Haklısınız bunları bende düşünüyorum ama şimdiye kadar ki gördüğüm davranışları o yönde değil. İyi anlaştığım kötü huyları olmayan biri, bu davranışını tekrarladığına veya yanlış bir şey yaptığına dair bir şüphem olduğunda bitirmekten çekinmem şuan hislerime güvenerek abartılacak bir şey olmadığını düşünüyorum sadece. Herkesin fikri farklı tabii dışarıdan göründüğü de farklı.Daha evlilik yok. Erkek arkadaşın. İlerde evlensen bebek olsa aynı soru işaretleri kafanı kurçalasa ne yapacaksın?
Tamam simdi seviyorsun, bağımlılık vardır, yanliz kalmama duygusu, duygusallik vardır. Seni anlarım ama evlendikten sonra o kapıdan giriyorsun geri dönüşü çok zor olur diye dusunmekteyim.
İlerde her gün her gün ağlamaktansa bana mantıklı gelen şekilde davranirdim ben olsaydım.
Tabii ki öyle. Kimseye tamamen güveniyorum diyemem insanların ne yapacağı belli olmaz. Zor bir ilişki yaşıyoruz ben olsam bana katlanmazdım diyorum mesela.. O yüzden de bir anda silip atmak yerine zamana bırakıyorumBu işlerde öyle emin olunmuyor ki. Elli kızla kahve içer tık olmaz elli birinciden hoşlanır insan bu. Yani kafana kurt düşürmek için söylemiyorum ben de eşime güvenirim sosyal hayatında kesinlikle şüpheci davranmam ama test yaptım onayladım artık hayatta beni aldatmaz diye bi şey yok bence
Kendinizide tanıyorsunuz tebrikler :)Tabii ki öyle. Kimseye tamamen güveniyorum diyemem insanların ne yapacağı belli olmaz. Zor bir ilişki yaşıyoruz ben olsam bana katlanmazdım diyorum mesela.. O yüzden de bir anda silip atmak yerine zamana bırakıyorum
Sizi ciddiye almamama çok içerlediniz demek yorum üstüne yorumBir yorumuna çok güldüm
Burada yorum yapanlar kocam yapmazcılar değil ki
Bu yorumları kaldıramayıp yok 3 kez aradı yok beş kez aradı deyip benim sevgilim yapmaz diyen sensin
Yaşın kaç bilmiyorum ama asıl atman gereken kişi yerine bize trip attığına göre Küçüksün diye düşünüp cevaplarına gülüyorum
Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece bir yanım tedirgin farklı ve seviyeli yorumlar duymak istedim teşekkürler.Bir kahve içmeyi fazlaca abartıyorsunuz, kadınların ve erkeklerin sevdikleri beraberlik yaşadıkları insanlar dışında da "arkadaşlık" çerçevesinde kadın-erkek tanıdıkları olabilir, onlarla buluşup birer çay kahve içebilirler.
Aldatma korkusu yüzünden arkadaşlara yasaklar konmaz, kadın ya da erkek eğer aldatmaya meyilliyse 7-/24 takip etsenizde aldatır.
Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece bir yanım tedirgin farklı ve seviyeli yorumlar duymak istedim teşekkürler.
Sormamış zaten yorum yapmış.Sormayın.
Erkek arkadaşı ile ilgili bir şey yapamadığına göre konusuna yorum yapanlara sarıyor belli ki :))Aynen katiliyorum ayrica cok saygisizca yorumlara cevap yazarak aldatilmis olmanin sinirini bizden cikariyor:)
Buraya yazdığına göre hepimize soruyorsunuz. .Facebook üzerinden tanıştığı biriyle görüşmesinden rahatsız oldum sadece aldatacağını düşünsem size sormadım hanımefendi!
Birgün olurda elime bir firsat geçer, KK'nin girişine 'Orgazm olamayanlar giremez'Siz sorun diye.
Aynı şeyi siz yapsaydınız tepkisi ne olurdu? Kişi kendinden bilir işi demiş büyüklerimizBunu anlatmaya çalışıyorum sadece bir yanım tedirgin farklı ve seviyeli yorumlar duymak istedim teşekkürler.
Birgün olurda elime bir firsat geçer, KK'nin girişine 'Orgazm olamayanlar giremez'
yazdiracaģim.
Komondo yorono sen daha buldumcuksun kroAyrıl demeye geldim ama yine gerçekleri görmekten korkan bir üye ile karşılaştım. Sen ayrılma sana mübah bence. Buldumcuk gibi yapışıp "ayrıl demeyin ayrılamayız o Mecnun ben Leyla" diye ağlanan kızlara zerre üzülmüyorum.
Buradan millete laf atacak kadar yüreklisin ama dünyadaki tek erkek sevgilin ya ayrılmayacak kadar yüreksiz ve özgüvensizsin bence. Yorumlardaki seviyeden belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?