- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Karın ağrın mide bulantın vs var mı canım pekiSelamlar,
Benimde 18 subat.. Ama birsey yok belli.
Olsun, yinede surda bi kenarda duralim
Karın ağrın mide bulantın vs var mı canım peki
İnşallah canım hepimiz inşallahPek bi belirtim yok benim acikcasi
Kendimi ve belirtilermi o kdr tanidimki artik olursa mucize olur.. yinede cikmadik candan umut kesilmezmis :)
Ovulasyon testi nasil gosterir hic bilmiyorum insallah hamilesindir
Benimde sanki tüm belirtiler gitti bu ayda fos çıktı anlaşılan pazar regl günüm bugün netten gebelik testi sipariş ettim Perşembe’ye anca elinde olur bugün akşam yedek 1 adet alayım da sabah yapayımPek bi belirtim yok benim acikcasi
Kendimi ve belirtilermi o kdr tanidimki artik olursa mucize olur.. yinede cikmadik candan umut kesilmezmis :)
Ovulasyon testi nasil gosterir hic bilmiyorum insallah hamilesindir
Benimde sanki tüm belirtiler gitti bu ayda fos çıktı anlaşılan pazar regl günüm bugün netten gebelik testi sipariş ettim Perşembe’ye anca elinde olur bugün akşam yedek 1 adet alayım da sabah yapayım
4 şubat yumurtlama dönemimdi bugün 13 şubat yani bugün 9.gün olmuş yarın sabahtan yapacağım 10.hün olur bende ovulasyon kiti kullandım ama 3 aydır kullanıyorum sonuç olumsuz bakalımVarsa eger yumutlamadan 10 gun sonra cikiyor zaten bence illaaki adet gununu beklemeye gerek yok..gec dollenme olmadiysa sayet. Hakkinda hayirlisi.
Benimde elimde test var ama harcamak istemiyorum bosuna atesime bakiyorum o net fikir veriyor dusmuyorsa eger.. bu ay bende ovulasyon testi kullandim ilk defa turturdukmilu kacirdikmi artik allah bilir..
Yok bende tam tersi var won wlibrand pıhtılaşmama yani hiçbirşey kullanmıyorum 2 ay folik asit kullandım bitti düşüklerin sebebi bilinmiyorSende de mi pihtilasma var dusuklerinin sebebi bulundu mu? Bende mthfr128c homozigot var bisey kullaniyomusun suan hamile kalma surecinde?
Yok bende tam tersi var won wlibrand pıhtılaşmama yani hiçbirşey kullanmıyorum 2 ay folik asit kullandım bitti düşüklerin sebebi bilinmiyortüm genetik testlere bakıldı eşimde de bende de problem Yok ama bu ayla 9 ay oldu
Pko var kilo var stres var tüpün 1 i tıkalı Yok yok bende kusmet allah beterinden korusun hepimizi
benimde 7 yaşında kızım var 5.5 yaşında çalışmalara başladık ilki 2016 martta oldu kürtaj oldum kalbi durdu ikinci eylülde oldu dış gebelik oldu 2017 Mayısta tekrar hamile kaldım kimyasal oldu bitti daha hamile kalamadımHadi ya bunu ilk defa duydum..gecmis olsun cok, allah birdaha yasatmasin canim..
Benimde nerdeyse 1 yil olucak... 1 kizkm var 4.5 yasinda. ilk aylar pek sallamadim ama 6.aydan beri dikkatli calisiyoruz ilacima vs daha dikkat ediyorum ama yok..hayirlisi artik
Çok haklısın aslında stres olmasa bel ki olma ihtimali var ama sürekli acaba acaba olmuyor bir türlüOoy oy.. olsun allah ol desin de hepsi hikaye. Benimde listem kabarik kan pihtilasmasi hasimato ve ankilozan spondilit. Napalim cok sukir bir tane olduysa yine olabilir diye avutuyorum kendimi.
benimde 7 yaşında kızım var 5.5 yaşında çalışmalara başladık ilki 2016 martta oldu kürtaj oldum kalbi durdu ikinci eylülde oldu dış gebelik oldu 2017 Mayısta tekrar hamile kaldım kimyasal oldu bitti daha hamile kalamadım
Ah işte asıl sorun da o beyinden söküp atmak ama yok hiç çıkmıyor aklımdanCok sukur ki hamile kalabiliyorsun icini ferah tut insallah bundan sonraki saglikli bir gebelik olur. Şu stresi yok etsek bence ozmn daha kolay olucak..
Ah işte asıl sorun da o beyinden söküp atmak ama yok hiç çıkmıyor aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?