Babası sürekli bakıyor hep oyun oyun programları diyorBilgisayarı mı var?
Telefonunu bir şekilde ele geçirin.
Ciddi söylüyorum bakın neler yaptığını bilmiyorsunuz.
Daha iyi bilmek için,o çocuk ne haltlar yiyor öğrenmeniz lazım.
Takip programları felan var.
Tam bende bilmiyorum ama internetten araştırıp indirin.
Ne yapıyor,ne ediyor öğrenin.
Kötü şeyler yapıyorsa verin babasına nereye postalıyorsa postalasın!!
Bunu bilemez ki, geçmiş silme var gizli tarayıcıdan girme var var oğlu varBabası sürekli bakıyor hep oyun oyun programları diyor
Doğru. İşte kendince bakıyor ceplerini odasını karıştırıyorBunu bilemez ki, geçmiş silme var gizli tarayıcıdan girme var var oğlu var
Konuyu buraya yazmama ve hakkında yazılanları görünce çok üzüldü. Dediğim gibi eşim çok duygusal bu onu gerçekçilikten uzaklaştırıyor. Maddi manevi maalesef hep böyle karar veriyorSize sitem edeceği bişey yok eşinizin. Siz bu çocukların annesi olmadığınız halde annelerinden çok düşünüyorsunuz ve çok ta güzel bişey yapıyorsunuz inanın. Bi mesajınızda çok yorulduğunuzu yazmışsınız ki hiç kolay değil şu yaşadıklarınız Allah yardımcınız olsun.
Eminim eşiniz de durumun farkında ama eli kolu bağlanmış sanki ve iyice salmış ipin ucunu. Artık bi yerlerden yçtutması gerekiyordu. Tamam insan evladını atamaz satamaz ama artık somut bişeyler de yapması gerekiyordu yani.
Anne ile bu gün konuştum durumu detaylı anlattım ah vah dedi ablam ile konuşup oğlumu alıcam dedi. Sonra ablası eşimi arayıp annesinin psikolojisi iyi olmadığını söylemiş. Anne abla da kaldığı için abla istemiyor sanırım. Annesine ben bugün neden ablasının yanındq kaldığını geç olduğunu ve çalıştığını oğlunu alması gerektiğini anlattım ama ablası o çocuk bakamaz demiş. Bence kadını maddi imkanından yararlaniyorlar. Çünkii hiç bir teyze durumu bildiği halde buna engel olmazMerak ettiğim anneleriyle irtibata geçmeyi düşünmediniz mi hiç? Bu durumlardan haberdar değil mi? Anne adeta ölmüş gibi, hiç bahsi geçmemesi tuhaf geliyor bana biraz.
Siz ayrı ev acicaksiniz ya( kirayi siz vericeksiniz) basina annesini koyun. Cocuk çalışıyor evi gecindirsin. Anne de basinda dursun. Küçük çocuk degilki bakima muhtac.Anne ile bu gün konuştum durumu detaylı anlattım ah vah dedi ablam ile konuşup oğlumu alıcam dedi. Sonra ablası eşimi arayıp annesinin psikolojisi iyi olmadığını söylemiş. Anne abla da kaldığı için abla istemiyor sanırım. Annesine ben bugün neden ablasının yanındq kaldığını geç olduğunu ve çalıştığını oğlunu alması gerektiğini anlattım ama ablası o çocuk bakamaz demiş. Bence kadını maddi imkanından yararlaniyorlar. Çünkii hiç bir teyze durumu bildiği halde buna engel olmaz
Cok mantikli bencede boyle olmaliSiz ayrı ev acicaksiniz ya( kirayi siz vericeksiniz) basina annesini koyun. Cocuk çalışıyor evi gecindirsin. Anne de basinda dursun. Küçük çocuk degilki bakima muhtac.
Siz ayrı ev acicaksiniz ya( kirayi siz vericeksiniz) basina annesini koyun. Cocuk çalışıyor evi gecindirsin. Anne de basinda dursun. Küçük çocuk degilki bakima muhtac.
Biz onuda düşündük ama teyzesi istemiyorSiz ayrı ev acicaksiniz ya( kirayi siz vericeksiniz) basina annesini koyun. Cocuk çalışıyor evi gecindirsin. Anne de basinda dursun. Küçük çocuk degilki bakima muhtac.
Annesi psikolojik tedavi görüyormuş. Çocuk bakamazmış dr. tımarhaneye girmesine ramak var demiş güya ilaçlarını kullanmıyormuş ancak ben dün anneleri ile konuştum hiç öyle bir hali yok.teyzeleri eşimi aramış bunları anlatmışBu konudaki en harika fikir bence. Oğlana da annene destek olmamız lazım, sen yanında kal filan dersiniz. Daha az dışlanmış hisseder.
Ee o durumda bir insan nasıl çalışıyor? Çalışamaz ki. Sosyal ve iş hayatından soyutlar kendini.Annesi psikolojik tedavi görüyormuş. Çocuk bakamazmış dr. tımarhaneye girmesine ramak var demiş güya ilaçlarını kullanmıyormuş ancak ben dün anneleri ile konuştum hiç öyle bir hali yok.teyzeleri eşimi aramış bunları anlatmış
Çocuğun velayetinin babada olması annenin hiçbir sorumluluğu olmadığı anlamına gelmez. Anne ve teyzeye özel bir durum oluştuğunu ve sosyal hizmetlerin de ayrı bir eve çıkarmayı önerdiğinii eğer anne büyük çocuğa refakat etmezse gerekli yasal yollara başvuracağınızı söyleyin. Bu konuda sosyal hizmetlere danışın derim.Annesi psikolojik tedavi görüyormuş. Çocuk bakamazmış dr. tımarhaneye girmesine ramak var demiş güya ilaçlarını kullanmıyormuş ancak ben dün anneleri ile konuştum hiç öyle bir hali yok.teyzeleri eşimi aramış bunları anlatmış
Biz onuda düşündük ama teyzesi istemiyor
Yaa evet doğru kadın çalışıyorEe o durumda bir insan nasıl çalışıyor? Çalışamaz ki. Sosyal ve iş hayatından soyutlar kendini.
İşte tam olarak bu şekilde eşim yıllaca uğraştığını şidettli geçimsizlik olduğu için 2 çocuğa rağmen ayrılmak zorunda kaldığını anlatmıştıYazık anneleri teyze elinde kukla olmuş kendi çocukları hakkında karar verip sorumluluk bile alamıyor. Nasıl bu hale geldikleri az çok anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?