Facebook üzerinden tanıştığı biriyle görüşmesinden rahatsız oldum sadece aldatacağını düşünsem size sormadım hanımefendi!Güven yok ama yine de ayrılma sen!
Bana sormadınFacebook üzerinden tanıştığı biriyle görüşmesinden rahatsız oldum sadece aldatacağını düşünsem size sormadım hanımefendi!
OfffFacebook üzerinden tanıştığı biriyle görüşmesinden rahatsız oldum sadece aldatacağını düşünsem size sormadım hanımefendi!
Canı sıkılmış belli ki :)Offf
Ne diye konu açtın öyleyse
Niye ayrılmayı düşündün?
Evet genel olarak özgürlükçü rahat bir insan benim erkek arkadaşımla görüşmemi de sıkıntı yapmaz. Mantık çerçevesinde düşününce sizin gibi düşünüyorum ne olacak ki diyorum zaten ama duygusal açıdan düşününce sıkıntı var.Birsey karistiracak olsa ruhun duymazdi. Gelip sana söylemiş en azindan. Ha şu var ki erkek arkadaşın demek ki rahat bir insan. Senin hayat görüşüne gore bu kadar rahat olmamak gerekiyorsa iliskiyi gozden gecirmen gerek. Uzun vadede mutsuz olabilirsin.
Açıkçası aldatacak olsa görüşeceğini söylemezdi. Birine borç verdi sevgilim ve geri alamadı. İcraya vermek için ne yapması gerektiğini vs sordu kız hukuk okumuş çünkü.Facebook'tan ne için tanışmışlar, kızın ona iyiliğimi dokunmuş , teşekkür mahiyetinde mi görüşüyorlar tam anlamadım
Biraz takipte kalın bakalım, aldatacaksa da zaten çıkar ortaya
Öyle küçük fikirler peşinde koşmaz kıskandırmak gibi.. Aynı durumu ben yapsam sıkıntı çıkarmaz rahat bir insan ve bana çok güveniyor. Hatta şuan kızın yanında aradı konuşmak istersen veriyim dedi hayır dedim.Bence gorusmese daha hoş olurdu teşekkür için illa yuzyuze olmaya gerek yok ikiniz beraber bir hediye seçip göndere bilirdiniz.aldatma fikri olsa soylemezdi herhalde sizi kıskandırmak istiyor ama böyle şeyler güveni zedeler.ayni durumu siz yapsaydiniz sizce o ne tepki gösterirdi?
Size bir öneri büyük konuşmayın.Kusura bakma baci yani senin Erker arkadasin o kizla face yazisip görüsme ayarlayip kahve icmeye gitmis.sanada o kizada benim sevgilim var demis.yavvvv heeee heeee.Allah korusun benim esim öyle birsey yapsin bana aciklamasina zaman birakmam o tlf nu ona yediririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?