Ayrılmak istemiyorum

devlet korumasına alınırsa tacize ugrayan kız daha kotu olmaz mi :KK43:
Su an en çok sefkate ihtiyacı var. Yani her konuda kadını suçluyorlar deniyor sonra ama bir anne nasıl tanımadığı bir kadının insafına bırakır yavrusunu benim aklım almıyor, anne niye almıyor ben hala merak ediyorum.
bu zorunluymus cocugun yası ıtıbarıyle , zaten anne ortada yok baba allaha emanet ... e evde bırlıkte yasadıgı abı tacızcı . cocugun yası kucuk devlet dırek koruması altına alıyormus ve bır ekıple bırlıkte cıddı rehabılıte saglıyorlarmıs

malesef bebegını dogurup tuvalete cope atan yasak askıyla yakalandıgı ıcın sevgılısıne cocugunu oldurten kısılerde var her doguran anne olamıyor :( bızım gıbı normal ınsanlar anlayamaz o kafaları mumkun degıl

Bence sız sakın cocuk yapmayın daha bosanıp bosanmamayı kafanızda netlestırmeden. Ama olacakları az cok kestırerek evlenmıssınız

bu zorunluymus cocugun yası ıtıbarıyle , zaten anne ortada yok baba allaha emanet ... e evde bırlıkte yasadıgı abı tacızcı . cocugun yası kucuk devlet dırek koruması altına alıyormus ve bır ekıple bırlıkte cıddı rehabılıte saglıyorlarmıs

malesef bebegını dogurup tuvalete cope atan yasak askıyla yakalandıgı ıcın sevgılısıne cocugunu oldurten kısılerde var her doguran anne olamıyor :KK43: bızım gıbı normal ınsanlar anlayamaz o kafaları mumkun degıl

ben hiç o ciddi rehabilitelere inanmıyorum malesef, su an o kızın en çok ihtiyaç duyacağı şey annesi. Annesi de ilgilenmiyor bile sanırım baksana. Konu sahibi ilgilenmeye çalışıyor sağolsun ama onlar da yanlış yapıyorlar iste. Kendisi de soylemis zaten bi mesajda, ben de onlarla dura dura kaniksadim galiba diye, cidden öyle.

ben hiç o ciddi rehabilitelere inanmıyorum malesef, su an o kızın en çok ihtiyaç duyacağı şey annesi. Annesi de ilgilenmiyor bile sanırım baksana. Konu sahibi ilgilenmeye çalışıyor sağolsun ama onlar da yanlış yapıyorlar iste. Kendisi de soylemis zaten bi mesajda, ben de onlarla dura dura kaniksadim galiba diye, cidden öyle.
o anne kara yerın dıbıne gırsın belkı uzakta olması daha ıyı bıle olabılır boyle sorumsuz anne yanında olsa ne olmasa ne
yazık cocuga gercekten artık yuregım kalbım kaldırmıyor cok ofkelenıyorum yoruldum yıldım bu tarz olaylardan bıktım artık :(

evet o da doğru. Ama nasıl dışlanmış hisseder kim bilir. Bizim gibi olgun düşünemez ki daha cocuk.
o suan zaten neler hıssedıyor... zaten evınden aılesınden ayrı... uzaktan ızlıyor evını tacızcı abı ödullendırılmıs gıbı ... yasadıgı haksızlık acısı agırlıgı ... oylece uzaktan ızlıyor
cok zor ınsan kafayı yer

Valla son okuduklarımdan sonra bence sız gece kapınızı kılıtleyıp yatın allah korusun. 18yasında baba olanlar var bılınclı sekılde belkıde cogumuzun babası o yasta evlenmıs. Cocuk degıl dırek gıbı adam deyın bence sız ona. Ama onu sızınle aynı evde bırakan adamdan bıb.k olmaz benden soylemesı. Neresını masumlastırmıs bu olayın kendı kardesıne bunu yapan adamdan ve babasından bence kendınızı koruyun. Ayy dunya cok kotu allahım sen koru

o suan zaten neler hıssedıyor... zaten evınden aılesınden ayrı... uzaktan ızlıyor evını tacızcı abı ödullendırılmıs gıbı ... yasadıgı haksızlık acısı agırlıgı ... oylece uzaktan ızlıyor
cok zor ınsan kafayı yer

taciz eden abi, su dunyada sirtini dag gibi yaslayacagi güvenecegi kisi.
evden oglumu yollayamam ya burda kalir yada gider diyen kiside baba. baba. su dünya yikilsa babam yanimda olsa ben yine yikilmam diye düsünülen kisi.

beynim zonk zonk zonk ediyo

taciz eden abi, su dunyada sirtini dag gibi yaslayacagi güvenecegi kisi.
evden oglumu yollayamam ya burda kalir yada gider diyen kiside baba. baba. su dünya yikilsa babam yanimda olsa ben yine yikilmam diye düsünülen kisi.

beynim zonk zonk zonk ediyo
o baba da abıde fosur fosur uyuyorlar burda onların hatalarının bedelıne bız uzuluyoruz uykularımız kacıyor bedenlerımız agrıyor

İlk kez evlenen biri için iki çocuklu koca adayını nasıl kabul ettiniz ki zaten şaşırdım. Hadi tek çocuk ve küçük olsa neyse kocaman çocukları var. Yeni gelin değil direk üvey anne olmussunuz lakin bunu kabul etmek tamamen sizle alakalı. Ya bu deveyi gudersin ya diyardan gidersin. Başka seçenek yok

33 yasında daha önce hiç evlenmemiş bırı neden yetiskin cocukları olan adamla evlenır aklım bukısmı almıyor
Ask falan demeyin sakın, ask böyle bisey degil.
Bosanın
buyuk mevzular cıktı ısın ıcınden son yorumlara bakın

İlk kez evlenen biri için iki çocuklu koca adayını nasıl kabul ettiniz ki zaten şaşırdım. Hadi tek çocuk ve küçük olsa neyse kocaman çocukları var. Yeni gelin değil direk üvey anne olmussunuz lakin bunu kabul etmek tamamen sizle alakalı. Ya bu deveyi gudersin ya diyardan gidersin. Başka seçenek yok
Sevgili olduğumuzda çocuklar küçüktü biz bir 4 yıl sonra evlendik. Tabi tüm bunları düşünmeliydim

Sevgili olduğumuzda çocuklar küçüktü biz bir 4 yıl sonra evlendik. Tabi tüm bunları düşünmeliydim
Yeni evli olarak 18 yaşında bir oğlana sahipseniz küçük değilmiş ben yeni evlendiginizde 3 4 yaşında olmasindan bahsettim.

Yeni evli olarak 18 yaşında bir oğlana sahipseniz küçük değilmiş ben yeni evlendiginizde 3 4 yaşında olmasindan bahsettim.
Oglan 12 yasındakı aynı evde kalan kız karesini taciz etmıs 4ay cezaevınde kalmış. Diger yorumlar da yazmıs konusahıbı simdi okudum.

Back
X