evlenmek istiyorum sorun orda değil özelde çalışıyorum işten izin alıp evraklarımı tamamlayamadım bana inanmayacağını düşündüğüm içinde bunu ona açık açık söyleyemedimAyrılmak içinde evlenmek içinde erken demekki... Ama 4 senede insam biriyle evlenmeyi isteyip istemediğine karar verir illaki. Veremiyorsa evlenmekte istemiyordur.
Konuşun anlatın güveninizi sağlıyorsa sağlasın
seviyorum işteNeden ısrarla evlilik? Yukarda kalın harflerle belirtilmiş cümleden sonra? Gerçekten merak ediyorum, nedir bu bile bile lades merakı?
çok basit akla bile gelmeyecek unufak şeylerden kavga çıkıyor deliriyorum mesela bu sabah aradım gün alma işi ya bugün olur ya da hiç olmaz dedi bende bugun işten izin alamyacağımı söyledim o da tamam alma tamammmm diye uzun uzun bağırdı çağırdı kapattı telefonu yüzümeCanm oncelikle seni tebrik ederim smdiki gencler genelde 4 yilimi cope mi atayim seviyorm evlenrsek bi sekilde anlasiriz kafasinda.ve bunlar 1 sene dolmadan bosaniyor genelde..sense bi sorun oldugunun farkndasn ve evliligi sorguluyosun..karsindaki insana asik olabilirsin aranizda bi cekim olabilir her daim anlaşamasan bile devam etmek istersn.bu kimi zaman dedgin gbi aliskanlik olur, kimi zaman o cekim, kimi zaman da ilgi gormek, yeni birini bulmaya harcayacagn emek ve enerjinin olmamasina bagli olablir..ama evlilik bambaska gercekten..evliligi yurutmek icin tek başina ne ask yeter ne aliskanlik yeter ne gecmisten bu yana verdgn emek yeter ne de salt karaktr uyumu yeter..herseyden once tahammul etme sanatidir.siz daha evlenmeden yorulmussunuz evlenince ne kadar tahammul edebileceksn..karsindaki kisi karakter olarak sana uygun degl gbi..ve bu hic bi zaman degsmeyecek her kavgada o yine susacak ve sen yine delireceksin.bu sadece basit bi ornek..bu ve bunun gbi bicok soruna ne kadr tahammul edebilceksn bu enrjiyle..kaldi ki evlilik ayni zamanda yeni sorunlar ve yeni sorumluluklar ednmek de demk.bazen zorlamamak gerek..zamanin unutturamadgi ne insan var ne de anı var..zaman (bunu samimi ve yasayan biri olark soyluyorum) gercekten herseyin ilaci.elbet aci cekeceksin elbet olur olmaz zamanda aklina geleck özleyeceksn ama zaman önce alistiracak sonra da unutturacak.karşına illa ki sevecegin biri çıkacak ve sen de o kisilere sans vereceksin.bi omur mutsuz bi evlilik ve hayat surecegine, sevdigin kisiden nefret eder hale gelecegine bazen severken ayrlmak gerek..
ahhhh ahhh başımıza,başıma ne geldiyse seviyorum zırvalığından geldi,geliyorseviyorum.. çok iyi anlaştığımız zamanlarda oluyor kıyamıyorum o zamanlara
Selam ben de bikarbonatNe gibi sorunlarınız var mesela?
ayrılsam bile kimseyi bu kadar sevemem ki hem 4 senemi harcadım benahhhh ahhh başımıza,başıma ne geldiyse seviyorum zırvalığından geldi,geliyor
burada eşiyle ilgili sorun yaşayan ,ayrılan ,kadınların hepsi seviyorum dedi
ben bu site sevmedim diyerek sorun anlatan görmedim
bugün kıyamadığın olarak gördün olaylar ,davranışlar evlilikte sana
biliyordum neden evlendim ,pişmanım, neden böyle olduk,,,,,,,,vs vs gibi durumlarla geri dönecektir
karar senin kolay gelsin
Yaaa uzuluyor adam...bak o cidden evlenmek istiyor sende soru isareti...adam 4 yilda hic mi tanimadi ? Kokusunu alip korkuyordur bu tedirginligin...nasil iş miş bu bacım " dunya evine giriyorum " diyeceksin izin vermiyecek...kandirma kendini...evlenmek isteyen gadın yillik izne cikar...senin kafan cidden net degil...bekle az daha ...bekle. seni sevdim been...nisanlanip " ayyy daha bana evlilik teklifi etmeeeddiiii" den yada " bu adami nassi kölem yaparimcilardan " deyılsın...yaşasin odunlar cumhuriyeti :)çok basit akla bile gelmeyecek unufak şeylerden kavga çıkıyor deliriyorum mesela bu sabah aradım gün alma işi ya bugün olur ya da hiç olmaz dedi bende bugun işten izin alamyacağımı söyledim o da tamam alma tamammmm diye uzun uzun bağırdı çağırdı kapattı telefonu yüzüme( bende de hata var ama bu kadar üstüme gelmesini de hak etmiyorum. bana sen evlenmek istemiyorsun oyalıyorsun beni devamlı aylardır bekliyorum ben emek ediyorum sen sürekli yalan söylüyorsun gibi sözlerde bulundu.
kafam net değil evet çok seviyorum ama devamlı tartışmalarımız korkutuyor beni evlenince de herseyin böyle gitmesinden çok korkuyorum herseyden korkuyorum. bana eğer sen beni dinlesen biz çok iyi anlaşıyoruz ama kimseyi dinlemiyorsun her işi savsaklayıp başıboş yaşıyorsun diyor. işten cidden bugün izin istemeye çekindim çünkü geçen haftada doktora gideceğim için izin almıştım adam surat yaptı patron. yıllık izne çıkamam çünkü yıllık iznim yok.
Yaaa uzuluyor adam...bak o cidden evlenmek istiyor sende soru isareti...adam 4 yilda hic mi tanimadi ? Kokusunu alip korkuyordur bu tedirginligin...nasil iş miş bu bacım " dunya evine giriyorum " diyeceksin izin vermiyecek...kandirma kendini...evlenmek isteyen gadın yillik izne cikar...senin kafan cidden net degil...bekle az daha ...bekle. seni sevdim been...nisanlanip " ayyy daha bana evlilik teklifi etmeeeddiiii" den yada " bu adami nassi kölem yaparimcilardan " deyılsın...yaşasin odunlar cumhuriyeti :)
bir anda değişmemiş ki. dört senede zamanla değişmiş.ayrılsam bile kimseyi bu kadar sevemem ki hem 4 senemi harcadım beno kadar emek verdim neden böyle oldu. bir anda hersey nasıl değişti
patron şu an burda değil bu hafta olmayacak o yüzden yanımdaki arkadasta izinde ondan benım işimi bugun yapabılecek kımse olmadığı için izin isteyemedim zaten gecen haftada izin almıştım yıllık iznimde yok o yüzden yani. doğru baskası olsa da tartışacağız ama ben artık hzuur istiyorum tartışmaktan yoruldum usandımBaskasi olsa tartismayacak misin ? Ya da 4/4 luk uyum huzuuur mutluluk var mi saniyorsun ? Iletisim ve uzlaşma ögrenilmiş bilgidir...ikinizden birinde yada her ikinizde de yok anladigim kadariyla...haaa erkeklerde doguştan yok...o ayri...patronuna kıl oldum :)
ona göre ben onun dediklerini yapsam hiç sorun kalmayacakmışbir anda değişmemiş ki. dört senede zamanla değişmiş.
sizinki sevgiyi geçmiş alışkanlık olmuş.
tıpkı sigara tiryakisi gibi. içmezsen sinir yapıyor, içince rahatlatıyor.
surata telefon kapamalar, doğruyu söylemekten korkmalar, en önemlisi evlilik korkusu hepsi "sakın evlenme" sinyali. boşanmak daha zor emin ol.
ne anlama gelir?Ayrica bir beni dinlesen dunya lunapark...başıboş ve savsak yaşıyorsun tumceleri cok tehlikeli...adam az konusuyor iyi ediyor...konuşunca fikir buysa .... uuuuuuu...
daha zor olduğunu biliyorum ben bunu ona da söyledim evet emınım evlenınce de sen böyle olacaksın biz böyle kavga edeceğiz bundan farklı olmayacak dedi.Şu kadar yıl çöpe gitmesin diye : koca bir ömür...pardon iki ömür mü çöpe gitsin ? Bu işte matematik sonuc vermezo kelimeyi cikart aklindan...duzgun karar vermeni engeller...veee evlilik daha az emekli bir ödul degil...hani o 4 sene diyet ödedin...huzur bulmuycan...daha da zorlu bir süreç evlilik...
ayrılsam bile kimseyi bu kadar sevemem ki hem 4 senemi harcadım beno kadar emek verdim neden böyle oldu. bir anda hersey nasıl değişti
Sana ve secimlerine saygisi yok...icten içe ağır bir şekilde eleştiriye tabii tutuyor...amacı seni degiştirip istedigi eşe dönuşturmek...sessiz kalişlari şimdi anlam kazandi.aklinca sana ceza veriyor...nerden biliyorsun dersen yirmi yila yakindir ayni tip bir ökuzle evliyim :) oglak yada aslan burcu mu adam ?ne anlama gelir?
ama ben onu çok seviyorumelimizden kayıp giden nelere emek vermiyoruz ki ,,,
4 yıldır emek verdiğin sevgi bir sana başka şekilde geri dönmesin
eeee hayat böyle bir şeyleri değiştiriverir,sana bakmak kalır yalnızca
yok canım balık burcuSana ve secimlerine saygisi yok...icten içe ağır bir şekilde eleştiriye tabii tutuyor...amacı seni degiştirip istedigi eşe dönuşturmek...sessiz kalişlari şimdi anlam kazandi.aklinca sana ceza veriyor...nerden biliyorsun dersen yirmi yila yakindir ayni tip bir ökuzle evliyim :) oglak yada aslan burcu mu adam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?