Cocuk babayı takmıyor ki, okulu bile kabul ettirememıslero kızın yerınde olsam aıleye hergun kin kusar beddualar ederdım
baba kızını oglu yuzunden eve alamıyor degıl
baba kızına yasattıgı yuzunden eve almıyor oglunu olmalıydı
tutsun ogluna bır ev . ıse gırsın cocuk odesın yemesını ıcmesını faturasını
baba ev kırasını odesın
cocugun burnu surtsun bır yalnız kalsın kımsesız
baba sart kosssun tedavı olacaksın yoksa sılerım red ederım senı bes parasız sokaga atarım desın
kızın ne sucu var evden uzaklastırılan o oluyor saka gıbı
ıcımden gecenlerı buraya yazamıyorumCocuk babayı takmıyor ki, okulu bile kabul ettirememısler
Kızı konusahıbının annessı bakıyomus. Magdur olan kız evden giden de kız.Baba oğlunun arkasında anladığım kadarıyla ( yanlış anladıysam kusura bakmayın uykusuzum) kız nerede?
Ya ben tacizci ogula destek olup madur kızı saf dışı bırakan biriyle hayatımı devam edemezdim. Tamam evlat ama madur olan da evlat. Off mantık ve duygusal olarak da anlayamıyorum.
kıza konu sahıbının annesı bakıyormusBaba oğlunun arkasında anladığım kadarıyla ( yanlış anladıysam kusura bakmayın uykusuzum) kız nerede?
Ya ben tacizci ogula destek olup madur kızı saf dışı bırakan biriyle hayatımı devam edemezdim. Tamam evlat ama madur olan da evlat. Off mantık ve duygusal olarak da anlayamıyorum.
Dedikleriniz kısmen doğru ama çocuğu tanımıyorsunuz. Ayrıca kızı uzaklaştırmadı mecburiyetten kızı anneme verdik ayrıca annem çok yakın 1 sokak var arada ve kız annem de çok mutlu buraya gelmek istemiyor bazen de eve gelmek istiyorum diyoro kızın yerınde olsam aıleye hergun kin kusar beddualar ederdım
baba kızını oglu yuzunden eve alamıyor degıl
baba kızına yasattıgı yuzunden eve almıyor oglunu olmalıydı
tutsun ogluna bır ev . ıse gırsın cocuk odesın yemesını ıcmesını faturasını yapsın hammallık enerjısını faydalı seye kullansın lagım temızlesın ınsaatda taş tasısın
baba ev kırasını odesın
cocugun burnu surtsun bır yalnız kalsın kımsesız
baba sart kosssun tedavı olacaksın yoksa sılerım red ederım senı bes parasız sokaga atarım desın
kızın ne sucu var evden uzaklastırılan o oluyor saka gıbı
Aynen bende. Bu konu bizi kanser eder, baska konularda gorusebılımıcımden gecenlerı buraya yazamıyorum
........
tez zamanda yarabbım amin dıyeyım
sız konunun ıcınde fazla durdugunuz ıcın objektıf dusunemıyorsunuzDedikleriniz kısmen doğru ama çocuğu tanımıyorsunuz. Ayrıca kızı uzaklaştırmadı mecburiyetten kızı anneme verdik ayrıca annem çok yakın 1 sokak var arada ve kız annem de çok mutlu buraya gelmek istemiyor bazen de eve gelmek istiyorum diyor
Cocugu tanısak fıkrımızde ne degısırdı sizce?Dedikleriniz kısmen doğru ama çocuğu tanımıyorsunuz. Ayrıca kızı uzaklaştırmadı mecburiyetten kızı anneme verdik ayrıca annem çok yakın 1 sokak var arada ve kız annem de çok mutlu buraya gelmek istemiyor bazen de eve gelmek istiyorum diyor
İşte eşim oğlunu sokağa atamadı çok zor 10 yaş yaşlandı o süreçteKızı konusahıbının annessı bakıyomus. Magdur olan kız evden giden de kız.
Su olayda uzulmeyecegım seylerden bırı esınızin 10 yas yaslanması. Bence sizde dert etmeyin bunu.İşte eşim oğlunu sokağa atamadı çok zor 10 yaş yaşlandı o süreçte
İlk günler sosyal hizmet yetkilileri özel psikologlar beni tanıyınca eşimin ve çocukların çok sanslı olduğunu iyi hayatlarında olduğumu söyleyip tüm yetkililer duyarlılığımdqn dolayı tebrik ediyorlardı. Ama ben 1 yıldır bu sorunlarla bırakın objeektifliğimi sağlımı dahi yitirdimsız konunun ıcınde fazla durdugunuz ıcın objektıf dusunemıyorsunuz
Kızla gorusuyor musunuz peki hala?Ben orta okuldayken ablamın bir arkadaşı ablama derdini anlatıyordu. Geceleri abisi yanına gelmiş. O kadarını duymuştum gizliden . Yıllarca o abiye nefret duymuştum. Ben üniversiteye giderken o abi trafik kazasında öldü. Ben çok mutlu olmuştum bir pislik gitti diye. Bilmiyorum ailesinin haberi varmiydi. Ablam da bunu duyduğumu hala bilmez. Yaklaşık 25 yıldan fazla mevzu
Yok ya uykum acildi. Kardeşiyle aynı eve gönderen adalet sistemine, bunu kabul eden ebeveyne söyleyecek çok lafım var ama bende kalsın.bırde bır acı konu daha var
cocuk sadece 4 ay ıcerde kalmıs
sen tut kardesını tacız et ama 4 ay sursun ceza
al ıste... bırde burdan yak
Babası bidaha yapmaz dıyomus emınmısYok ya uykum acildi. Kardeşiyle aynı eve gönderen adalet sistemine, bunu kabul eden ebeveyne söyleyecek çok lafım var ama bende kalsın.
sızın yerınızde olsam bosanır kız cocuguna yardım etmeye devam ederdımİlk günler sosyal hizmet yetkilileri özel psikologlar beni tanıyınca eşimin ve çocukların çok sanslı olduğunu iyi hayatlarında olduğumu söyleyip tüm yetkililer duyarlılığımdqn dolayı tebrik ediyorlardı. Ama ben 1 yıldır bu sorunlarla bırakın objeektifliğimi sağlımı dahi yitirdim
Dedikleriniz kısmen doğru ama çocuğu tanımıyorsunuz. Ayrıca kızı uzaklaştırmadı mecburiyetten kızı anneme verdik ayrıca annem çok yakın 1 sokak var arada ve kız annem de çok mutlu buraya gelmek istemiyor bazen de eve gelmek istiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?