• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılsınlar mı ? Bu düşüncedeki kızla evlenilir mi ?

Kızı yiyici olarak görmüyoruz.. Konuda belirttim sonradan düzelttim para yiyici birisine benzermiyor diye. Sadece kardesımı yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum.. Sımdı mantıkı tarftan bakarsa ılerde uyusamazsa ? Para belkı gelır ama ask olmaz sonradan dıye dusunuyorum yada huy degısmez mantık ılıskısı kurdugu bırıyle..
Of valla sizi ne geriyor şu erkek kardeşlerin ilişkileri anlamam daha geçen birinin konusu vardı böyle
Görümcelik güzel bir şey olsa gerek hiçbir zaman tadamayacağım kimsenin ilişkisine karışamayacağım.....

Kardesım cıft maas olursak daha ıyı gecenırız gıbı dusunuyor. Mesela ben 3000 alsam o da 3000 alsa 6000 tl dıyor.. hanı ılerde o da bana bırakmadan kendı ısteklerını alır cocuguna daha da mutlu olur belkı dıyor
Tamam ne güzel işte bak kardeşin akıllı kız da okumuyorsa çalışsın hem isteklide

Olaya maaş olarak değil de hayata bakış tarzlarının farklı olması yönünden yaklaşması lazım bence. Tek maaşla ne aç kalınır ne açıkta ama kafa yapıları uymazsa yedikleri lokmadan bile keyif alamazlar. Kız evde köreldikçe dışarıda çalışan kadınlar canavar gibi her işlerini halledip üstüne bir de para kazandıkça erkek kardeşiniz çok iyi hissedemez bence şimdiden kuşkuları var çünkü.

Zaten kızın ataması bile yokmuş onun alacağı maaşla iki kat fazla gelir elde edemezler. Şimdiden bu kadar rasyonel düşünebilmesi de ilginç kardeşinizin. Mantığı sevgisinin önüne geçmemiş anlaşılan.

Haklısınız bende öyle düşünüyorum hani ilerde aralarnda ki fark mevzusu artar mı.. Kız da mesela diyormuş senin yanına gelirim, akşamları erken gelirsin beraber vakit geçirriz gibisinden.. Yoksa kardeşimin ilişkisine karışma gibi bır amacım yok. Tabıkı kendı kararı kendı hayatı.. Ablasından fıkır ıstedı bende onu dırek bır seye yonlednırmek ıstemedımm

Kızlar iyi akşamlar, erek kardeşim lisans son sınıf kız arkadaşı 4 yıllık bir bölüm okuyor ama ataması yok denecek kadar az öğretmenlik bölümü. Kız çalışmayı istemiyor.. Üniversiteye de gitmeyi düşünmüyormuş ama babası istediği için gitmiş.

Kardeşim kızın düşüncelerini öğrenmek için sormuş. Üniversite sana bir şeyler katmadı mı, Neden çalışmak istemiyorsun diye ? Kızda cevap olarak "evet bir şeyler kattı liseden farklı olduğunu gördüm. Üniversite iyi şeyler kattı.. Hem atamam yok hemde çalışmak istemiyorum sen çalışırsın gibi bişeyler demiş gülmüş" Şimdi kız paracı birisi değil ondan eminiz. Hani tanıyoruz kızı akraba. Ailesi de düzgün efendiler... kardeşim de sosyal bir çocuk girişken de daha önceden 1 ciddi ilişkisi oldu onun dışında da 7 8 kızla tanıştı üniversiteden ama olmadı bir şekilde uyuşamadı kimseyle.. Bu kızla iyi gidiyor Duygusal anlamda.. Kız şimdilik ortama uyum sağlayabiliyor ama ilerde nasıl olur bilemiyorum abla diyor. İş ortamında arkadaşlarla yemekelr v.b şeylerde..

Ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Bir yandan abla çift maaş olayım daha iyi olur diyor.. bir yandan da çift maaş olsa hayırlı olmasa ne olacak o zaman diyor ? Çevremde nice çift maaşlar var ama huzur yok diyor..
Kararsız durumdayız..
"Çift maaş OLAYIM" demesinden belli kardeşinin kriteri. Ayy hiç sevmiyorum böyle düşüncedeki erkekleri. Bankkart=kadın

Bu nedir yaa şimdiden çift maaş çift maaş diye tutturmuş bir kardeş.
Öğretmenler odasında ücretli öğretmen olduğunu öğrenince topuklayan kadrolu erkekler geldi gözümün önüne :KK70:

Çok güldüm bu dediğinize de bız bıraz maddı sıkıntılar cektık aıle olarak bır donem kredı borcları yuzunden sanırım kardesımı o etkıledı..

Önceki ilişkisinde ki kız kendisi ile aynı bölümdeydi ama inatçıydı.. Kardeşim de dayanamadı 1 yıl sonra kavgalar v.b bitti. Bu kızın huyları hoşuna gidiyor.. Sadece mantıki kariyer açısından düşünüyor bu durumu. Hani kendi kız arkadasları ve kızların sevgılılerı calısıyor cıft maas onlara ozenıyor. Bir yandan da abla ısım meslegım guzel kazanırım dıyor

Bu para hirsi neden ya iste karnımız doyuyor çok şükür bak survivor adasındakilere duş bile alamıyorlar :KK45:adamlar yani sevgilisiyle arasındaki konuşmayı size anlattığı için ben ona takildim aslında bide ne bu mantık olayı ya aşk sevgi nerde bilmiyorum boşansam kesin erkeklerden tiksinirim ben ya ...hatta bebegim olsun diye evlendim ben zaten... bide kalbimde aşk olmasa hic çekmem ama rabbim her an ask yaratıyor içimde boşanamıyorumda benim heriften :eğlence:

Yapmayın .Çok insan var parası olup ta mutlu olmayan .Sizin için sevmekten birbirine ılımaktan ,daha mı önemli çalışıp çalışmaması.Sizden önce, kızın kendi istemesi gerekir ayaklanırının üzerinde durmayı.Aksi takdir de hiç bir erkek eşini ,eşi istemediği takdirde çalıştıramaz.Her şey para ,maaş değil.Kalpler birlikle olduktan sonra Allah herşeyin rızkını verir. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

"Çift maaş OLAYIM" demesinden belli kardeşinin kriteri. Ayy hiç sevmiyorum böyle düşüncedeki erkekleri. Bankkart=kadın

Hanımefendı kardesımın demek ıstedı esım calısırsa daha bılınclı olur o da eve bıseyler katar bu hem onu hem benı mutlu eder dıyor. Bırde su var gecmıste bıraz aılevı meddı sıkıntılar cektıgımız ıcın belkı kardesımın bılıncı altında boyle bır algı olabılır yada kız arkadaslarının hemen hemen heıpsı calıstıgı ıcın..

Okul biter bitmez evlenecek değil ya,belki ayrılacaklar.
İş hayatından birini tanıyıp evlenecek,bu konular için çok erken bence.

Bence kadında erkekte çalışmalı.O kızı da ailesi boşuna mı okuttu bence çalışmalı kimseye bağlı olmamalı.Ama istemiyorum diyorsa kardeşin ileride ilişkinin gidişatına göre karar verir

Hanımefendı kardesımın demek ıstedı esım calısırsa daha bılınclı olur o da eve bıseyler katar bu hem onu hem benı mutlu eder dıyor. Bırde su var gecmıste bıraz aılevı meddı sıkıntılar cektıgımız ıcın belkı kardesımın bılıncı altında boyle bır algı olabılır yada kız arkadaslarının hemen hemen heıpsı calıstıgı ıcın..
Çalismayan bayanlar kültürsüz ve ortamlara ayak uyduramayan bilincsiz mı oluyor. ?

Kendimi gördüm kızda ben de bir yiyiciyim :KK70:
Şaka bir yana ataması olan bir bölümde okusaydı zaten böyle konuşmazdı siz de yani yemeyip içmediniz hemen kız para yiyici hemen ayrılmalılar değil mi diye konu açıyorsunuz........
Bende yiyiciyim kanka :D

Varya kızda kendimi gördüm bide ben eşimde bana sormuştu bende ayni kız gibi cevap vermiştim simdi dusunuyomda kendisi o an issiz olmasa belki benimkide mantık en düşünecekti belkide tek aşık olan taraf benim o sadece mantiktan ibaret ne safim yau

Kardeşiniz hayat arkadaşı mı arıyor yoksa iş arkadaşı mı?Daha şimdiden cift maaş falan düşündüğüne göre kıza karşı duygusu olduğunu düşünmüyorum.Kıza yazık etmesin ayrılsın şimdiden.Ailenize daha karlı bi gelin bulursunuz o potansiyel var

Şimdi kardesım soyle dusunuyor paylasmak ısterım. Abla cıft maas olursak o da cocuguna kendı emegı ıle bıseyler aldıgında daha mutlu olur.. hem calısırsa ıs hayatı ona her gecen gun bılınc katar dıye dusunuyor. Evet maas olarakda cıft maas olursak daha ıyı bır yasam standardı olabılır dıyor. Kızı da sevıyor ama bu dusuncesı takılıyor kafasına

Back
X