- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
İşin en garibi ne biliyor Musun kızımdayken korunmayı bıraktığım ay denedik olmadı sonra aman yeni evliyim olmazsa sonra düşünürüz dedim ve ondan sonraki ay hamile kaldığımı öğrendim yani boşverr dediğim ay oldu şimdi bildiğin olacak bu ay diye birliktelik olmuyor beyinden hiç çıkmıyor olmuyor süt hormonlardandır dedim onda değil normal ama yokBen ikincide asla stres olmam takip etmem olursa olur diyodum suan halime bakinca nasil sacmalamisim sanki kendimi bilmiyorum da..
İşin en garibi ne biliyor Musun kızımdayken korunmayı bıraktığım ay denedik olmadı sonra aman yeni evliyim olmazsa sonra düşünürüz dedim ve ondan sonraki ay hamile kaldığımı öğrendim yani boşverr dediğim ay oldu şimdi bildiğin olacak bu ay diye birliktelik olmuyor beyinden hiç çıkmıyor olmuyor süt hormonlardandır dedim onda değil normal ama yok
Kuzum özür dilerim söyleyecektim unuttummelegim_06 test yaptinmi varmi gelisme?
Var canım gelişme beta hcg yaptım yumurtlamanın 10.günü sonuç 0.100 adete 4 gün kala verdim çıkması gerekliydi diye düşünüyorum Kimileri de demiş ki yumurtlamanın 12.gününden Aşağı yaptırmayın varsa sa çıkmaz diye ama az da olsa değer yüksek çıkardı kanısındayım 5.küsür gibi kesin Yok birde dün lekelenmelerim oldu adet olmadım henüz
İnşallah canım ağzından bal damliyor ama hiç ümidim Yok gibi geçen Ayda 2 gün önceden geldi 2 gün lekelenme ardından adet oldum çok üzülmüştüm muhtemelen dökülemiyor bana uyarı veriyor boşa sevinme diyeDur bakalim devami gelmedikce umit kesilmez belkide gec dollenme ve yeni yerlesiyordur bu lekelenme onu gosteriyo olabilir.. insallah olmazsin bebis gelir haberdar et benide hayirli haberler insallah.
Benimde bugun belim kopuyor sanki..bi anlam yuklemiyorum gerci gecen ay da boyle olmustu.18ine kalmadan 2 gune olurum sanirim. Hayirlisi artik sabah atesime bakicam duserse anlarim yok yuksekse belki test yaparim.
İnşallah sen hamilesindir canım benim inşallah sen güzel haberleri verirsin bana benim önceki gebeliklerimde çok belim ağtımıştı inşallah seninki de gebeliktedirDur bakalim devami gelmedikce umit kesilmez belkide gec dollenme ve yeni yerlesiyordur bu lekelenme onu gosteriyo olabilir.. insallah olmazsin bebis gelir haberdar et benide hayirli haberler insallah.
Benimde bugun belim kopuyor sanki..bi anlam yuklemiyorum gerci gecen ay da boyle olmustu.18ine kalmadan 2 gune olurum sanirim. Hayirlisi artik sabah atesime bakicam duserse anlarim yok yuksekse belki test yaparim.
İnşallah sen hamilesindir canım benim inşallah sen güzel haberleri verirsin bana benim önceki gebeliklerimde çok belim ağtımıştı inşallah seninki de gebeliktedir
Mesela 4 gebelik geçirdim birinde bile göğüslerim alarm vermedi hep şiddetli bel ağrısı kaşık ağrısından anladımHic sanmiyorum canim ama bellide olmaz neler okuyoruz burda.. suan merak ettigim sey acaba her gebelikte farkli belirtilermi olur regl oncesi icin diyorum. Ben 3 defa pozitif gordum smdiye kdr ve hepsinde ciddi gogus ignelenmesinden anladim. Haliyle smdide o belirtim olmadan kesin yok diyorum. Farkli oldu mu seninkiler hatirliyormsun? Hala bi mucize olurmu acaba modundayim anlicagin:)
Mesela 4 gebelik geçirdim birinde bile göğüslerim alarm vermedi hep şiddetli bel ağrısı kaşık ağrısından anladım
Dış gebelik nasıl oluyor değerin yüksek mi düşük mü ilerliyor ağrıların şiddeti nasıl oluyo. Bende yeni öğrendim gebeliğimi değer haftaya göre yüksek bi daha kan vermedim korkudanbenimde 7 yaşında kızım var 5.5 yaşında çalışmalara başladık ilki 2016 martta oldu kürtaj oldum kalbi durdu ikinci eylülde oldu dış gebelik oldu 2017 Mayısta tekrar hamile kaldım kimyasal oldu bitti daha hamile kalamadım
İlk zamanlar kaşık ve bel ağrısı %80 oluyor canım önce bunu söyleyim benim düzenli artan beta hcg zamanla az artış gösterdi ve değer yavaş yavaş düşmeye başladı doktor dış gebeliği sol tüpte gördü örneğin 1.gün 560 3.gün 580 5.gün 420 diye düşüşe geçti ve adet olmuş gibi az az kanamam başladı en büyük belirtim tırnak kesini parçası kadar minik minik kan ama aynı anlattığım gibi tırnak kesiği kadar çok değil yerleşme gibi değil yapman gereken önce sakin olman ve bunları aklından söküp atmak ben hamileliğimi öğrendiğinde sürekli olumsuzlukları çağırdım ya kimyasal olursa ya dış gebelik olursa ya yine kalbi durursa diye söylene söylene sonunda dış gebelik oldu önce rahatla derin bir nefes al herşey yolunda psikolojini rahatlat olumsuzlukları sök at (olacağı varsa olur zaten yaşayacağın varsa yaşarsın ) sadece olumlu düşün gebeliğinin tadını çıkarDış gebelik nasıl oluyor değerin yüksek mi düşük mü ilerliyor ağrıların şiddeti nasıl oluyo. Bende yeni öğrendim gebeliğimi değer haftaya göre yüksek bi daha kan vermedim korkudanağrım var arttı bugün korkuyorum
Mesela hiç birisinde yerleşme üstüne görme vs yaşamadım bir kasık batmam oluyordu ikincisi sık idrara çıkma üçüncüsü de şiddetli bel ağrısı bunların haricinde hiçbir belirtim olmadı kuzumAma hepsinde ayni belirtin oldu degilmi? Belirtiler herkeste farkli oluyor ama her gebeligin belirtisi ayni kiside ayni oluyor sanirim. O yuzden umutlanmiyorum goguslerimde o agri pek yok.. hayirlisi ya dusunmemek lazim artik kafam yoruluyor..sabah atesimden anlarim.ovuslasyon testim 12.gun siliklesmisti. Buna gore 12.gun catladiysa eger yarin olmam lazim 26.gunum.
Sağpl canm allah razı olsun içimi rahatlattın rabbim tez zamanda sizlere de güzel haberler almayı nasip etsin inşallahİlk zamanlar kaşık ve bel ağrısı %80 oluyor canım önce bunu söyleyim benim düzenli artan beta hcg zamanla az artış gösterdi ve değer yavaş yavaş düşmeye başladı doktor dış gebeliği sol tüpte gördü örneğin 1.gün 560 3.gün 580 5.gün 420 diye düşüşe geçti ve adet olmuş gibi az az kanamam başladı en büyük belirtim tırnak kesini parçası kadar minik minik kan ama aynı anlattığım gibi tırnak kesiği kadar çok değil yerleşme gibi değil yapman gereken önce sakin olman ve bunları aklından söküp atmak ben hamileliğimi öğrendiğinde sürekli olumsuzlukları çağırdım ya kimyasal olursa ya dış gebelik olursa ya yine kalbi durursa diye söylene söylene sonunda dış gebelik oldu önce rahatla derin bir nefes al herşey yolunda psikolojini rahatlat olumsuzlukları sök at (olacağı varsa olur zaten yaşayacağın varsa yaşarsın ) sadece olumlu düşün gebeliğinin tadını çıkarbu arada bizler için dualarını eksik etme bizi de kat bizde hamiş olalım
Ne demek canım doğru söyledim sen rahatla hiçbirsey olmaz Allah’ın izniyle bebişininde strese sokma Allah razı olsun canımSağpl canm allah razı olsun içimi rahatlattın rabbim tez zamanda sizlere de güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Demek ki vakti zamanı var daha inşallah tez zamanda hamile kalırsın arkadaşımMaalesef ben 17sinde regl oldum bekledigim gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?