Ayrılmak istemiyorum

Hakli olarak yalniz da kalmak isteyeceksiniz ergenlil caginda bi erkek cocugu cok zor oluyordur sizin icin. Annesinin yanina hic mi gitmiyor hep mi sizinle

Oğlu seni ne konuda rahatsız ediyor ki? Büyümüş zaten üni kazanıp başka şehre gider belki. Ya da ne konuda rahatsız oluyorsan bunları söylemeyi denemedin mi

18 yaşında bir delikanliyla iletişim kurmak hem kolaydır hem çok zOrdur.

Sizi kabul etmesi de çok zordur.

Ne gibi sorunlar çıkıyor bilmiyorum ama yine de onunla zitlasmayin derim.

Bile bile evlendiniz sonuçta. Ha baktınız işler düşündüğünüz gibi çıkmadı öyleyse bosanmalisiniz çocuk olmadan . Çocuk olursa , onlarda yavrunuzun kardeşleri olacaklar bunu asla unutmayın.

Saf dışı bırakmayı düşünüyorsanız yanlış yapıyorsunuz.

Aileyle yaşama yaşı neredeyse bitmiş. Okul, askerlik evlilik derken zaten gidecek yuvadan. Daha anlayışlı olmaya calismalisiniz.

Çocuklu anne babayla evlenen kişiler , o çocukları da çemberin içine aldığını bilerek evlenmeyi. Yoksa hem kendi hayatları hem o çocukların , anne babaların hayatları da zorlaşıyor.

Evladını sizin icin birakırsa zaten iyi bi adam deildir.Annesi zaten iyi bi anne olamamis cocuklari atmis ustunden.Yazik siz sabredin.Rabbim verir mükafatını.

Valla eşinize helal olsun sahip çıkmış evlatlarına. Bu şekilde düşünmeniz yanlış. İlk evliliğiniz olduğu için beklentilerinizin farklı olduğu aşikar ama bilerek evlenmişsiniz.

Çocukları olduğunu bilerek evlendiniz. Yaşı büyükmüş biraz idare edin. Ya okur başka şehre gider askerlik fln derken evden ayrılır zten.
Çocuksuz biriyle evlenseydin yeni evli gibi hissedebilirdin çocuklar varken böyle beklentin normal değil.

Bizde yaşadık bu durumu. Babamın eşi geldiğinde büyüktük.Abilerim 21 yaşlarındaydı bırkac seneye üniversite sonra evlilik bir tek ben kaldım.Bende 6 7 sene sonra evlendım. Yani biraz da kabul ederek gelmek gerekiyor. Bizim annemiz vefat etmişti. Siz de anne yasıyor. En azından arada bir gidebilirler.O konuda da bir ayrıntı vermemişsiniz ki yardımcı olalım. Anne ne durumda hiç mi görüşmüyorlar. Size cocuklar tepkili mi ondan mı yapamıyorsunuz?

33 yaşındayım. İlk evliliğim ve çocuğum henüz yok. Evleneli 1 yıl oldu
Ah ne bacım yapılacak iş mi yani? Davul bile Dengi dengine demişler. Bunu çocuklar açısından söylemiyorum. Ben de ayrılmış ve evlenmiş anne baba çocuğuyum. Ama öngörü diye birşey var. Hiç mi oturup tartmadin? Şimdi yazık değil mi sana ve çocuklara. Adam çocuklarını mi atsın yoksa sen mutsuzsun diye sana mı üzülsün.? Kötü olmuş

Seni burada yerler bacım
Evlenirken biliyorduncular doluşup azarlar sırayla
Şaka bir yana bende iki çocuklu bir adamla evliyim, konunda pek detay vermemişsin ama evdeki durumda en önemli konu eşinin tutumu, hiç bir adama çocuğunu at denemez ancak eşini de memnun etmek, dengeleri kurmak zorunda kocan. Evlenirken bu konular ne şekilde konuşuldu, eşinin tutumu nedir biraz detay verirsen belki yardımcı olabiliriz

bu arada çocukların annesi nerde niye bakmıyor diye sormuyoruz ama annelerinin yapmadığı fedakarlığı üvey annesinden bekliyoruz.

Valla eşinize helal olsun sahip çıkmış evlatlarına. Bu şekilde düşünmeniz yanlış. İlk evliliğiniz olduğu için beklentilerinizin farklı olduğu aşikar ama bilerek evlenmişsiniz.

Eşine mi helal olsun yoksa bu kadına mı?
Eşinin kendi çocukları zaten onlara sahip çıkması lüks değil, olması gereken zaten. Nesi helal olsunluk anlamadım doğrusu.

**

Konuya gelirsem, konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş anlamadım belki kadına evlenmeden önce farklı sözler verildi.
Bu detayları bilmeden asıp kesmeyi ne güzel biliyoruz valla.

Eşine helal olsun hanımefendi. Benim babam 3.eşiyle mutlu mesut yaşıyor ve annemle boşandıklarından beri bana maddi manevi destekte bulunmuyor.
Amcam çocuklarına para vermeyip bir de stajdan aldıkları paralardan ‘hehe bir sigara parası alayım’ diye yüzsüzlük yaparken bir de hepsini ortada bırakıp kaçtı.
Ve daha size babalarla ilgili birçok olumsuzluk sayarım. Genel olarak çocuklara anneler sahip çıkar. Evet görevi, ama babalar bunu genelde yapmıyorlar. Gerek çevremde, gerekse de bildiklerimde pek çok örnek var bu konuyla ilgili.

Konuyu açan kişiye de yüklenilmesinin sebebi bilerek evlenmesi. Çocuğu olduğunu biliyor muydu, biliyordu. Konu kapanmıştır.

Yani bu konudaki evlilik hicbir oluru olmayan bir evlilik turu bence. Evlilik icin sadece sevgi yetmiyor bu gibi durumlarda.

Çocuğu olduğunu bilebilir bu herşeyi çekmesi gerektiğini mi gösterir? Belki evlenmeden önce farklılardı, sonradan farklılaştı. Belki adam başka sözler verdi. Bunları bilmeden tüm yorumlar havada kalır. Biliyordu diye de her saygısızlığı çekmek zorunda değil.

Reactions: 000
Aslında öyle değil. Abim ikinci evliliğini yapacak, 6 yaşında ikiz yeğenlerim var, evleneceği insanın ilk evliliği olacak. Çocuklarından vazgeçmeyecek ama eşine de yeni hayatında bir alan açacak, denge kurmaya çalışacak, sadece çocuklarını düşünmeyecek gibi bir sürü şey sıralayabilirim.

Evet çocuklu adamlarla evlenen kadınlar da bazı şeyleri kabuk ederek evlenmeli, normal bir yeni evli durumu yaşaması zor çocuğun olduğu evde ama tek suçlu kadın değil. Kabul ettin evlendin diye konuyu kestirip atmakta yanlış olur o yüzden. Konu sahibinin eşinin tavrı nasıl bilmiyoruz, belki haksızlık yapılıyor kadına.

Ya bilemiyorum arkadaşlar aslında sizler de haklısınız. Ama biraz hassas olduğum bir konu az çok anlamışsınızdır önceki mesajımdan da.
Şu an Allaha şükür istemiyorum ama mesela daha küçükken babamdan para istediğim zaman ya eşinden gizli verirdi ya da onun yanındaysa da vermezdi. Şimdi muhtemelen eşine böyle söz verdi, eşinin beklentisi bu. Beni ve annemi böyle mağdur etmesi normal mi oluyor bu durumda?
Konuyu açana tavsiyem, eğer baştan sana beraber yaşayacağınız söylendiyse sabret. Çocuk gelmiş kaç yaşına zaten evden uzaklaşır. Ama bir şey söylerseniz suçlu siz olursunuz ne kadar haklı sebepleriniz de olsa.

Ama kimse otur çek demiyor ki?
Boşansın hayatına baksın o zaman. Kimin bir insana evladını annesine gönder deme hakkı olabilir?
Konu sahibi hem karnım doysun, hem pastam dursun diyor. Hayat her zaman öyle kolay olmuyor.
Saygısızlık varsa, mutsuzsa boşanabilir.
Ben seviyorum ayrilmak istemiyorum, oğlu gitsin deme hakkı var mi?
Mesela adamın durumundaki siz olsanız, eşiniz gönder babasına dese gönderir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…