Senin anlamadigin yer neresi ozaman.bende turkiye sartlarina gore calisirken cocuklarima aldigim egitimi tam anlamiyla altaramaamaktan yanlis yetismesinden endise ediyorum..ayrica batinin yetistirdigi cocuklari goruyorz.degerlerini namus kavramlarini kisilik kavramlarini ...onlara 3 yilda bebek izni versen demek anca bukadar oluyor.benim vatanimin yetistrdigi evlatla kiyas dahi edilemez...biz evlatlarimizi canakkale ruhuyla yetistriyorz son olaylardada gorduysen...bunu herkes anlayamaz oyuzden anlamadigin konuda ulkemizi dandirik milletlerle kiyaslamamani rica ederim.biz türklugumuzle yetstirme seklimizle gurur duyuyorz
tabi vataninin evladi 3 yasindaki bebege tecavuz ediyor,sokakta kadinlar rahat yuruyemiyor.

damardan girip propaganda yapma valla cok komik oluyorsun.

ayrica bak surdaki konulara ensest taciz en cok nerelerde var,begenmedigin avrupa en azindan ailesindekine senin ulkendeki kadar sarkmiyor,yasiti olan dengi olan insanla cinsel cekim yasayip kimseye hesap vermeden yasiyor.
18 yasindan sonra herkes ayaklari uzerinde duruyor,ailesine suluk gibi yapisik omur gecirmiyor.
sen ve senin gibiler gogusunuz kabara kabara gezin o vakit,ulkenin sosyal politasini kadina siddete,annelik iznine yani bildigin kadin haklarina saygi gostermeden devam etsin,sende burda kuru propaganda yap ve trajikomik sekilde 3 yil bebegiyle vakit gecirmenin anne icin saglikli oldugunu dusunen zihniyetle dalga gec..
kimsin ki sen acaba? yasadigin sehir disinda burnunu cikarip dunyaya ulkenin kendi guzelliklerini gormeye firsatin oldu mu?
neyse,saldirma amacli yazmak istemiyorum,cvp verme cunku benim icin soylediklerin bos laf kalabaligi.

Son düzenleme: