- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Zamana bırakın, ben böyle konularda keskin sınırlar olmadığını düşünüyorum. Bu Durumlar , kişilere ve ortama göre değişiyor . İnsanın içinde yoksa bin tane kızın içinde kalsa yapmaz, ama yapacagı varsa da ne yapsanız engel olamazsınız. Dediğim gibi su an bişey söylemek için erken, ha kimse eşi -sevdiği için kesinlikle yapmaz diye bişey de diyemez, insanız herkesin başına herşey gelebilir, siz takipte kalın şimdilik.Bende sizin gibi düşünüyorum o yüzden konu açtım sizin gibi mantıklı bir kaç yorum gelir diye ama resmen azarlamak için bekleyen bu gibi konulardan beslenen değişik insanlar var. Attığı her adımı bana söyleyen ve aşırı özgürlükçü felsefik düşünen bir insan karşımdaki diğer erkeklerden farklı tutumlar sergiler öyle kıskanma huyu vs yoktur mesela. Bu yüzden de direkt art niyetli yaptığını düşünmüyorum.
aslind bu konuyu burda açtığına göre içini kemiren birşey var belli aldatmaz diyorsun rahat bir insan diyorsun ee problem göremiyorum benKız söylemiş konuşmak isterse konuşalım diye bende ne gerek var ya diye tersledim.
Sormayın.Aynen katiliyorum ayrica cok saygisizca yorumlara cevap yazarak aldatilmis olmanin sinirini bizden cikariyor:)
Zaten genel olarak kıskanç bir insanım olumsuz düşünürüm çoğu konuda. Daha önceki bir konumda haksız olduğumu gördüm mesela bunda da farklı yorumlar duymak istedim sadece. Her kafadan çıkan ses de dolu olmuyormuş maalesef :)aslind bu konuyu burda açtığına göre içini kemiren birşey var belli aldatmaz diyorsun rahat bir insan diyorsun ee problem göremiyorum ben
Zaten genel olarak kıskanç bir insanım olumsuz düşünürüm çoğu konuda. Daha önceki bir konumda haksız olduğumu gördüm mesela bunda da farklı yorumlar duymak istedim sadece. Her kafadan çıkan ses de dolu olmuyormuş maalesefaslind bu konuyu burda açtığına göre içini kemiren birşey var belli aldatmaz diyorsun rahat bir insan diyorsun ee problem göremiyorum ben
Benim kocam yapmazcılardan değilim zaten. Tam olarak güvenmiyorum da diyemem gözüm kapalı güveniyorum da diyemem. Sadece çok sıkıp kavga kıyamet yapmak istemedim öyle yapan insanlarında eş sevgililerin gizli gizli neler yaptıklarını biliyoruz.Zamana bırakın, ben böyle konularda keskin sınırlar olmadığını düşünüyorum. Bu Durumlar , kişilere ve ortama göre değişiyor . İnsanın içinde yoksa bin tane kızın içinde kalsa yapmaz, ama yapacagı varsa da ne yapsanız engel olamazsınız. Dediğim gibi su an bişey söylemek için erken, ha kimse eşi -sevdiği için kesinlikle yapmaz diye bişey de diyemez, insanız herkesin başına herşey gelebilir, siz takipte kalın şimdilik.
işin gerçeği bende çok kıskancım o yüzden keşke gitmesydi ayrıl demek kimseye düşmez dese de umursama önemli olan bugün bu olayı kapattın yarın başka birşey öbür gün başka basit olaylar birikip seni huzursuz edicek o yüzden erkek arkadaşının bence uyarılması lazım ilişkinin devamı olması icinZaten genel olarak kıskanç bir insanım olumsuz düşünürüm çoğu konuda. Daha önceki bir konumda haksız olduğumu gördüm mesela bunda da farklı yorumlar duymak istedim sadece. Her kafadan çıkan ses de dolu olmuyormuş maalesef :)
Özür diledi huzursuz oldun bir daha tek görüşmeyeceğim birlikte görüşürüz dedi. Eğer ısrar etse veya devamı gelseydi o zaman ayrılmakta kararlıydım. Sabırlı olmayı öğretti onun rahatlığı :)işin gerçeği bende çok kıskancım o yüzden keşke gitmesydi ayrıl demek kimseye düşmez dese de umursama önemli olan bugün bu olayı kapattın yarın başka birşey öbür gün başka basit olaylar birikip seni huzursuz edicek o yüzden erkek arkadaşının bence uyarılması lazım ilişkinin devamı olması icin
Bende daha önce erkek arkadaşımla görüştüm sorun çıkarmadı. Bunun üstüne bir daha böyle bir görüşme istemiyorum dedim ve kabul etti seni huzursuz ermek istemiyorum diyerek.Arkadaşım sana ayrıl yazmayacagim tamam ama senin iyiliğin için bir şeyler sormak istiyorum..
Bu olaydan kaynakli içinde şüphe kalacak mi?
İlerde evlendiginde aldatma konusunda gözün kapalı guvenebilecek misin? Yani telefonu sürekli karıştıracak misin? Sürekli ne yaptın , neredesin diye onu sorgulayacak misin?
Bu olayın üstünü tamamen kapatıp ona sevgi ile bakabilecek misin?
Eger sen face de tanıştığın biri ile o sana yardım etmiş olsun diyelim teşekkür karşılığında bir kahve icmis olsan erkek arkadaşının tepkisini merak ediyor musun? Sence senin gibi kafasi mi karışır yoksa doğrudan bitirir mi?
Bu soruların hepsi olumlu ise içini ferah tutmalisin. Yoksa...
Aldatmayacağından bu kadar eminseniz ha Facebook tan tanıştığı bi kızla görüşmüş ha işyerinden ya da okuldan bi kızla ne farkeder ki. Kendinize itiraf edin bal gibi de aldatır diye korkuyorsunuz. Herkes aldatabilir zaten. Kimseye yüzde yüz güvenilmez bence. Ama sizi bu kadar üzen huzursuz eden bi buluşma için ısrarcı olması sıkıntı. Ya kızdan hoşlanıyor hafif çaplı da olsa bi flört var ya da sizin üzülmeniz çok da umuru değil. Sizi bi buluşma için üzecek birinden ayrılma ihtimaline bile kapalı olmanız sorun benceFacebook üzerinden tanıştığı biriyle görüşmesinden rahatsız oldum sadece aldatacağını düşünsem size sormadım hanımefendi!
Tartisma ortami yaratmayin unutmus gibi sessizce takip edin. Tepki verirseniz gorustugunu sizden saklar.İyi akşamlar.
Konuya geçmeden önce;Lütfen direkt ayrıl diyecekler yorum yazmazsa sevinirim.
Geri kafalı bir insan değilim ama yine de inanılmaz huzursuzum içim sıkılıyor kendi kendimi yiyorum. 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım ailesinin yaşadığı şehire gitti ve bir kız arkadaşı ile görüştü bugün. Sorun kız arkadaşı ile görüşmesi değil asıl sorun facebooktan tanıştığı bir kız ile görüşmesi. Dün söyledi bana çekinerek,istemediğimi rahatsız olacağımı söyledim tartıştık. Kız buna hukuki bir konuda yardımcı olmuştu bu da teşekkür için bir kahve ısmarlamak istemiş yalnız görüşmeyi kız teklif etmiş. Tartışma esnasında beni ikna etmeye çalıştı ben seni seviyorum,erkek arkadaşım olsa sorun yapmayacaksın senden önce de tanıyordum hem sevgilim olduğunu biliyor vs.vs. Bir erkek olarak maalesef gözüm kapalı güvenemiyorum bir yandan da ne istediğini bilen biri olduğu için içimi rahatlatmak istiyorum ama olmuyor.
Direkt kestirip atıp ayrılayım dedim o hiç olmuyor gerçekten seviyorum böyle bir şey için güzel bir ilişkiyi bitirmek istemiyorum. Arkadaşlarıma anlatsam tanımadıkları için yargılanacaklar lütfen önyargısız yorumlar mısınız?
Ayrılma ihtimaline kapalı değilim daha önce bir kaç kere istediğimde o vazgeçirmişti ve bu davranışı tekrar ederse ayrılacağımı üstü kapalı söylediğimde seni kaybetmek istemiyorum huzursuz olduğunu farkettim o yüzden yalnızken bir daha görüşmeyeceğim dedi. Bu konuda serbest davranıp -eğer yapacaksa- gerçek yüzünü evlenmeden görmek isterim. Bu kadar kolay şekilde birinden hoşlanacaksa hoşlansın bende göreyim.Aldatmayacağından bu kadar eminseniz ha Facebook tan tanıştığı bi kızla görüşmüş ha işyerinden ya da okuldan bi kızla ne farkeder ki. Kendinize itiraf edin bal gibi de aldatır diye korkuyorsunuz. Herkes aldatabilir zaten. Kimseye yüzde yüz güvenilmez bence. Ama sizi bu kadar üzen huzursuz eden bi buluşma için ısrarcı olması sıkıntı. Ya kızdan hoşlanıyor hafif çaplı da olsa bi flört var ya da sizin üzülmeniz çok da umuru değil. Sizi bi buluşma için üzecek birinden ayrılma ihtimaline bile kapalı olmanız sorun bence
Bu işlerde öyle emin olunmuyor ki. Elli kızla kahve içer tık olmaz elli birinciden hoşlanır insan bu. Yani kafana kurt düşürmek için söylemiyorum ben de eşime güvenirim sosyal hayatında kesinlikle şüpheci davranmam ama test yaptım onayladım artık hayatta beni aldatmaz diye bi şey yok benceAyrılma ihtimaline kapalı değilim daha önce bir kaç kere istediğimde o vazgeçirmişti ve bu davranışı tekrar ederse ayrılacağımı üstü kapalı söylediğimde seni kaybetmek istemiyorum huzursuz olduğunu farkettim o yüzden yalnızken bir daha görüşmeyeceğim dedi. Bu konuda serbest davranıp -eğer yapacaksa- gerçek yüzünü evlenmeden görmek isterim. Bu kadar kolay şekilde birinden hoşlanacaksa hoşlansın bende göreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?