Ayrılsam bir dert ayrılmasam bir dert

Ben hiç bir şey yapacak olsa söylemezdi görüşeceğini falan diye polyannacılık oynamayacağım burada. Sırf kamufle etmek için bile söyler yapacağı şeyi. Bak senden gizlemedim gibisinden. Normal bir arkadaşı olsa tamam ama internette tanıştığı biriyle sevgilisi de bundan rahatsızsa görüşmesi doğru değil bence masum da değil.

Zamana bırakın, ben böyle konularda keskin sınırlar olmadığını düşünüyorum. Bu Durumlar , kişilere ve ortama göre değişiyor . İnsanın içinde yoksa bin tane kızın içinde kalsa yapmaz, ama yapacagı varsa da ne yapsanız engel olamazsınız. Dediğim gibi su an bişey söylemek için erken, ha kimse eşi -sevdiği için kesinlikle yapmaz diye bişey de diyemez, insanız herkesin başına herşey gelebilir, siz takipte kalın şimdilik.

Bence bunun elle tutulur bı yanı yok
Ben olsam bu durumu kabul edemezdım

Bukadar basıt bırsey ıçın gonlunuzu kıran bı adamla onemlı anlasmazlıklar hıc cozulmez ayrıca

aslind bu konuyu burda açtığına göre içini kemiren birşey var belli aldatmaz diyorsun rahat bir insan diyorsun ee problem göremiyorum ben
Zaten genel olarak kıskanç bir insanım olumsuz düşünürüm çoğu konuda. Daha önceki bir konumda haksız olduğumu gördüm mesela bunda da farklı yorumlar duymak istedim sadece. Her kafadan çıkan ses de dolu olmuyormuş maalesef :)

aslind bu konuyu burda açtığına göre içini kemiren birşey var belli aldatmaz diyorsun rahat bir insan diyorsun ee problem göremiyorum ben
Zaten genel olarak kıskanç bir insanım olumsuz düşünürüm çoğu konuda. Daha önceki bir konumda haksız olduğumu gördüm mesela bunda da farklı yorumlar duymak istedim sadece. Her kafadan çıkan ses de dolu olmuyormuş maalesef
Benim kocam yapmazcılardan değilim zaten. Tam olarak güvenmiyorum da diyemem gözüm kapalı güveniyorum da diyemem. Sadece çok sıkıp kavga kıyamet yapmak istemedim öyle yapan insanlarında eş sevgililerin gizli gizli neler yaptıklarını biliyoruz.

işin gerçeği bende çok kıskancım o yüzden keşke gitmesydi ayrıl demek kimseye düşmez dese de umursama önemli olan bugün bu olayı kapattın yarın başka birşey öbür gün başka basit olaylar birikip seni huzursuz edicek o yüzden erkek arkadaşının bence uyarılması lazım ilişkinin devamı olması icin

Özür diledi huzursuz oldun bir daha tek görüşmeyeceğim birlikte görüşürüz dedi. Eğer ısrar etse veya devamı gelseydi o zaman ayrılmakta kararlıydım. Sabırlı olmayı öğretti onun rahatlığı :)

Arkadaşım sana ayrıl yazmayacagim tamam ama senin iyiliğin için bir şeyler sormak istiyorum..

Bu olaydan kaynakli içinde şüphe kalacak mi?
İlerde evlendiginde aldatma konusunda gözün kapalı guvenebilecek misin? Yani telefonu sürekli karıştıracak misin? Sürekli ne yaptın , neredesin diye onu sorgulayacak misin?
Bu olayın üstünü tamamen kapatıp ona sevgi ile bakabilecek misin?
Eger sen face de tanıştığın biri ile o sana yardım etmiş olsun diyelim teşekkür karşılığında bir kahve icmis olsan erkek arkadaşının tepkisini merak ediyor musun? Sence senin gibi kafasi mi karışır yoksa doğrudan bitirir mi?

Bu soruların hepsi olumlu ise içini ferah tutmalisin. Yoksa...

Kusura bakma ama böyle bir dünya yok, o dünyayı onun başına yıkar, enkazın altında bırakır, çeker giderim. Facebooktan tanışacak görüşmeye gidecek, sen istemeyeceksin dinlemeyecek. Sen seviyorum ayrılamam diyorsun da adam bunu bile göze alarak gitmiş. İşine geliyorsa demiş, resmen sana. Bunların devamı gelir. Katlanacaksan ayrılma.

Bu konuya ayrıldan başka ne der ki insanlar . Kafana takma unut derler ama sırf sen ayrıl deme dedin diye öyle derler . Yoksa direkt ayrılma sebebi . Ama madem ayrılmıyosun takmıycaksın düşünmiyceksin olmamış gibi yapcaksın . Başka yapcak bir şey yok çünkü .

Daha evlilik yok. Erkek arkadaşın. İlerde evlensen bebek olsa aynı soru işaretleri kafanı kurçalasa ne yapacaksın?

Tamam simdi seviyorsun, bağımlılık vardır, yanliz kalmama duygusu, duygusallik vardır. Seni anlarım ama evlendikten sonra o kapıdan giriyorsun geri dönüşü çok zor olur diye dusunmekteyim.

İlerde her gün her gün ağlamaktansa bana mantıklı gelen şekilde davranirdim ben olsaydım.

Bende daha önce erkek arkadaşımla görüştüm sorun çıkarmadı. Bunun üstüne bir daha böyle bir görüşme istemiyorum dedim ve kabul etti seni huzursuz ermek istemiyorum diyerek.

Facebook üzerinden tanıştığı biriyle görüşmesinden rahatsız oldum sadece aldatacağını düşünsem size sormadım hanımefendi!
Aldatmayacağından bu kadar eminseniz ha Facebook tan tanıştığı bi kızla görüşmüş ha işyerinden ya da okuldan bi kızla ne farkeder ki. Kendinize itiraf edin bal gibi de aldatır diye korkuyorsunuz. Herkes aldatabilir zaten. Kimseye yüzde yüz güvenilmez bence. Ama sizi bu kadar üzen huzursuz eden bi buluşma için ısrarcı olması sıkıntı. Ya kızdan hoşlanıyor hafif çaplı da olsa bi flört var ya da sizin üzülmeniz çok da umuru değil. Sizi bi buluşma için üzecek birinden ayrılma ihtimaline bile kapalı olmanız sorun bence

Tartisma ortami yaratmayin unutmus gibi sessizce takip edin. Tepki verirseniz gorustugunu sizden saklar.

Ayrılma ihtimaline kapalı değilim daha önce bir kaç kere istediğimde o vazgeçirmişti ve bu davranışı tekrar ederse ayrılacağımı üstü kapalı söylediğimde seni kaybetmek istemiyorum huzursuz olduğunu farkettim o yüzden yalnızken bir daha görüşmeyeceğim dedi. Bu konuda serbest davranıp -eğer yapacaksa- gerçek yüzünü evlenmeden görmek isterim. Bu kadar kolay şekilde birinden hoşlanacaksa hoşlansın bende göreyim.

Bu işlerde öyle emin olunmuyor ki. Elli kızla kahve içer tık olmaz elli birinciden hoşlanır insan bu. Yani kafana kurt düşürmek için söylemiyorum ben de eşime güvenirim sosyal hayatında kesinlikle şüpheci davranmam ama test yaptım onayladım artık hayatta beni aldatmaz diye bi şey yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…