Ayrılmak istediğini defalarca söyledi..

Her evliliğin zor süreçleri olur ama sizin ki gibi değil. Büyük kavgalar ettik, küstük ama iş ciddiye binecek diye korka korka kapris, tavır yaptık. Baktık ki seviyoruz toparladık ama bu kadar uzun boylusuna cesaret edemedik. O siz boşanmayın, boyun eğin kocasıda bir darbe yesin geri gelsini bekliyorlar.

Sizin yerinizde olsam böyle bir teklifi ne yapar nede kabul ederdim. Gönlünce dolaşsın, istedigi cicekten bal alsın sonra dönsün. Neden kendinize bunu reva göresiniz ki. Padişah tohumumu kendisi.

Kendinizi bu kadar değersiz bir evliliğe mahkum etmeyin. Onun değer vermediğine kraliçe muamelesi yapan olur efendim. Geleceğin size ne hediye edeceğini bilemezsiniz. Oda bulursa kendi gibi birini, karma der gülümsersiniz.

Neden hep kadınlar düzelir mi acaba diye psikolojisini bu kadar yıpratacak şeylere maruz kalmak zorunda bırakılıyor ki ? Gerçekten çok üzülüyorum...
Çocuğum için tekrar denemek istemiştim ama arkadaş kalmaya karar verdik. ben oğlumla tek yaşıcam.

Dün konuştuk, tamam sana bir sorumluluğum yok senin de bana yok. yeni ev tutmuştuk orda ben yaşıcam çocuğumla dedim. sen naparsan yap dedim tamam dedi. arkadaş kaldık. sonra boşanma süreci.

Bana göre evliliğine sahip çıkmak şöyle birsey;
Misal adam anası yüzünden karısıyla kavga ediyordur adama evliligine sahip çık denilir, adam çalışkan bi adamdir ama bir gün ters gider birşey olur iflas eder kadın boşanmak ister evliligine sahip çık denilir çiftlerden birinin sağlık problemi çıkar evliligine sahip çık denilir. Yani bunun gibi seylerde evlilige sagip çıkılır. Ama ben biraz eğleneyim gezeyum tozayim başkası olsun hayatımda muhabbetinde evlilik olmadığı için ortada sahip cikilacak birsey de kalmıyor

Vallahi bilmiyorum insan başına gelince basireti bağlanıyor. kim olursa olsun bi anda evliliğini bitiremez. hele çocuğun varsa bir beklersin. ama benim umudum bitti. çocuğumla tek yaşıcam dedim. tamam dedi.

aslında başkası yok hayatında ben biriyle telefonda konuştuğundan şüpheleniyorum.

İspatlamadım henüz biriyle konuştuğundan şüpheleniyorum. ve senden soğudum boşanalım denmesi bazen sinirden oluyor ben öyle sandım. yoksa her evlilikte boşanma konuşuluyor şu an herkesin boşanması lazımdı.

Bu durum hiç hosuma gitmedi acıkcası.. “bekar bi kıza ;esimle hicbir baglantimiz kalmadi ona da söyledim bunu ben seni seviyorum” kelimeleri çınladı kulaklarımda..

Hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu kadar erkek endeksli yaşanmaz..

Evlilik çevrenizin dediği hastalıklı beraberlik değildir. Ortada evlilik denen şey yok..

Benim çevremde de var böyle tipler. Adam gelmiş 55-60 yaşına artık işi bitmiş. Karısıyla takılmaya başlamış. Sahte huzur, mutluluk pozları takılınıyor.
Konu açılınca hiç esirgemiyorum lafımı. Gençken her haltı yerler, kudurur her yere saldırırlar, kuş ölümce sonra karım da karım derler..

Hazmedemeyip iki gün sonra bağırıp çağırmaya başlarsanız en azından çocuğunuzu ne kadar üzdüğünüzü hatırlayıverin..

Dün konuştuk, tamam sana bir sorumluluğum yok senin de bana yok. yeni ev tutmuştuk orda ben yaşıcam çocuğumla dedim. sen naparsan yap dedim tamam dedi. arkadaş kaldık. sonra boşanma süreci.
İkisini de siz yazmışsınız. Gelen yorumlardan dolayı mı boşanmaya karar verdim yazdınız?

siz evlilik kurumuna cok anlam yüklüyorsunuz galiba.
esiniz sevmedigini ve bosanmak istedigini belirtmis defalarca.
niye sizi sevmeyen ve bosanmak isteyen bir insanla ayni evde kalmayi istiyorsunuz? bosanin- ve anne / baba olarak hayatiniza devam edin.

buraya nasıl geldi bahsettiğiniz güzel evlilik?
neden büyyüttünüz? üzüldüm Allah korusun hepimizin başına gelebilir.
karşıda hiç ışık yoksa kendinize yazık, vazgeçmeyi bilmek lazım

Evliliğini tabiki bozma ama buna da göz yumma onunla açıkç konuş bi tercih yapsın..haa şunuda söyleyeyim bi evlilikte sürekli boşanalım konuşmaları geçiyorsa eninde sonundada biter çünkü hayatınıza onu çekiyorsunuz inşallah ayrılık yaşanmaz kim ister yuvalar yıkılsın

Eşiniz sizi istemediğini söylemiş.
Çocuğuyla ilgilenmiyor.
Başkasıyla konuştuğundan şüpheleniyorsunuz, sizden soğuduğunu söylüyorsa büyük ihtimalle başka biri vardır zaten.
Yani ortada üzerinde üzerine düşünülecek bir evlilik kalmamış.
Ailelerin ne düşündüğünün de bir önemi yok şu noktada.
Boşanmak için bekleyeceğiniz hiçbir sebebiniz yok, kabullenip yolunuza bakmanız lazım.

Evde sen çocuğunla beraber kal ve onu sokağa at canım. Evliliklerde küçük kavgalar tolere edilir ama böylesi de pes yani. Aldatan adamı affet diyenlerde nasıl bir ahlak anlayışı var anlamadım. Adam düzelmez gibi duruyor, boşanıp sevgilisiyle evlenmek niyetınde. Ben olsam ihanetı kanıtlar çatır çatır boşayıp donuna kadar da alırım. Çoluk çocuk sahibi adam durmuş aşk meşk peşinde koşuyor, öteki ahlaksız kadın da çocuklu adamla aşk yaşıyor yazıklar olsun bunlara, kökleri kurusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…