ayrılmaya da korkuyorum evlenmeye de ?

daha zor olduğunu biliyorum ben bunu ona da söyledim evet emınım evlenınce de sen böyle olacaksın biz böyle kavga edeceğiz bundan farklı olmayacak dedi.
bundan daha açık söz olur mu?
evlensek de mutsuz olacağız diyor.
şu anki yaşadığımız mutsuzluk az, dibe vurmak depresyonlara girip çıkmamak istiyoruz diyorsanız evlenin.

Allah daim etsin ne diyeyim, 3 sene sonra eşimle sorunlar eşimden boşanıyorum diye konu açma da, gerçi görünen köy kılavuz istemez. Hakkında hayırlısı olsun.
o da bana aynısını dıyor şimdi ayrılalım dıyorsun evlenelım hergun boşanalım dıyeceksın emınım dıyor

bundan daha açık söz olur mu?
evlensek de mutsuz olacağız diyor.
şu anki yaşadığımız mutsuzluk az, dibe vurmak depresyonlara girip çıkmamak istiyoruz diyorsanız evlenin.
bıktım vallhai gercekten ya anlaşılamamaktan bıktım

o da bana aynısını dıyor şimdi ayrılalım dıyorsun evlenelım hergun boşanalım dıyeceksın emınım dıyor

Bu konuyu buraya bırakıyorum, belki göz gezdirmek istersin. 2009'da nişanlısı şiddet uyguladığı için açmış konuyu, şimdi 7 yıllık mutsuzluk 2 çocuk ve şiddete düşkün bi kocayla ne yapacağını bilmeyen çaresiz bi kadına dönmüş.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nianlm-bana-vurdu.310519/page-38#post-48435738

Bazen gerçekten görünen köy kılavuz istemiyor, iyi düşün ablacım, yaşın çok genç. Hayattaki Tek erkek o değil.

şiddet aldatma vs gibi sorunlar olsa zaten asla durmazdım ayrılırdım bende de hatalar var ama kafam çok karışık

şiddet aldatma vs gibi sorunlar olsa zaten asla durmazdım ayrılırdım bende de hatalar var ama kafam çok karışık
Canın benim, sizde de şiddet yok ama başka sorunlsr var, nasıl başlarsa öyle gidiyor ne yazık ki. Siz tekrar o uzmanla görüşün, nacizane tavsiyem.

defne035 cok kisa bir sure once benzer duygularla kopamadigim biriyle evlendim.
Emin degildim ama seviyordum da. Alisverisler esnasinda hep soru isaretlerim vardi ama nisanlandigimda hic de kotu hissetmedim. Esim evlilik oncesi depresyon dedi. Ben erteleme taraftariydim ama uzun bir sure ertelemem maalesef mumkun olmuyordu cunku onun ailesi bu kadar uzun zaman ertelemeye sicak bakamayacakti. Psikologa da birlikte gittik. Gun yaklastikca icimde birseyler adeta bagiriyordu. Kendime haksizlik ettim. Zarar verdim. Evet cok seviliyordum ve seviyordum da ama bu soru isareti neden vardi bilemiyordum. Simdi sana sadece yardimim dokunmasi icin yaziyorum.
Bu duygularla sakin gun alma cunku devami gelir. Birak giderse gitsin. Hazir degilim de. Yap bunu cunku sonra kendini asla affetmeyeceksin. O sevdigin adama somurtarak bakip,hergun kendini yiyip bitirebilirsin. Bunlar yasaniyor. Evet ben senin iliski tipini bilmem ama bazi erkekler psikolojik baski yapiyor ama biz onlara konduramiyoruz sevdigimizden.
Bak unutma, kendine saygisizlik yapma ne olursa olsun. O gunu asla alma cunku alirsan devami gelicek ve gunden gune daha kotuye gidebilirsin. Seni seven bekler unutma. Ne zaman hazir olursan gerekirse 2 sene o zaman gun al. Yas geciyormus,resmiyetmis bunlari dusunme sakin. Tecrubeyi onemsemeni,asla kendine olan saygini yitirmemen dilegiyle. Insallah yardimci olabilmisimdir. Insallah senin icin hayirli olan olur

Yazılanların tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla yorum yapayım @defne035 Sen seviyorsun ortada aldatma şiddet gibi büyük olaylar yok ama anlaşamıyoruz evlensek geçer bunlar diye düşünüyorsun. Bende de böyle olmuştu. Hata edersin tatlım 6 yıl flört ettim sevdim fedakarlık ettim evlendim. çok kavga ederdik ama ben evlenince böyle olmaz diye düşündüm tam tersi evlenince ne aşk kalıyo ne bir sey çekilmez bir şey oluyor. Şimdi nasılsa evlenince daha beter olacak! Net

Çok mutsuzum ya çok değer verdim çok emek verdim ama sanki onla konuşunca duvara konuşuyorum bazen benim Sevdiğim adam hu mu diyorum kendime

Se
sen evlendin ve mutlu değilsin öyle mi ? Keşke beni beklese ama yapmıyor iste bı aralar böyle oldu eskiden hiç böyle değildi sözümü kesmesi beni dinlememesi bağırıp çağırmadı hep kafamda soru işaretleri var hep gen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…