- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Aşılama özel olmazsa kaç aylık birliktelik olduğunda gebelik oluşmazsa yapılıyor?Benimde 25 şubat. Ama yarın aşılama oluyorum ben.
Belli olmaz duruma göre doktor karar veriyor. Bizim 2,5 sene olacak.Aşılama özel olmazsa kaç aylık birliktelik olduğunda gebelik oluşmazsa yapılıyor?
Allahım fazla bekletmesin inşallah bu ay hayırlı haberleri alırsınız canımBelli olmaz duruma göre doktor karar veriyor. Bizim 2,5 sene olacak.
Allah yardımcın olsun canım benimde en son 2017 Mayısta bir kimyasalım oldu bende bekliyorum gebelik hiç oluşmadı vardır vakti zamanı destekte olmuyor malesefSlm kizlar benimde regl olmama iki gun var gene husrana ugrayacagim gibime geliyorcunku ara ara sancim sol bacagim göyüslerimin agrimasi regl belirtileri uc yildir evliyim bir kimyalsal gebeligim oldu iki senedir hamile kalmayi bekliyorum.tum bekleyenler icin Hayilisi olsun
Evden disari ciktigimda bebek arabasinda bebekleri görünce hamile kadinlari görünce Allahim bana benim gibi isteyenlere de nasip et diye dualar ediyorum kafamdan silmeyide denedim gene olmadi gene husranGebe kalabildiğine göre problem beyinden silip çocuk fikrini atmakla bitiyor ama diyene bak bende ayni durumdayım hiç çıkmıyor aklımdan adet yaklaştıkça acaba larım beynimi yiyip tüketiyor çıkmıyor aklımdan beynimden
Kaç yıllık evlisin canım?Evden disari ciktigimda bebek arabasinda bebekleri görünce hamile kadinlari görünce Allahim bana benim gibi isteyenlere de nasip et diye dualar ediyorum kafamdan silmeyide denedim gene olmadi gene husranvardir bundanda bir hayir deyip bekliyorum. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.benimle ayni zamanda evlenen ardaslarim ikincisine hamileler Allah herkese hayirli evladlar nasip etsin.
Bekleyelim bendede birşey Yok aynı gün regl tarihimizSelamlar,
Benimde 18 subat.. Ama birsey yok belli.
Olsun, yinede surda bi kenarda duralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?