Ayrılmak istemiyorum

Evet bana diyoki sen bakacaksın mecbursun.

Ama bakın psikolog çocukta sorun yok düzelecek öyle durumlar kardeşler arası olabilr gibi şeyler endişelenmeyin kendinizden ayırmayın dışlanmış hisetmesin demişti 2ay önce

Ama bakın psikolog çocukta sorun yok düzelecek öyle durumlar kardeşler arası olabilr gibi şeyler endişelenmeyin kendinizden ayırmayın dışlanmış hisetmesin demişti 2ay önce
Hatta ben çok panik halindeydim kız açısından beni resmen tersledi psikolog off ne kadar kötü şeyler yaşadım o günleri dahi hatırlamak çok ağır

Hatta ben çok panik halindeydim kız açısından beni resmen tersledi psikolog off ne kadar kötü şeyler yaşadım o günleri dahi hatırlamak çok ağır
Sakin olun hormonlar ergenleri yönetiyor demişti. Ama kız kardeşi annem de aynı evde duramıycaklar ve asıl kızın yanımızda kalması gerekir dediğimde sadece hastam hakında oonuşabilirim demişti

bu nasıl bir psikolog ya? Sorun olmayan çocuk buysa, sorunlusu nasıl oluyormuş??? Tek kişiyle kalmayın, başka arayışlara girin. Ayrıca çocuk değil, genç delikanlı.

Sosyal hizmetler den zamanında bir yetkiliye bunu sorduğumda anne istemez ise yasal yaptırımı yok baba da bakmaz ise devlet çocukları alır demişti.

bu nasıl bir psikolog ya? Sorun olmayan çocuk buysa, sorunlusu nasıl oluyormuş??? Tek kişiyle kalmayın, başka arayışlara girin. Ayrıca çocuk değil, genç delikanlı.
Psikolog abi için sorun yok demiyor ancak çocuğu kazanacağız cezalandırırı gibi ayrı eve koymayın ilgilenin demişti ancak kardeş nolcak dediğimde ona yorum yapamadı yorum bana düşmez dedi ya ne biliym geçmiş zaman

Merhaba sizin tam zıttınız bir durumu yaşadım ben de.
İlk evliliğimden 3 çocuğum var. Eşimle tanıştığımda kızım 15 oğullarım 8 ve 9 yaşındaydı. Kızım ilk etapta evliliğimize fok sıcak bakıyordu ta ki eşim bana evlenme teklif edene kadar. Kızım birden değişti ve eşimi istemediğini söyledi. İlk olarak eşimin bir yanlışı olup olmadığını sordum. Bir sorun yoktu. Sadece beni başka bir erkekle paylaşmak istemiyordu. Parçalanmış bir ailenin çocuğu olarak kızımın aynıda durmaya kart verdim ve eşime ayrılmak istediğimi söyledim. Haziran’da yapılacak olan nikahımızı iptal ettirdik. Aradan geçen süre içinde eşim gibi iyi bir insanın bir daha karşıma çıkma ihtimali olmadığını fark ettim. Kendisi benden 5,5 yas küçüktü ve hiç cocugu yoktu. Buna rağmen iliskimiz boyunca çocuklarıma kendi babalarından iyi babalık yapmıştı. Kızımla bir kez daha konuştum ve o bir kaç yıl içinde evden gittiğinde benim yanlız kalacağımı hatırlattım. Annem yıllar önce olmustu. Babam hiç Yanımda olmamıştı. Kendi ayaklarımın üzerinde kaç yıl daha onlara bakabileceksin. İssiz kaldığım 6 ay boyunca çektiklerimizi yaşamayacağımızın bir garantisi yoktu. Kızım beji anlamadı ve babasına yerleşti. Ergenlik tavan. Her fırsatta benden nefret ettiğini dile getiriyordu. Aralık ayında nikah günümüzü almıştık. Kızım Ekim’de babası ile tartışıp bana geri döndü. Evlilik konusunda yorum yapmıyordu kabullenmişti. Sorunsuz bir şekilde nikahımız kıyıldı. Büyük oğlum babası ile yasamayı sürdürüyor. Orası ayrı bir mesele. Ama benim ergen kızım eşime o kadar bağlandı ki babacım diyor başka bir şey demiyor. Küçük oğlum her zaman sevdi eşimi hiç sorun yasamadık şükür. Demem o ki ger şey zamanla. Arada tampon olacak kişi esiniz. Oğlana patronluk taslamayın ve onunla arkadaş olun. Siz de kızımla Esin’in arasındaki iliskiyi yakalayabilirsiniz bir gün.

hanımefendi bu iki mesajı da siz yazdınız. Bir çocukta sorun yok dedi diyorsunuz, bir yok öyle demedi diyorsunuz. Siz de çok çelişkilisiniz. Tacizcisi abiyken o kız aynı evde nasıl yaşıycak dendiğinde hangi psikolog o konuda yorumum yok der?? Ay siz şaka mısınız ya?

Yaşadıklarımı okuyor musunuz!! Çocuk evet bunu yaptı ancak psikoloğunun dediklerini tam hatırlamadığım için toparlayamıyorum burada biri abiye tecavüzcü derken psikolog endişelenmeyin hormonlar diyebiliyo. Sorun var ama çocuğa sapık diyemeyiz diyo

Tabi bunlar benim piskoloğun dediklerinden çıkarımlarım

Tabi bunlar benim piskoloğun dediklerinden çıkarımlarım
Offff bakın yargıya intikal etmiş şeyler bunlar. Ve bende sistemi çok sorguladım o dönem mahkemenin tutuklama kararı dahi doğru değildi. Çocuğa rehabilite edip tedavi edilmesi gerekiyordu tabi bana göre çıktığındq bitik durumdaydı kardeşim beni affetmez yüzüne bakamam diye ağlıyordu burda sistem hakkında çok yorumum var aöa yazamıyorum yada benim alanım olmadığı için yanlışta düşünüyo olabiliirim beni didiklemrkten vazgeçin beğenirsin beğenmezsin iki çocuk arasındq annemi de dahil ederek bi mücadele veriyorum öğrendiğim gün bu kadarı beni aşar der çekip gidebilirdim
Bu gün hala diyorum doğrumu yaptım çünkü çok yıprandım sabah teyze diye canavar pislik bir kadınla uğraştım ve hala dediklerinin etkisindeyim. Ne kadar sansızım ki böyle bi olayın içinde anne umursamaz teyze ahlaksız. Ve bende bir insanım !!

Ben 18 yasimda olsam ve babam baska biriyle evlense, o kadin da bir sure sonra beni evde istemese...

Biraz da o cocugun acisindan dusunseniz? Babasi baska bir kadinla evlenmis, tam delis yasinda bir oglan cocugu... onun icinde neler var kimbilir... bakalim o sizi istiyor mu evde?

Bence acik acik bunlarin konusulmasi gerekiyor aile meclisinde

Ben istemiyot değilim
Benim çocuklar ile aradam sorun yok ikiside bana anne diyor. Bizde durumlar farklı

bi sakin olur musunuz ben sizi didiklemedim, sizi tanımam etmem, bu böyle dediğşnize, sonra şöyle deyince tabi ki siz ne diyorsunuz derim. Bakın abinin pilman olup ağladığını öğrendik şu anda. Siz böyle yarım yarım biraz öyle biraz böyle anlatırsanız tabi bizde ona göre yorumlarımızı yaparız. Yani benim anladığım sizin kafanız karışık ne hissettiğinizi düşündüğünüzü kendiniz de bilmiyor gibisiniz. Abiyi tacizci olarak anlattığınız kısım da ceza evinden çıktıktan sonra çok pişman ağlıyor diye belirtseydiniz yorumlar daha farklı gelirdi. Tabi ki anlatımınıza göre şekillenicek düşüncelerimiz.

Abinin tedavi görmesi için ikna edilmesini savunuyorum halen. Rehabilitasyon da şart. Ayrı eve çıkarmak çözüm değil. Ben bunun arkasındayım.

Size de tavsiyem olanı biteni kafanızda toplayıp düzgünce ifade edin kendinizi. Bi kısmını buraya, bi kısmını diğer sayfaya yazarsanız herkes tüm sayfaları okumadığından tabi ki anlaşılmazsınız. Ayrıca tutarlı şekilde yazmalısınız ve çıkarımlarınız değil, psikoloğun söylediklerini yazmanız en doğrusu.

Haklısınız parça parça herkese cevap yazdığım için net bir anlatım olmuyor. Abi hakkında hep belirtiyorum çok pişman ağlıyor biraz toparladı ancak kızkardeşi ile aynı evde yaşaması mümkün olmadığından eşim ile bu konuyu çözemedğimizden ben buraya yazdım. Ve abi bunu tekrarlar mı kötü birşey olur mu hep bunları düşünüyorum. Psikolg ile kısıtlı görüşmelerim de sadece danışanım hakkında fikir beyan edebilirim sapık değil daha çocuk hormonlarını yönetemiyor burada size iş düşüyor demişti. Ancak ayrı eve koymayın yanında olun dediğinde kardeşi ne olacak dedik onu sosyal hiz. yada anne yanında kalamaz mı demişti annenin almadığını belirttiğimizde kardeş hakkın da fikir beyan etmem doğru olmaz demişti.

durumunuz nasıl bilmiyorum ama eğer iyiyse ve istanbuldaysanız size çok iyi bir doktorun ismini vericem. Onun size epey faydası olucaktır. Özellikle kıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…