B.A.T 18/19/20 Şubat burada buluşalım mı Kızlar?

Demek ki vakti zamanı var daha inşallah tez zamanda hamile kalırsın arkadaşım

Insallah canim tum isteynlere nasip olsun
Bu ay daha rahat olmaya calisiyorum
Ovu. Testleri kullanmadim iliskiye gun asiri devam ediyoruz dusunmemem lazim artik stres yuzunden resmen vucudum benimle dalga geciyor cok sıkıldım bu durumdan..

Insallah canim tum isteynlere nasip olsun
Bu ay daha rahat olmaya calisiyorum
Ovu. Testleri kullanmadim iliskiye gun asiri devam ediyoruz dusunmemem lazim artik stres yuzunden resmen vucudum benimle dalga geciyor cok sıkıldım bu durumdan..
Aynen canım bende bu ay salıverdim eşinde etkileniyordur benim öyle olmuştu resmen robotlaştırmıştım eşimi ve ister istemez etkiliyor sperm sayısını

İnşallah kısmetse bu ay hamile kalırız hepimiz isteyen herkes kalır inşallah 7 ay oldu malesef hiç gebe kalamadım

Demek ki vakti zamanı var daha inşallah tez zamanda hamile kalırsın arkadaşım
Merhaba. Bugün yumurtlamanın üzerinden geçen 15.gün. Cumartesi günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Ne zmaan çıkar.adet günüm dündü

İyi de yumurta o gün çatladıysa döllenme de ancak o zaman olmuştur. Öyle değil mi? ? Doktor 27 şubatta yumurtan çatlamış dedi.
Doktora gittiysen o da dediyse doğrudur bende pko var o yüzden adet düzensizliğim olduğundan yumurtlama zamanımı tam bilmiyorum kendime göre düşünüp geç yumurtlama olmuştur dedim dediğin gibiyse çıkması lazımdı diye düşünüyorum normal yumurtlama olduysa yani 27 şubatta çıkması gerekliydi

Yinede yanlış bilgilendirmek istemem seni normalde adetten 1 gün önce ya da 1 gün sonra çıkması gerekiyordu diye tahmin ediyorum kimilerimizde testte çıkmayım beta hcg kan sonucunda öğreniyor o da olabilir

Yinede yanlış bilgilendirmek istemem seni normalde adetten 1 gün önce ya da 1 gün sonra çıkması gerekiyordu diye tahmin ediyorum kimilerimizde testte çıkmayım beta hcg kan sonucunda öğreniyor o da olabilir
Canım inşallah çıkar. İnşallah hamileyimdir. Hiçbir belirtim yok. Bakalım.. akıntım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…