpheleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?