Ayrılmak istemiyorum

İyide çocuğa bakmiyacak ki . Yemek yapsin yeter . Anne teyzeyle beraber kaliyormus ya bekar demek ki. O da onlarla kalsin. Anlamiyorum teyze nasil istemez ? Onlara hiçbir yükü olmayacak .
Bence sizi kiskaniyorlar ve sizi zor durumda birakmak icin boyle yapiyorlar. Ama cok vicdansizlarmis

O anne anne olup sahip çıksın oğluna. Zamanında annesinden gereken ilgi, sevgi, şefkat ve merhameti görmediği için bu halde çocuk. Kalıbımı basarım buna. B.k var gibi doğuruyolar.. Arkadaş sevgini şefkatini veremiyceksen doğurma ya, insan olmayı öğretemiyceksen üremeden sex yap. Vallahi çıldırıyorum burda.

Ayrıca 16 17 yaş küçük bi yaş değil, neyin ne olduğunu hele ki bu zamandakiler zehir gibi biliyor. Odasına gömülüp pc başında çarpık ilişki videoları izlemediği ne malum. Ne babaları baba, ne anaları ana.

Siz çocuk yapsanız o çocukla aynı evin içinde büyütebilecek misiniz? Ben aklımı oynatırdım, e anne olamıycaksam bu durum da çözülmüyorsa boşanırdım.

Babası oğlunu ikna edip tedavi olmasını sağlasın, asosyal, ensest eğilimli bi genç var karşımızda. Sosyopat da olur, sapık da olur, tecavüz edip öldüre de bilir. Tedavi olmazsa bunların olması çok muhtemel. Ayrı eve çıkarmak çözüm değil. Tedavi şart. Oh evden uzaklaştırdık dışardakiler düşünsün demektir bu. Çok bencil düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:
Az önce anne ile tekrar konuştum ablası elinden telefonu aldı yani çocukların teyzesi bana bağırmaya başladı kardeşimin psikolojosi bozuk bu çocuk falan bakamaz diyi bana hakaret edip kardeşimi rahat bırakın diyip bağırmaya başladı. Ben hala durumu açık net anlatmaya çalışıyorum aynı evde kalamayacaklarını devletin izin vermeyeceğini anlatıyorum teyzeleri olacak kadın ne dedi biliyor musunuz. Bana isterse tecavüz etsin bana ne ben kardeşime bakarım dedi. O andan beri ağlıyorum. Ben nasıl insanlara rast geldim. Ben kızın saçına kıyamazken öz teyze bunu diyor

o teyzenin yatcak yeri yok. Yeğenine tecavüzü yakıştırmış ya hem abisi tarafından, asıl ona yakışıyor.
S...rtükkk

Dün annesine dedim ki. Ev tutucaz arada gel kal onu bile teyzrsi engelliyor. Teyze annenin elinden telefonu alıp Evlendin eşek gibi bakacsksın diyor. İsterse tecavüz etsin bana ne diyor "öz teyze" bunu diyen ve bu cahil iğrenç teyze benim iki oğlum var diyip beni tehdit ediyor

allahın cezası yaa. Nasıl insanmış bu. Kadın eğer istiyorsa ogluyla durmak ayrı bir ev açınca annesiyle yasasin. Biri vermiş bu fikri cok mantikli bence.

kucuk yasta tacız eden cocuklar genelde baskaları tarafından tacız edıldıgı ıcın ogrenıyorlarmıs bılıyormuydunuz bunu
tacızcının gecmısınde varmı boyle bırsey ? bılıyor musunuz
Biliyorum. Ancak psikoloğu öyle bir izlenim edinemedi sanırım o dönem bizimlede terapi yapıyordu

1 saattir ağlıyorum böyle bu kadınla konuşmak bile bana zül geldi.
2 oğlum var diye tehdit etmiş sizi, ses kaydı alıp şikayet etseydiniz keşke.

Yani evlenmiş boşanmış biriyle evlenirken boşandığı kadını/erkeği de araştırmak gerekiyor demek ki, belalı mı, insan mı insan bozması mı diye.

allahın cezası yaa. Nasıl insanmış bu. Kadın eğer istiyorsa ogluyla durmak ayrı bir ev açınca annesiyle yasasin. Biri vermiş bu fikri cok mantikli bence.
Teyzesi hiç bir şekilde istemiyor. Kadın çalışıyor ve yazın onların çay toplama işini yapıyor. Bence kadın bunların peşinde

Kadının bakmak, ilgilenmek işine gelmiyor bence. Teyze bahane. Keşke eşiniz muhatap olsaydı.

Teyzesi hiç bir şekilde istemiyor. Kadın çalışıyor ve yazın onların çay toplama işini yapıyor. Bence kadın bunların peşinde

tamam da sizin muhatabiniz annesi. Annesiyle konuşun, oğluyla beraber yasasın. Parasını ablasına yedirecegine oğluyla beraber çalışıp bi hayat kursunlar

Kadın cahilliğin den öyle konuşuyor o kadar zavallı ben çocuklar diyorum o kardeşimi rahat bırak iki oğlum var diyo

Hep görüşüyorlar. Ancak eşime de teyze aynı şeyi diyo

canım benim, guzel arkadaşım
Bu anne isimli sahisin kendi aklı fikri yok mu?
Ağzı dili yok mu?
Karar verme yetisi yok mu?
Siz neden teyzeyle muhatap oluyorsunuz?
Neden annesini bir yere davet edip oturup detayları konusmuyorsunuz eşinizle beraber?

tamam da sizin muhatabiniz annesi. Annesiyle konuşun, oğluyla beraber yasasın. Parasını ablasına yedirecegine oğluyla beraber çalışıp bi hayat kursunlar
Zaten annesi ile dün konuştum anne oğku ile yaşayacaktı. Ama ablam ile konuşuyim dedi bende bu gün aradım ne karar aldınız diye anneleri ile konuşurken teyze aldu telefonu hakaret etmeye başladı

Zaten annesi ile dün konuştum anne oğku ile yaşayacaktı. Ama ablam ile konuşuyim dedi bende bu gün aradım ne karar aldınız diye anneleri ile konuşurken teyze aldu telefonu hakaret etmeye başladı

anneyi bir yere davet edin, eşinizle beraber oturun üçünüz konusun, teyzeyi dahil etmeden. Kadın kararını versin, harekete geçin.

Var ama psikoljik tedavi görüyormuş. Bende dedim oğlun deli kanlı bakıma ihtiyacı yok babası ona ev açacak ancak içi rahat değil psikolog uygun bulmuyor orda emiştene hizmet edeceğine gel oğlunun yanında dur çalışma dinlen dedim haklısın dedi bu gün teyze aklınw grip engelledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…