Başkasıyla konuşması evliliğin zaten bittiğini gösteriyor, aslında bu durumda sahip çıkılacak birşey yok. Başka bir kadınla görüştüğünden emin misiniz?Merhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Çok uzatmadan açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri büyük kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde büyük kavgalar halinde gerçekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik süreçleri, hamilelik derken her şey üst üste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gün bana mutsuz olduğunu soğuduğunu söyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. çocuğunu bile doğru düzgün aramıyor. sürekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip çıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgeçti. Çocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben çocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca söyledi. Ben evde çocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi çıkayım yoksa bi süre daha düzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne süreçlerden geçtik evlilik hemen vazgeçilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar
Henüz ispatlamadım şüphe varBaşkasıyla konuşması evliliğin zaten bittiğini gösteriyor, aslında bu durumda sahip çıkılacak birşey yok. Başka bir kadınla görüştüğünden emin misiniz?
Aynen bilmiyorum tek düşündüğüm oğlum.. onunla gelecek kurucam mkendimeBu durum hiç hosuma gitmedi acıkcası.. “bekar bi kıza ;esimle hicbir baglantimiz kalmadi ona da söyledim bunu ben seni seviyorum” kelimeleri çınladı kulaklarımda..
Herkes kendini kandırıp yasak aşk yaşıyır zaten aaaa zaten araları bozukmuş diyen evli bi adamla konuşabiliyorEvde sen çocuğunla beraber kal ve onu sokağa at canım. Evliliklerde küçük kavgalar tolere edilir ama böylesi de pes yani. Aldatan adamı affet diyenlerde nasıl bir ahlak anlayışı var anlamadım. Adam düzelmez gibi duruyor, boşanıp sevgilisiyle evlenmek niyetınde. Ben olsam ihanetı kanıtlar çatır çatır boşayıp donuna kadar da alırım. Çoluk çocuk sahibi adam durmuş aşk meşk peşinde koşuyor, öteki ahlaksız kadın da çocuklu adamla aşk yaşıyor yazıklar olsun bunlara, kökleri kurusun inşallah.
Bakalım önümüzdeki aylarda şekil alacak.. Çok tşkEvliliğini tabiki bozma ama buna da göz yumma onunla açıkç konuş bi tercih yapsın..haa şunuda söyleyeyim bi evlilikte sürekli boşanalım konuşmaları geçiyorsa eninde sonundada biter çünkü hayatınıza onu çekiyorsunuz inşallah ayrılık yaşanmaz kim ister yuvalar yıkılsın
Benim de hatalarım çok oldu yordum evliliği. ailemin sorunlarını kendi evliliğime yansıttım. Vallahi hiç aklıma gelmeyecek şeyler yaşıyorumburaya nasıl geldi bahsettiğiniz güzel evlilik?
neden büyyüttünüz? üzüldüm Allah korusun hepimizin başına gelebilir.
karşıda hiç ışık yoksa kendinize yazık, vazgeçmeyi bilmek lazım
Dün konuştuk benimle kalma ben çocuğumla kalıcam dedim. öyle anlaştıksiz evlilik kurumuna cok anlam yüklüyorsunuz galiba.
esiniz sevmedigini ve bosanmak istedigini belirtmis defalarca.
niye sizi sevmeyen ve bosanmak isteyen bir insanla ayni evde kalmayi istiyorsunuz? bosanin- ve anne / baba olarak hayatiniza devam edin.
Ben belki sinirden söylüyordur diye düşünmüştüm.Herkes zor süreçler den geçer ama birlikte karıkoca Elele sen durumu yanlış anlamizsin ...
2 senelik sevgililik ve 2 senelik evlilik hayatımda eşim ya da ben "ayrılmak" "boşanmak" gibi kelimeleri 1 kere bile kullanmadık.İspatlamadım henüz biriyle konuştuğundan şüpheleniyorum. ve senden soğudum boşanalım denmesi bazen sinirden oluyor ben öyle sandım. yoksa her evlilikte boşanma konuşuluyor şu an herkesin boşanması lazımdı.
Zampara erkeklerin klasık yalanı, eşimle aram bozuk mutsuzum boşanacağım. Kadınlar zaten dünden razılar, çünkü memlekette koca kıtlığı var bekâr erkeklerin kökü kurudu ne yapsınlar ortada kaldılar. 3 5 tane soytarı zengin adamların metresi oldu milletin gözüne gözüne soktular tvlerde sosyal medyalarda, milletin ar damarı çatladı iyice cesaret buldular. Ben erkeklere zaten güvenmiyorum kocama dahi her zaman şüpheyle bakarım , ama kadınların yaptığı daha çok zoruma gidiyor hazmedemiyorum.Herkes kendini kandırıp yasak aşk yaşıyır zaten aaaa zaten araları bozukmuş diyen evli bi adamla konuşabiliyor
Ben de vazgeçtim zaten sadece ilk önce kabullenemedim sanırım. şimdi yeni tuttuğumuz evde çocuğumla yaşıcam.. ama eşimle de düşman olmak istemiyorum.2 senelik sevgililik ve 2 senelik evlilik hayatımda eşim ya da ben "ayrılmak" "boşanmak" gibi kelimeleri 1 kere bile kullanmadık.
Eşim şakasını dahi yaptırmaz.
Herkes boşanma lafı etmiyor evliliklerinde.
Bigün ikimizden biri boşanma lafı ederse ; bu öfke ile denmiş olmaz. Gerçek bir vaad olur ve yapılır.
Evlenmek oyuncak değil ki taraflar birbirini çocuk gibi kandırsın.
Eşiniz istemiyor. E zorla da güzellik olmuyir.
Üzgünsünüz. Bir yol arıyorsunuz. Anlıyorum ruh halinizi. Ama evlilik denilen şey tek tarafli yürümez.
Evliliğiniz çok hasarlı. Şu saatten sonra düzelmesi çok zayıf bir ihtimal.
Eşiniz vazgeçmiş. Siz de vazgeçin.
Allah yardımcınız olsun.
İnan ben de anlamıyorum. çok zoruma gidiyor ama elden bir şey gelmez. kadınlar da egoları okşanıyor diye konuşuyorlar. erkekler de kendilerini mutlu ediyor anlık. neyse herkes kendi bilir.Zampara erkeklerin klasık yalanı, eşimle aram bozuk mutsuzum boşanacağım. Kadınlar zaten dünden razılar, çünkü memlekette koca kıtlığı var bekâr erkeklerin kökü kurudu ne yapsınlar ortada kaldılar. 3 5 tane soytarı zengin adamların metresi oldu milletin gözüne gözüne soktular tvlerde sosyal medyalarda, milletin ar damarı çatladı iyice cesaret buldular. Ben erkeklere zaten güvenmiyorum kocama dahi her zaman şüpheyle bakarım , ama kadınların yaptığı daha çok zoruma gidiyor hazmedemiyorum.
Anlamadım gururunuz aynı evde eşinizin başkasıyla görüşmesine müsade ediyorMerhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Çok uzatmadan açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri büyük kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde büyük kavgalar halinde gerçekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik süreçleri, hamilelik derken her şey üst üste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gün bana mutsuz olduğunu soğuduğunu söyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. çocuğunu bile doğru düzgün aramıyor. sürekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip çıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgeçti. Çocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben çocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca söyledi. Ben evde çocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi çıkayım yoksa bi süre daha düzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne süreçlerden geçtik evlilik hemen vazgeçilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar
Tabi canım karısını değil beni tercih etti çünkü ben daha güzelim diye kendi kafalarında mutlu oluyorlar basitler. Allah yardımcın olsun canım .İnan ben de anlamıyorum. çok zoruma gidiyor ama elden bir şey gelmez. kadınlar da egoları okşanıyor diye konuşuyorlar. erkekler de kendilerini mutlu ediyor anlık. neyse herkes kendi bilir.
Allah sabır versin öncelikle aynı dert bende de var 11 yıllık evli 3 çocuk annesiyim eşimin hayatında başka bir kadın var herkez banada aynı şeyi söylüyor sabret dua et 2 yıl oldu daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum allah sabırlar versin cümlemizeMerhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Çok uzatmadan açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri büyük kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde büyük kavgalar halinde gerçekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik süreçleri, hamilelik derken her şey üst üste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gün bana mutsuz olduğunu soğuduğunu söyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. çocuğunu bile doğru düzgün aramıyor. sürekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip çıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgeçti. Çocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben çocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca söyledi. Ben evde çocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi çıkayım yoksa bi süre daha düzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne süreçlerden geçtik evlilik hemen vazgeçilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?