Ayrılmak istemiyorum

arastırdım tacızcı ıle magdır aynı evde yasayan bırıyse tacıze ugrayanın yası ıtıbarıyle devlet sahıp cıkıyormus ve bu zorunluymus bu tur davalarda uzun suruyormus
yanı aynı evde yasamaları mumkun degılmıs hele hele kaynassınlar gıbı bır soz asla kabul edılemez
biraz önce 17 idi simdi 16 oldu, bi kac sayfa sonra herhalde 12-13 olur. ama yeterki oglani da sucsuz bulalim.

bu ücüncü yazisim. önerim tacizci oglusunu atamayan satamayan ama taciz magduru kizini evden gönderen o baba olacak insandan ayrilip o kizcagiza sahip cikilmasi.

ama siz zaten ayrilmak istemiyorsunuz. konuda zira bu. ayrilmak istemiyorum.

hic birinizden degilde allah annenizden razi olsun.
Evet 17 yaşında idi geçen yıl oldu bu durum. Yanlış yazdım bakın ben durum kabullensem zaten eşim ile çok mutlu yaşarım ancak ben zaten yapamıyorum kızın eve dönmesi lazım çoğugu gönderecek bir yer yok eşim ayrı evde yapamaz diyor zaten sorun bu olduğu için yıprandığım için bu konuyu buraya yazdım belkide hata ettim bilmiyorum

annesi neden almiyor diye sordular ama cevaplamadiniz? Anneleriyle görüşüyor mu çocuklar ?
Anneleri eşimden ayrıldıktan sonra 3. Evliliğini yapma derdinde. Eşim ona durumu anlattı oğlu ile durması gerektiğini vs ancak oralı olmadı bile

İlk gündern beri farklı yerlerdeler. 1 yıldır
evet tacızcı olan evınde babasıyla yedıgı onunde yemedıgı ardında tertemız sıcacık yatagında uyuyor

magdur olan dısarda baska evde kabuslar goruyor

buyuk mevzular cıktı ısın ıcınden son yorumlara bakın
Konu açıldığında okumuştum şimdi uyuyamadigim için kk da takılıyorum. Sizin bu mesajı görünce bir kaç sayfa geriye gittim. Uykusuzlugumdan mi anlayamadım, yada anladım da kabul edemiyorum . 18 yaşındaki oğul kız kardeşini mi taciz etmiş. Umarım yanlış anlamisimdir

evet tacızcı olan evınde babasıyla yedıgı onunde yemedıgı ardında tertemız sıcacık yatagında uyuyor

magdur olan dısarda baska evde kabuslar goruyor
Hayır eşimin dünyası yıkıldı hala oğlunun yüzüne bakmıyor evliliğimiz mahvoldu ve kızını aptal oğlu yüzünden alamıyor hiç bişey ordan görünďüğü gibi değil

Benim tercihim bu ama eşim oğlunu kimse almadığı için annesi falan kızı anneme bırakmak zorunda kaldı.
18 yasında eşşşşeeek kadar olmus artık ayrı eve cıkabılır o yasta ınsanlar dunya gezıyor tek basına dunyanın bır ucunda yasıyor
doktora gıtmıyor duzelmeye calısmıyor haksızlık degılmı kıza
ben sıze kızmıyorum yanlıs anlamayın olanı dısardan soyluyorum
esınıze okutun bunları baba olan boyle yapmaz.
o kızın hakkını odeyemezler gunahına gırıyorlar
haltları yerken kafa zehır baska evde yasayacagı zamanmı mınnos gorunuyor babaya

Konu açıldığında okumuştum şimdi uyuyamadigim için kk da takılıyorum. Sizin bu mesajı görünce bir kaç sayfa geriye gittim. Uykusuzlugumdan mi anlayamadım, yada anladım da kabul edemiyorum . 18 yaşındaki oğul kız kardeşini mi taciz etmiş. Umarım yanlış anlamisimdir
maalesef evet tacız etmıs

Hayır eşimin dünyası yıkıldı hala oğlunun yüzüne bakmıyor evliliğimiz mahvoldu ve kızını aptal oğlu yüzünden alamıyor hiç bişey ordan görünďüğü gibi değil
Yuzune bakmasa ne olur cocuk onu zaten takmıyor. Okula bile evet dedırtememıssınız.

Evet

o kızın yerınde olsam aıleye hergun kin kusar beddualar ederdım
baba kızını oglu yuzunden eve alamıyor degıl
baba kızına yasattıgı yuzunden eve almıyor oglunu olmalıydı
tutsun ogluna bır ev . ıse gırsın cocuk odesın yemesını ıcmesını faturasını yapsın hammallık enerjısını faydalı seye kullansın lagım temızlesın ınsaatda taş tasısın
baba ev kırasını odesın
cocugun burnu surtsun bır yalnız kalsın kımsesız
baba sart kosssun tedavı olacaksın yoksa sılerım red ederım senı bes parasız sokaga atarım desın

kızın ne sucu var evden uzaklastırılan o oluyor saka gıbı

18 yasında eşşşşeeek kadar olmus artık ayrı eve cıkabılır o yasta ınsanlar dunya gezıyor tek basına dunyanın bır ucunda yasıyor
doktora gıtmıyor duzelmeye calısmıyor haksızlık degılmı kıza
ben sıze kızmıyorum yanlıs anlamayın olanı dısardan soyluyorum
esınıze okutun bunları baba olan boyle yapmaz.
o kızın hakkını odeyemezler gunahına gırıyorlar
haltları yerken kafa zehır baska evde yasayacagı zamanmı mınnos gorunuyor babaya
Tam olarqk dediğiniz gibi eşim piskoloktan etkilendi bir de olaydan sonra oğlu intihara kalkıştı ceza evinden sonra iyice piskolojisi çöktü derken eşim çaresiz kaldı. Çocuk cezasını çekti tahliye oldu. Ancsk piskoloğa devsm etmedi artık ben resti çekip ayrı eve koyacağım yada bir yolunu bulacağım yada boşanıcam çok yıprandım

Back
X