B.A.T 18/19/20 Şubat burada buluşalım mı Kızlar?

Ben bu gün ovulasyon testi yaptım merakımdan bu şekilde çıktı hani umut etmedim desem yalan söylemiş olurum bata 6 gün var şkisininde aynı koyulukta olması gerekiyormuş ki gebelik saptansın aynı koyulukta değil ama sanki baya silik olması lazımdı bu biraz belirgin gibi ya da her zaman ki gibi hayal kuruyorum

Eklentiler

• 61E00A0D-F668-4B2E-A6D5-883901D12F04.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 49
Karın ağrın mide bulantın vs var mı canım peki

Pek bi belirtim yok benim acikcasi
Kendimi ve belirtilermi o kdr tanidimki artik olursa mucize olur.. yinede cikmadik candan umut kesilmezmis :)
Ovulasyon testi nasil gosterir hic bilmiyorum insallah hamilesindir

Kendimi ve belirtilermi o kdr tanidimki artik olursa mucize olur.. yinede cikmadik candan umut kesilmezmis :)
İnşallah canım hepimiz inşallah

Benimde sanki tüm belirtiler gitti bu ayda fos çıktı anlaşılan pazar regl günüm bugün netten gebelik testi sipariş ettim Perşembe’ye anca elinde olur bugün akşam yedek 1 adet alayım da sabah yapayım

Bir tarafım kesin Yok diyor diğer tarafım ya varsa diyor beynim bile oyun oynuyor benimle

Benimde sanki tüm belirtiler gitti bu ayda fos çıktı anlaşılan pazar regl günüm bugün netten gebelik testi sipariş ettim Perşembe’ye anca elinde olur bugün akşam yedek 1 adet alayım da sabah yapayım

Varsa eger yumutlamadan 10 gun sonra cikiyor zaten bence illaaki adet gununu beklemeye gerek yok..gec dollenme olmadiysa sayet. Hakkinda hayirlisi.
Benimde elimde test var ama harcamak istemiyorum bosuna atesime bakiyorum o net fikir veriyor dusmuyorsa eger.. bu ay bende ovulasyon testi kullandim ilk defa turturdukmilu kacirdikmi artik allah bilir..

Sende de mi pihtilasma var dusuklerinin sebebi bulundu mu? Bende mthfr128c homozigot var bisey kullaniyomusun suan hamile kalma surecinde?

4 şubat yumurtlama dönemimdi bugün 13 şubat yani bugün 9.gün olmuş yarın sabahtan yapacağım 10.hün olur bende ovulasyon kiti kullandım ama 3 aydır kullanıyorum sonuç olumsuz bakalım

Sende de mi pihtilasma var dusuklerinin sebebi bulundu mu? Bende mthfr128c homozigot var bisey kullaniyomusun suan hamile kalma surecinde?
Yok bende tam tersi var won wlibrand pıhtılaşmama yani hiçbirşey kullanmıyorum 2 ay folik asit kullandım bitti düşüklerin sebebi bilinmiyor tüm genetik testlere bakıldı eşimde de bende de problem Yok ama bu ayla 9 ay oldu

Pko var kilo var stres var tüpün 1 i tıkalı Yok yok bende kusmet allah beterinden korusun hepimizi

Hadi ya bunu ilk defa duydum..gecmis olsun cok, allah birdaha yasatmasin canim..
Benimde nerdeyse 1 yil olucak... 1 kizkm var 4.5 yasinda. ilk aylar pek sallamadim ama 6.aydan beri dikkatli calisiyoruz ilacima vs daha dikkat ediyorum ama yok..hayirlisi artik

Pko var kilo var stres var tüpün 1 i tıkalı Yok yok bende kusmet allah beterinden korusun hepimizi

Ooy oy.. olsun allah ol desin de hepsi hikaye. Benimde listem kabarik kan pihtilasmasi hasimato ve ankilozan spondilit. Napalim cok sukir bir tane olduysa yine olabilir diye avutuyorum kendimi.

benimde 7 yaşında kızım var 5.5 yaşında çalışmalara başladık ilki 2016 martta oldu kürtaj oldum kalbi durdu ikinci eylülde oldu dış gebelik oldu 2017 Mayısta tekrar hamile kaldım kimyasal oldu bitti daha hamile kalamadım

Ooy oy.. olsun allah ol desin de hepsi hikaye. Benimde listem kabarik kan pihtilasmasi hasimato ve ankilozan spondilit. Napalim cok sukir bir tane olduysa yine olabilir diye avutuyorum kendimi.
Çok haklısın aslında stres olmasa bel ki olma ihtimali var ama sürekli acaba acaba olmuyor bir türlü

Cok sukur ki hamile kalabiliyorsun icini ferah tut insallah bundan sonraki saglikli bir gebelik olur. Şu stresi yok etsek bence ozmn daha kolay olucak..

Dış gebeliği soldan yaşadım o yüzden sol tüpü kapatmış şansım az ama dediğin gibi rabbimin ol demesi yeter hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…