- 18 Ekim 2007
- 5.016
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Evet canim boylelerine harcadığın zamana yazık daha olgun ve güvenilir biri çıkar karşına ilerde bu çocuk seni çok üzer hayatına kaliteli insan sok bu kan emiciden kurtulAklı eskide madem neden hala benimle ya çelişki var o zaman gitsin onunla olsun
Maşallah canim. Çok dua ettim hep sessiz kaldım ahh bir bilsen ah bir bilsen ya musaitsen konuşabilir miyiz acizikCanım bu hayatta en büyük sevgi Allah sevgisidir ben evliyim 11 aylık 19 yaşındaym ama önce allah evlenmeseydim çok üzüldürdm sevdiğim için ama napalım evlenip ayrılanlar inhirhar etsin o zaman öyke değil mi . Sen göz yaşo dökeceksen Rabbin için dök boşversene mezar tek kişilik . Herkes kendi yaptığının bedelini öder sen duruşunu bozma bence sessizlk karşındakini mahvedee güzel kardeşim
orasını bilemiycem artık.güvenmiyorsan bitir bu kurt seni yer bitirir valla.O kişi aramakla hata ettiğimi biliyorum ilişkinin kalitesini dusurdum cocukca davrandim sevgilim de kizdi bana arama dedi ama sanırim o kizin bir şeyler anlatmasından korktu
Tabi canım dinliyorumMaşallah canim. Çok dua ettim hep sessiz kaldım ahh bir bilsen ah bir bilsen ya musaitsen konuşabilir miyiz acizik
Mesaj yazdim özeleTabi canım dinliyorum
Yazdım canımMesaj yazdim özele
Peki şu an beraber misiniz canımNe diye iletisime gecmis. Benim sevgilim de eski sevgilisiyle iki yil sonar durup dururken gorusmeye baslasa sinir olurdum. Normal hareketler degil bunlar.
e o zaman kız doğruyu söylüyorMusallat olmak için 2 yıl sonrayi mi bekledi ?kızı aradim konuştuk ben numarami ayrıldıktan sonra degistim sevgilin bana sosyal ağlardan ulaştı dedi..Bizimle aynı ilde de değil ki gidip hesap sorayim
Peki şu an beraber misiniz canım
Ben geçti diye anladım :)Evet. umarim yanlis anlamamissindir yazdigimi. Benim sevgilim iletisime gecse yazdim. Yani "mesela yani" gibisine
Yeniden başlayalım demiş kıza sanirimNe diye iletisime gecmis. Benim sevgilim de eski sevgilisiyle iki yil sonar durup dururken gorusmeye baslasa sinir olurdum. Normal hareketler degil bunlar.
E boyle birsey eger gercekse, zaten siz ayrilmadan, o sizden ayrilacak gibi eger kiz Kabul ederse. Dogruysa, boyle biriyle durulmaz. Ama yine de siz biliriniz.Yeniden başlayalım demiş kıza sanirim
Evet doğruyu söylüyor da işte anlayan canıme o zaman kız doğruyu söylüyor
at tekmeyi sevgiline
Madem unutamadi 2 yıl neden benimle beraber yahut benden mi sogudu aski mi bitti olabilir miOnu unutamamış demek ki. İkinizle birlikte yürütemeyeceğine göre siz ayrılacaksınız bu durumda.
valla bir dk tutmam bu herifi hayatımda, sinir oldumEvet doğruyu söylüyor da işte anlayan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?