Bu arada akşam yemeğimi 5-6 arası yiyeceğim. sonrada sadece su ve yeşil çay içiyorum.Henüz spora başlayamadım.Ders programıma göre salona yazılabilirim yoksa evde yapacağım
evde de yapılabilecek spor önerileri olan varmı
ben aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum artık ve sizin yardımlarınızı beklıyorum.
Sizce işe yararmı
ben aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum artık ve sizin yardımlarınızı beklıyorum.
Patates diyetini 6-7 sene önce 58 kilo falan iken yapmıştım.Zayıflamaya faydası oldu ama sürekli yapılabilecek bir diyet değil
Bir de karbonhidrat ağırlıklı kan grubu diyetlerine bak istersen eğer benim gibi 0 rh(+) isen bu tarz diyetler pek uygun değil.
Konuyu daha önce başka yerde açmıştım şimdi buradayım kapım herkese açık haydi hep birlikte başaralım
79 kiloyum 62 şimdilik hedefim.bende 2003 yılında evlendiğimde 55 kiloydum ,2 tanede çocuğum var,hayata yaniden merhaba demek,boy aynalarına tekrar bakabilmek istiyorum. parkta gördüğüm çocukların ''hamilemisin abla sen '' diye sormalarından sıkıldım daha doğrusu psikolojim bozulmaya başladı..çok istiyorum zayıflamayı.inşallah sizlerle mümkün olur.
günaydın,bende baktım şimdi seni okuyunca ...biraz ağır geldi bana,iki tane çocuğum var birinin okulu ödevleri ,diğeri daha 2 yaşında enerjimi düşürmemem gerekiyor bana göre değil ama umarım sen başarılı olursun.Aramıza hoşgeldin kilolarımız yakın umarım beraber başarırız.Zayıflamaya başlayabilmek için önce olayı beyinde bitirmek gerekiyor.Önce kararlıyım demek ve yılmamak
Ben son beş gündür diyetteyim ve çok hafif besleniyorum.Bayağdır sağlık orucunu araştırıyorum
çevremde de bu yöntemi uygulayanlar var
Belki yeni bir başlangıç için bu orucu denerim
dayanabildiğim kadar şimdilik
günaydın,bende baktım şimdi seni okuyunca ...biraz ağır geldi bana,iki tane çocuğum var birinin okulu ödevleri ,diğeri daha 2 yaşında enerjimi düşürmemem gerekiyor bana göre değil ama umarım sen başarılı olursun.
ben 5 yıl önce ilk gittiğim diyetisyenimin listesini uygulayacağım
kahvaltıda
1 bardak yeşil çay
1 kk beyaz peynir veya yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2 ince dilim ekmek
diğer öğünlerde görüşmek üzere
isabetli bir seçim. Protein seni tok tutacaktır. Ara öğünleri ihmal etme
Hanımlar ben listemi yazacaktım ama yanıma almayı unutmuşumyarına artık.
Ama şu kadarını söyleyeyim; fazla doyurucu fakat kilo verdiriciydi benim için. İdeal yani
Biz de yeni başladık sayılır isterseniz bizde haftanın bir günü kilo bildirimi yapalım faydasını gördüğümüz diyetleri vs paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?