- 11 Ağustos 2016
- 240
- 448
- 18
Se
sen evlendin ve mutlu değilsin öyle mi ? Keşke beni beklese ama yapmıyor iste bı aralar böyle oldu eskiden hiç böyle değildi sözümü kesmesi beni dinlememesi bağırıp çağırmadı hep kafamda soru işaretleri var hep gen de
genel olarak insan bir iCanim son 2 yorumu ozellikle dkkate almani oneririm.biz de yazdk ettik ama bak bu insanlar birebir yaşamıs..dun de yazmstm yorumumda sevdgn insandan nefret eder hale gelecegine bazen severken ayrilmk gerek.unutulmayacak aci ve kisi yoktur.şimdi 4 senem cöpe mi gitsn emek verdim diosun ama anlasmazliklar aonucu ne ask ne de sevgi kalmayinca ben 7 8 senemi bu adama mi harcadm diye dövuneceksin..olmuyorsa olmuyordur..
Evet mesela bu pazar anneni ziyarete gelecek Annanem hasta annem şehir dışında bu hafta Olmasın cuma günü gel diyorum pazar gelmezsen hiç gelmem diyorGercek su ki mutlu degilim. O zamanlar beni panige surukleyen sey bugun beni hergun derinden mutsuz ediyor. Evlilik de beklentiler ve sorumluluklr ustune kurulu.
Psikolojik baskiya sakin gelme. Tepkini goster ama kaybetme korkusuyla arkasindan gitme. Bir gun sana senin daha cok lazim oldugunu anlarsin cunku.
Sunu da dusunme olmazsa bosaniriz. Oyle birsey ki hic de kolay degil. Hazir olup saglikli bir evlilik yapmak varken,mutsuz baslangic yapma.
Simdi laftan anlamiyorsa, ileride nasil bazi seyleri anlayacak. Seni anlamasi icin cabala.
Hayati zulme cevirme ve mutlu olucaksaniz beklesin. Acelesi varsa zaten olgun biri degildir.
Hiç gelme deyin o zamanEvet mesela bu pazar anneni ziyarete gelecek Annanem hasta annem şehir dışında bu hafta Olmasın cuma günü gel diyorum pazar gelmezsen hiç gelmem diyor
O zaman gerçekten gelmezHiç gelme deyin o zaman
Çok Haklısınız yardım alıyorum zaten hem kendin için gen de onunla ilgili konularda ana be şekilde ona tepki gösterip dur diyeceğimi bilmiyorum sadece kendi istekleri doğrultusunda beni yönetmek istiyor gibi sankiAnlayisli olamadigini sen soyluyorsun.
Burda biz ne soylersek soyleyelim sen okuyabilir ama kayitsiz kalabilirsin. Cunku kaybetme korkusu esir alabilir. En azindan sunun farkinda ol. istemedigin, mantiksiz gelen bu tip seyler bir sozlu baskidir. Bu yuzden su anda yol alma ve tepkini goster.
Bu tip iliskilerde bir sure mesafe koymak iyidir. Bagimlilik var ama saygi yok. Ne ise yarar? Benden bu kadar sevgili defne035. Kaybet demiyorum ama kaybedicem diye onun istediklerini yapma. Hele ki evlilik...
Umarim basarabilirsin. Eger bir psikolojik yardim aliyorsan kendin icin al bu kendinden odun verme kotu bir sonuca suruklemesin. Hersey kotu olucak diye birsey yok o senin icin dogru bir insan olabilir ama olgunlasmasini beklemenin biraz daha caba gerektirdigi asikar.
Son olarak da huzurumuz sahip oldugumuz en onemli seydir bence.
n evlenmek istiyorum zaten ana sorun burda acele etmesi ve benim dediklerime SAYGI göstermemesi mesela annem şu an il dışında pazar günü gelse de müsait olmayacak bunu ona uygun bir dille anlatsam bile beni anlamanakta kararlı@defne035 sen kendini daraltmadan bir psikologla gorus. Bu sure icerisinde de nisamlinla evlilige hazir olmadigini konus. Bir sorun oldugunu ve onun bu davranislarindan rahatsiz oldugunu da soyle cunku aranizda belli ki iletisim problem var.
Sonra nisanlin da evlenince mutsuz olucak.
Evleniyorsak iyi hissetmek, yoldaslik icin. Ve nasil ki bir yola hazirliksiz cikamiyorsak bu da uzun bir yol .
Ben burdayim istedigin zaman mesaj atabilirsin. Bir psikolog seni nasil davranman gerektigi hakkinda daha iyi yonlendirecektir.
Be
n evlenmek istiyorum zaten ana sorun burda acele etmesi ve benim dediklerime SAYGI göstermemesi mesela annem şu an il dışında pazar günü gelse de müsait olmayacak bunu ona uygun bir dille anlatsam bile beni anlamanakta kararlı
evet onu bende düşündüm ancak 4 yıldır birlikteyiz ya ondan acele ediyorEvlilik kararınızı aceleye getirmeyin.
Biraz birbirinize zaman verin, birbirinizi tanımak için.
Geç olsun, güç olmasın.
anlaştığımız zamanda çok iyi anlaşıyoruzsizinkisi olmuyor ama zorlayalım mantığında çok saçma
mutlu olduğumuz gunler gelıyor aklıma hala da mutlu olduğumuzda çok mutluyuzEvlenince daha kotu olur inanın, bu inat ne çözemedim sizde içten içe olmayacağını biliyorsunuz ne denirki?bile bile lades...siz ,iyi günler hatrına ona kıyamıyorsunuz evlenince değermi değmez mi görün,umarım ben yanılırım siz mutlu olursunuz..
mutlu olduğumuz gunler gelıyor aklıma hala da mutlu olduğumuzda çok mutluyuz
Kafana oturmayan şeyi hayata geçirme.sevdiğim kişi 4 yıldır hayatımda başlangıçta hersey çok güzeldi ama zamanlar sorunlar oluşmaya basladı sorunları aşabilmek için uzmana bile gittik. ama nafile sonuçlar hiç değişmedi... yakın tarihte gün almayı planlıyoruz evlilik için. bunu 2 ay öncesinde konuştuk o evraklarını tamamladı 1 ay evvel falan ama benim kafam karışık olduğu için tamamlamamıştım evraklarımı ona da bunu söyleyemediğim için tamamladım dedim. sonra birgün kavga esnasında tamamlayamadığımı söyledim o da kızmaya başladı bana ben yalan söylemişim yazıklar olsunmuş vs vs ... daha en başından böyle ne yapabilirim benimde hatam var.
kötü davranmıyor bana karsı sadece bazı konularda anlayışı kıtİyi de evlilik sadece mutlu olunan zamanlardan ibaret değil ki
İyi günü var, kötü günü var.
İyi günde herkes mutlu ve uyumlu olur. Gerçek yüzünü kötü günde gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?