Ayrılmalı miyim?

İnsanlar neler neler yaşıyorlar da birbirlerini terk etmiyorlar yine de onu şu an terk etmezsem bana daha sıkı sarılacağını dusunuyorum
mesela neler neler yaşıyorlarda birbirlerini terk etmiyorlar ?
görüp edindigin tecrübeleri merak ettim dogrusu

Ya o kızla yeniden baslarlarsa ya pişman olmazsa ?

niye kızla muhattap oluyorsun ki?konuşman gereken kişi sevgilin...
O an kendime hakim olamadim numarayı aldığım gibi aradim kızı o da sizin iliskiniz bitmiş saygı güven aşk kalmamış ama bu benim problemim değil dedi bana..sanirim onu aramakla hata ettim eline koz verdim kızın

Ya o kızla yeniden baslarlarsa ya pişman olmazsa ?
Demek ki seni sevmiyor o zaman demek başlarsa zaten bapacaksın onu ya senleyken de onla başlarsa bırak sal gitsin bak sen daha çiçeksin kırdırtma ama sen kır . Hayatta her şey kısmet güzelim eğer ona yazılmışsa onun olur zaten üzüldüüpnle kalırsın ama ilerde dersin ki nasıl üzüldüm bunun için

Haklisin ben elimden geleni yaptim şimdi sadece beklemem lazım Ama Allah şahit onu çok sevdim "her haliyle" "her koşulda"

Çok sinirliydim konusamadim bile ama onunla yeniden başlamak istediğini söylemiş
Q1sakin barışma baş tekme yi evlenince kesin aldatır seni hala aklı eskide bitir hiç uzatma iki yılına yazık daha fazla zaman harcama sana değer vermeyen birine affetme

bence de.ben olsam hiç karşıdaki kıza bildiğimi bile belli etmezdim.eşimin eski sevgilisi çok arardı.eşim bana demişti sen bak telefona diye.ben de ''beni asla muhattap etme kendin hallet ben konuşmak istemiyorum kesinlikle demiştim.öyle de oldu.karşı taraf bizim huzurumuzu hiç kaçıramadı bu yüzden.baktın sevgilin rahat durmuyor zekanı hafife aldırma yol ver gitsin

Haklisin ben elimden geleni yaptim şimdi sadece beklemem lazım Ama Allah şahit onu çok sevdim "her haliyle" "her koşulda"
Canım bu hayatta en büyük sevgi Allah sevgisidir ben evliyim 11 aylık 19 yaşındaym ama önce allah evlenmeseydim çok üzüldürdm sevdiğim için ama napalım evlenip ayrılanlar inhirhar etsin o zaman öyke değil mi . Sen göz yaşo dökeceksen Rabbin için dök boşversene mezar tek kişilik . Herkes kendi yaptığının bedelini öder sen duruşunu bozma bence sessizlk karşındakini mahvedee güzel kardeşim

O kişi aramakla hata ettiğimi biliyorum ilişkinin kalitesini dusurdum cocukca davrandim sevgilim de kizdi bana arama dedi ama sanırim o kizin bir şeyler anlatmasından korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…