Az da olsa birikmişimi kendim mi saklamalıyım?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Arkadaşlar ben harçlıklarımla biraz da annemin yardımıyla 2binim biraz da küçük altınım var. Param dolar şeklinde. Babam istiyor ben bankaya aylık faize koyayım diyor.( kendi hesabı var) ben şimdi yok diyemiyorum desem mi bilmiyorum gerçi çok az bir şey ama ben kendim biriktirdiğim için kendime motor almak istiyorum. Babama verirsem ben isteyemem. İstesem de motor almak için vermez.. Şimdi veriyim mi babama parayı? Küçücük para için üzmiyim diyorum ama kararsızım

Arkadaşlar ben harçlıklarımla biraz da annemin yardımıyla 2binim biraz da küçük altınım var. Param dolar şeklinde. Babam istiyor ben bankaya aylık faize koyayım diyor.( kendi hesabı var) ben şimdi yok diyemiyorum desem mi bilmiyorum gerçi çok az bir şey ama ben kendim biriktirdiğim için kendime motor almak istiyorum. Babama verirsem ben isteyemem. İstesem de motor almak için vermez.. Şimdi veriyim mi babama parayı? Küçücük para için üzmiyim diyorum ama kararsızım

kaç yaşındasın,
kendin hesap açıp yatırsan?
enpara gibi sadece internet şubesi kullanan bankalar hesap işletim ücreti almıyor.
ama vadeli hesap var mı onlarda bak ona emin değilim.

Daha çok faiz gelsin diye yapıyor sanırım ama gerek yok. Kendi adına hesap açıp her ay paranı ekle bence.
Benim kızımın da hesabı var, henüz 3 yaşında. Bayram harçlıklarını hep onun hesabına atıyoruz

kaç yaşındasın,
kendin hesap açıp yatırsan?
enpara gibi sadece internet şubesi kullanan bankalar hesap işletim ücreti almıyor.
ama vadeli hesap var mı onlarda bak ona emin değilim.
İstersen sen kendin aç ama sana az para verir diyor

Daha çok faiz gelsin diye yapıyor sanırım ama gerek yok. Kendi adına hesap açıp her ay paranı ekle bence.
Benim kızımın da hesabı var, henüz 3 yaşında. Bayram harçlıklarını hep onun hesabına atıyoruz

ahh ne şirin :nazar:
pek özendim bebeğim olunca bende yapcam :oops: ,

arkadaşım sende verme bence babacım ben motor alcam yakın zamanda o yüzden hiç yatırıp çekmekle ugrasmayalım de geç :)

ben de artık TL de para tutmuyorum, döviz alıyorum da.

vadeli var mıydı onu bilemedim. vadesizde tutuyorum ben paracıklarımı :KK73:

var var birikim hesabı adı altında herbir cacığı var en paranında:KK70:

konu sahibi babanın hesabı tl mi ki ? dolar çok düştü zaten bozdurup vereceksende çok zarar edersin..

Evet daha çok olsun diye

ben de artık TL de para tutmuyorum, döviz alıyorum da.

vadeli var mıydı onu bilemedim. vadesizde tutuyorum ben paracıklarımı :KK73:
Ben TL olarak atıyorum,azıcık bilgi verir misin canım? Dolara mı çevirip yatırıyorsun,uzun vadede daha mı karlı olur?

motor alcam deyince cinleniyor iyice.

sende başka bişi alcam de ee biazcık haklı tehlikeli oldugundan adamcagız istemmıyor olabilir :D

benimde vardı gizli gizli biriktiriyodum ben sende keşke söylemeseydin sonra istemesi bi acayip olru haklısın

Ben TL olarak atıyorum,azıcık bilgi verir misin canım? Dolara mı çevirip yatırıyorsun,uzun vadede daha mı karlı olur?

valla karımı hesaplamıyorum da, malum iç siyasetimizin durumu nedeniyle TL hiç güven vermiyor.

dolar + euro yapıyorum. doları yatırımlık, euro yu da olur da avrupa seyahati planlarsak diye.

zaten öyle çok param da yok, evin birikim hesabını yönetiyorum kendimce :)

enpara gibi sadece internet ofisi olan bankalarda döviz alım satımı daha uygun fiyatlar üzerinden oluyor, alım satım arasındaki makas aralığı daha az.

Back
X