- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
İnsanlar neler neler yaşıyorlar da birbirlerini terk etmiyorlar yine de onu şu an terk etmezsem bana daha sıkı sarılacağını dusunuyorumsacmalama böyle bişey için ayrılık mı olurmuş
mesela neler neler yaşıyorlarda birbirlerini terk etmiyorlar ?İnsanlar neler neler yaşıyorlar da birbirlerini terk etmiyorlar yine de onu şu an terk etmezsem bana daha sıkı sarılacağını dusunuyorum
Ya o kızla yeniden baslarlarsa ya pişman olmazsa ?Sakın affetmee !! Bunu sevglyken yapan evliyken de yapar der ki nasıl sa boşanamaz . Bence bırak ayrıl eğer köpek gibi ğişman olduğunu anlarsan barışırsın zaten nasibinde varsa öyle de böyle ayrılık olur eğer yoksa zaten evlenirsin canım üzülme hiç bırak
Duyduklarım mesela açık açık aldatan şiddete başvuran vs işte..ama benimkinsadece mesajlasmis masumane bencemesela neler neler yaşıyorlarda birbirlerini terk etmiyorlar ?
görüp edindigin tecrübeleri merak ettim dogrusu
bende utanacagını düşünüyorum.Tabii affet. Zaten affettin diye utanır bida yapmaz doğru diyosun. Hiç demez yani aman nasıl olsa affediyo takılayım ben
evet bence sen ona bikaç süpriz hazırla mutlu etmeye bak yapmış bi mesajlaşma nolcakDuyduklarım mesela açık açık aldatan şiddete başvuran vs işte..ama benimkinsadece mesajlasmis masumane bence
Tamam mesajlasti belki konuştu ama tutup da terk edemem seviyorum herhalde kabul etmek değil mi önemli olanTabii affet. Zaten affettin diye utanır bida yapmaz doğru diyosun. Hiç demez yani aman nasıl olsa affediyo takılayım ben
Belki iliskimiz monotonlasti öyle dusunmus olabilirevet bence sen ona bikaç süpriz hazırla mutlu etmeye bak yapmış bi mesajlaşma nolcak
peki bizden ne istiyorsunTamam mesajlasti belki konuştu ama tutup da terk edemem seviyorum herhalde kabul etmek değil mi önemli olan
O an kendime hakim olamadim numarayı aldığım gibi aradim kızı o da sizin iliskiniz bitmiş saygı güven aşk kalmamış ama bu benim problemim değil dedi bana..sanirim onu aramakla hata ettim eline koz verdim kızınniye kızla muhattap oluyorsun ki?konuşman gereken kişi sevgilin...
Demek ki seni sevmiyor o zaman demek başlarsa zaten bapacaksın onu ya senleyken de onla başlarsa bırak sal gitsin bak sen daha çiçeksin kırdırtma ama sen kır . Hayatta her şey kısmet güzelim eğer ona yazılmışsa onun olur zaten üzüldüüpnle kalırsın ama ilerde dersin ki nasıl üzüldüm bunun içinYa o kızla yeniden baslarlarsa ya pişman olmazsa ?
Kafam çok karisik ya hala mesajlasiyorlarsa eskiden ikimzin fotoğrafını profil yapardı onu yapmıyor offfff ne disuncem bilmiyorumpeki bizden ne istiyorsun
madem sorunun cevabını buldun
ayrılmayacaksın ee ozaman ?
Haklisin ben elimden geleni yaptim şimdi sadece beklemem lazım Ama Allah şahit onu çok sevdim "her haliyle" "her koşulda"Demek ki seni sevmiyor o zaman demek başlarsa zaten bapacaksın onu ya senleyken de onla başlarsa bırak sal gitsin bak sen daha çiçeksin kırdırtma ama sen kır . Hayatta her şey kısmet güzelim eğer ona yazılmışsa onun olur zaten üzüldüüpnle kalırsın ama ilerde dersin ki nasıl üzüldüm bunun için
Q1sakin barışma baş tekme yi evlenince kesin aldatır seni hala aklı eskide bitir hiç uzatma iki yılına yazık daha fazla zaman harcama sana değer vermeyen birine affetmeÇok sinirliydim konusamadim bile ama onunla yeniden başlamak istediğini söylemiş
bence de.ben olsam hiç karşıdaki kıza bildiğimi bile belli etmezdim.eşimin eski sevgilisi çok arardı.eşim bana demişti sen bak telefona diye.ben de ''beni asla muhattap etme kendin hallet ben konuşmak istemiyorum kesinlikle demiştim.öyle de oldu.karşı taraf bizim huzurumuzu hiç kaçıramadı bu yüzden.baktın sevgilin rahat durmuyor zekanı hafife aldırma yol ver gitsinO an kendime hakim olamadim numarayı aldığım gibi aradim kızı o da sizin iliskiniz bitmiş saygı güven aşk kalmamış ama bu benim problemim değil dedi bana..sanirim onu aramakla hata ettim eline koz verdim kızın
Aklı eskide madem neden hala benimle ya çelişki var o zaman gitsin onunla olsunQ1sakin barışma baş tekme yi evlenince kesin aldatır seni hala aklı eskide bitir hiç uzatma iki yılına yazık daha fazla zaman harcama sana değer vermeyen birine affetme
Canım bu hayatta en büyük sevgi Allah sevgisidir ben evliyim 11 aylık 19 yaşındaym ama önce allah evlenmeseydim çok üzüldürdm sevdiğim için ama napalım evlenip ayrılanlar inhirhar etsin o zaman öyke değil mi . Sen göz yaşo dökeceksen Rabbin için dök boşversene mezar tek kişilik . Herkes kendi yaptığının bedelini öder sen duruşunu bozma bence sessizlk karşındakini mahvedee güzel kardeşimHaklisin ben elimden geleni yaptim şimdi sadece beklemem lazım Ama Allah şahit onu çok sevdim "her haliyle" "her koşulda"
O kişi aramakla hata ettiğimi biliyorum ilişkinin kalitesini dusurdum cocukca davrandim sevgilim de kizdi bana arama dedi ama sanırim o kizin bir şeyler anlatmasından korktubence de.ben olsam hiç karşıdaki kıza bildiğimi bile belli etmezdim.eşimin eski sevgilisi çok arardı.eşim bana demişti sen bak telefona diye.ben de ''beni asla muhattap etme kendin hallet ben konuşmak istemiyorum kesinlikle demiştim.öyle de oldu.karşı taraf bizim huzurumuzu hiç kaçıramadı bu yüzden.baktın sevgilin rahat durmuyor zekanı hafife aldırma yol ver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?