Ayrılmak istemiyorum

Babası sürekli bakıyor hep oyun oyun programları diyor

Size sitem edeceği bişey yok eşinizin. Siz bu çocukların annesi olmadığınız halde annelerinden çok düşünüyorsunuz ve çok ta güzel bişey yapıyorsunuz inanın. Bi mesajınızda çok yorulduğunuzu yazmışsınız ki hiç kolay değil şu yaşadıklarınız Allah yardımcınız olsun.
Eminim eşiniz de durumun farkında ama eli kolu bağlanmış sanki ve iyice salmış ipin ucunu. Artık bi yerlerden yçtutması gerekiyordu. Tamam insan evladını atamaz satamaz ama artık somut bişeyler de yapması gerekiyordu yani.

Konuyu buraya yazmamı ve
Konuyu buraya yazmama ve hakkında yazılanları görünce çok üzüldü. Dediğim gibi eşim çok duygusal bu onu gerçekçilikten uzaklaştırıyor. Maddi manevi maalesef hep böyle karar veriyor

Merak ettiğim anneleriyle irtibata geçmeyi düşünmediniz mi hiç? Bu durumlardan haberdar değil mi? Anne adeta ölmüş gibi, hiç bahsi geçmemesi tuhaf geliyor bana biraz.
Anne ile bu gün konuştum durumu detaylı anlattım ah vah dedi ablam ile konuşup oğlumu alıcam dedi. Sonra ablası eşimi arayıp annesinin psikolojisi iyi olmadığını söylemiş. Anne abla da kaldığı için abla istemiyor sanırım. Annesine ben bugün neden ablasının yanındq kaldığını geç olduğunu ve çalıştığını oğlunu alması gerektiğini anlattım ama ablası o çocuk bakamaz demiş. Bence kadını maddi imkanından yararlaniyorlar. Çünkii hiç bir teyze durumu bildiği halde buna engel olmaz

Konuyu ilk okuduğumda çocuklar büyük eşinizle iyi anlaşıyorsunuz sorun ne olabilir ki diye düşünmüştüm ama devamını okuduğumda gerçekten zor bir durumla mücadele ediyorsunuz. Bu durum öz yada üvey hangi annenin başına gelse aynı tepkiler verilirdi. Eşiniz reddetme yolunu seçmiş bence yaşananları görmezden gelmeye çalışıyor ve buda bir kendini koruma biçimi aslında. Kesinlikle doğru değil ama her insanın tepkisi bakışı aynı olmuyor siz ise bence o kız çocuğu için büyük bir şanssınız. Hani herkesin hayatına bir dönem bir melek girer ve yol gösterir ya o kız içinde siz öylesiniz. Onun yanında olun ve ne kadar zor olsa da eşinizin gerçekleri görmesini sağlayın

Sizinle evlendi diye evladından mı vazgeçsin..biliyormuşsunuz..evlenmeseydiniz..o onun çocugu..herseyden vazgeçer ama ondan asla..

Siz ayrı ev acicaksiniz ya( kirayi siz vericeksiniz) basina annesini koyun. Cocuk çalışıyor evi gecindirsin. Anne de basinda dursun. Küçük çocuk degilki bakima muhtac.

Siz ayrı ev acicaksiniz ya( kirayi siz vericeksiniz) basina annesini koyun. Cocuk çalışıyor evi gecindirsin. Anne de basinda dursun. Küçük çocuk degilki bakima muhtac.

Bu konudaki en harika fikir bence. Oğlana da annene destek olmamız lazım, sen yanında kal filan dersiniz. Daha az dışlanmış hisseder.

Bu konudaki en harika fikir bence. Oğlana da annene destek olmamız lazım, sen yanında kal filan dersiniz. Daha az dışlanmış hisseder.
Annesi psikolojik tedavi görüyormuş. Çocuk bakamazmış dr. tımarhaneye girmesine ramak var demiş güya ilaçlarını kullanmıyormuş ancak ben dün anneleri ile konuştum hiç öyle bir hali yok.teyzeleri eşimi aramış bunları anlatmış

Ee o durumda bir insan nasıl çalışıyor? Çalışamaz ki. Sosyal ve iş hayatından soyutlar kendini.

Çocuğun velayetinin babada olması annenin hiçbir sorumluluğu olmadığı anlamına gelmez. Anne ve teyzeye özel bir durum oluştuğunu ve sosyal hizmetlerin de ayrı bir eve çıkarmayı önerdiğinii eğer anne büyük çocuğa refakat etmezse gerekli yasal yollara başvuracağınızı söyleyin. Bu konuda sosyal hizmetlere danışın derim.

Yazık anneleri teyze elinde kukla olmuş kendi çocukları hakkında karar verip sorumluluk bile alamıyor. Nasıl bu hale geldikleri az çok anlaşılıyor.
İşte tam olarak bu şekilde eşim yıllaca uğraştığını şidettli geçimsizlik olduğu için 2 çocuğa rağmen ayrılmak zorunda kaldığını anlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…