- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi melegim_06
-
Demek ki vakti zamanı var daha inşallah tez zamanda hamile kalırsın arkadaşım
Aynen canım bende bu ay salıverdim eşinde etkileniyordur benim öyle olmuştu resmen robotlaştırmıştım eşimi ve ister istemez etkiliyor sperm sayısınıInsallah canim tum isteynlere nasip olsun
Bu ay daha rahat olmaya calisiyorum
Ovu. Testleri kullanmadim iliskiye gun asiri devam ediyoruz dusunmemem lazim artik stres yuzunden resmen vucudum benimle dalga geciyor cok sıkıldım bu durumdan..
Merhaba. Bugün yumurtlamanın üzerinden geçen 15.gün. Cumartesi günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Ne zmaan çıkar.adet günüm dündüDemek ki vakti zamanı var daha inşallah tez zamanda hamile kalırsın arkadaşım
Geç döllenme olduysa genelde adetten 1 hafta sonra çıkar diye biliyorumMerhaba. Bugün yumurtlamanın üzerinden geçen 15.gün. Cumartesi günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Ne zmaan çıkar.adet günüm dündü
İyi de yumurta o gün çatladıysa döllenme de ancak o zaman olmuştur. Öyle değil mi? ? Doktor 27 şubatta yumurtan çatlamış dedi.Geç döllenme olduysa genelde adetten 1 hafta sonra çıkar diye biliyorum
Doktora gittiysen o da dediyse doğrudur bende pko var o yüzden adet düzensizliğim olduğundan yumurtlama zamanımı tam bilmiyorum kendime göre düşünüp geç yumurtlama olmuştur dedim dediğin gibiyse çıkması lazımdı diye düşünüyorum normal yumurtlama olduysa yani 27 şubatta çıkması gerekliydiİyi de yumurta o gün çatladıysa döllenme de ancak o zaman olmuştur. Öyle değil mi? ? Doktor 27 şubatta yumurtan çatlamış dedi.
Canım inşallah çıkar. İnşallah hamileyimdir. Hiçbir belirtim yok. Bakalım.. akıntım var.Yinede yanlış bilgilendirmek istemem seni normalde adetten 1 gün önce ya da 1 gün sonra çıkması gerekiyordu diye tahmin ediyorum kimilerimizde testte çıkmayım beta hcg kan sonucunda öğreniyor o da olabilir
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırsınCanım inşallah çıkar. İnşallah hamileyimdir. Hiçbir belirtim yok. Bakalım.. akıntım var.
Kanda negatif çıktı.adet günüm 5 gün geçti hala olmadımİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırsın
Acaba kist felan mı var ki ya da bu ay antibiyotik aldıysan ondan da gecikirKanda negatif çıktı.adet günüm 5 gün geçti hala olmadım
Yok canım hiç ilaç kullanmadım. Adet olmayı bekliyorum napsam bilemedimAcaba kist felan mı var ki ya da bu ay antibiyotik aldıysan ondan da gecikir
Lekelenme vs hiçbirşey mi Yok mesela benim 2 ay önce 3 gün lekelenme oldu sonra regl oldumYok canım hiç ilaç kullanmadım. Adet olmayı bekliyorum napsam bilemedim
Hala adet olmadım. Tarlusan verdi doktorLekelenme vs hiçbirşey mi Yok mesela benim 2 ay önce 3 gün lekelenme oldu sonra regl oldum
Ayyy hamilesin çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHala adet olmadım. Tarlusan verdi doktor
Çok teşeklür ederim Allah her isteyene versin. Düzensiz adet ile hamile olunmaz diyenlerin yanıldığını görmüş oldum.Ayyy hamilesin çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbenim içinde dua et nolursun
Normal yolla mı gebelik oluştu canım yoksa aşılama tüp bebek vsÇok teşeklür ederim Allah her isteyene versin. Düzensiz adet ile hamile olunmaz diyenlerin yanıldığını görmüş oldum.
Yok canım çok şükür normal yolla. Tam umudumu kestiğim anda aldım haberi. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Vatanına milletine hayırlı evlatlar versin her isteyeneNormal yolla mı gebelik oluştu canım yoksa aşılama tüp bebek vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?