Ayrılsam bir dert ayrılmasam bir dert

Komondo yorono sen daha buldumcuksun kro

Oraya Atatürk resmi koyup komando kelimesi ile dalga geçecek kadar basit olma lütfen. Avatarına yazık. Avatarına hitaben ağzımı bozamıyorum! Ayrıca, tanımadığın insana hakaret edecek kadar ne eziklik yaşadın hayatında bilmiyorum.. Senin gibilerle kavga bile edemiyorum halinize üzülüyorum. Bastırılmışsınız.

Son düzenleme:
Bu yorumu ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum ama beni bilen ve sevgilimin arkadaşı olan bir kız ile sevgilim beni aldattı . Hatta kız bana o artık benim sevgilim tarzı mesaj attı . Nitekim yakın bir arkadaşımın sevgilisi de kızı en yakın arkadaşı ile aldattı . 5 senedir beraberlerdi . Ve aldattığı kız ile arkadaşımın Doğum gününü bile beraber organize etmişlerdi . Kısaca işin özeti ; Kimseye güvenme . Hele hele beni birkaç kez aradı kız beni biliyor diye hiç .

dur dur sen ne diyorsun hanim??!! ne özüründen bahsediyorsun haddini bil!!! terbiyeli ol. ya sabir ya Allah ya!!!

Bırakın bırakın "en doğru sensin" diyin geçin! Diyaloğa değmez, sinir olmanıza hiç değmez!

Son düzenleme:
Mune rica etsem konuyu kapatır mısınız saçma sapan ithamlar,ego tatmini vs. yeri sanıyorlar sanırım buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…