Ayrılmak istediğini defalarca söyledi..

Gözlerini kulaklarını kapatmışsın resmen yüzde bin başkası var emin ol

aldatma işaretleri de veriyor eşiniz
bırakın döner mi düzelir mi olaylarını giden biraz zor dönüyor

sizden sessiz sedasız ayrılmasına izin vermeyin
aldatma varsa kanıtlayın alabileceğiniz herşeyi alın
öyle kolay değil

Henüz ispatlamadım şüphe var
Şüphenizi eşinize belli etmeyin takipte olun ve sizden artık neden soğuduğunu anlamaya çalışın. Erkekler bazen düşünmedikleri şeyi söyleyebiliyorlar, benim boşandığım kişi de beni artık istemediğini söylemişti ama boşandıktan sonra yıllarca geri dönmem için uğraştı, o yüzden eşinizin söylediği ve yaptığı herşeyden emin olarak adım atın.

11 yıllık evliliğimde bir kez bile boşanma konusu geçmedi ve eşimle birbirimize senden soğudum boşanalım gibi şeyler demedik ( tabiki tartışma oluyor bizdede) bu yaşadıklarınızı normalleştirmeyin ...

Ortada evlilik müessesesi kalmamış, evliliğine sahip çık herkes bu yollardan geçiyor diyen HERKES e bunu iletirsen sevinirim. Evlilik karşılıklı sevgi saygı sadakatle yürür. Bana göre bunun en asgarisi sadakattir. Hani sevgi biter iki taraf birbirini sözleriyle incitir filan ama kör topal evliliği götürürler bazen sadece sadakatle. Adam başkasıyla konuşuyorsa hangi evlilik???

Öncelikle geçmiş olsun canım. Evlilik önemli bir kurum bunun içinde mücadele veriyor olmanı kimse eleştiremez. Sevgi sonsuz değildir biter. Sana eşinin sevgim bitti soğudum demesinin sebebini biliyor musun veya öğrenmeye çalış. Yaşanan yanlışlar olmuş öncelikle yetişkin iki insan gibi oturup konuşmanız. Son karar olarak devam etmek için bir çaba gösterip göstermeyeceğini eşine sorman. Gerekirse aile büyüklerini de araya koymaya çalışabilirsin. Önce sorunun, uyuşamamanın kaynağına in onu bulmadan çok zor.

Senin dediğin gibi yaşanmaz
Sen kanser olursun Allah korusun dayanılır mı ya senin gözünün önünde kocan başkasıyla konuşacak
Bi de eve getireyim derse?
Yapma !
Bas tekmeyi gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…