Baba Evi

Merak etmeyin bende sizin gibiyim.
Ben bi de Ailemden ayrı bir şehirdeyim.
Ama evimde bulduğum huzuru. rahatı, sakinliği baba evinde bulamıyorum.
Belki evlenmeden önce 1 sene tek yaşadım o yüzdendir bilmiyorum.

Ne güzel severek evlenmişsiniz, içinize sinerek evinizi döşemiş mutlu, huzurlu yaşıyorsunuz. Bence hiç anaormallik aramayın asıl anormallik evlenip yeni evine alışmakta zorluk çekmekte bence, 2 güne bir ana-baba evine gitmek zorunda hissetmekte. Bir de insanın kendi düzeni nerdeyse orda rahat orası bir gerçek.

bende evden çıkmak istemiyorum ,misafir gelince bile gözlerinin içine bakıyorum bazen ne zaman gidecekler diye ,ama misafiri de severim :)) annemler de 2 gün zor kalırım .Eşim çok şaşırır hiç mi sıkılmıyorsun evde diye

Aynı şeyi bende yaşadım yaşıyorum bende vicdan azabı çekiyordum demek ki olabiliyormuş böyle şeyler. Konuya gelen yorumları da okuyarak içim rahatladı.

eşim de bana şaşırıyor, istediğin zaman annenlerde kalabilirsin özleyince diyor ben de "yoo niye kalayım ki sen buradayken" diyorum hatta banzen haftasonları işe gidiyor, geçerken seni de annenlere bırakayım yalnız kalma diyor, yahu diyorum işim gücüm var benim, sen işe gidiyorsun diye ben niye evden çıkayım diyorum ama daha yeni evli olduğum için herkes bu halime çok şaşırıyor

Aynı şeyi bende yaşadım yaşıyorum bende vicdan azabı çekiyordum demek ki olabiliyormuş böyle şeyler. Konuya gelen yorumları da okuyarak içim rahatladı.

aynen canım iyiki açmışım konuyu benim de içim rahatladı, kendimi hayırsız evlat gibi hissetmeye başlamıştım, yanii haftada 1 kez kesin görüşüyoruz ama onu da haftaiçine bir yerlere sıkıştırıyorum ki, haftasonum kendime kalsın diye, cidden kötü hissediyordum kendimi

ablam çok geç alıştı mesela ki 10 senelik evli kendisi, arkadaşları soruyormuş Meral evliliğe alışabildi mi diye, ablamda bizden daha çok alıştı o diye aralarında dalga geçiyorlarmış evet evimde huzurluyum vede çalışıyorum, kendimize bir haftasonumuz kalıyor, onda da ya evde dinlenmek yada arkadaşlarla eğlenerek geçirmek istiyorum kendimi kötü hissediyorum diye sizlere sormak istedim, vicdan azabı yapıyordum çünkü.

ben memnunum halimden kocamla da alakalı değil evi seviyorum :)

ben memnunum halimden kocamla da alakalı değil evi seviyorum :)

evet işte ben de öyleyim, biri demiş ya görmemişin kocası olmuş diye, eşim evde olmayınca da ben evde kalmak istiyorum, hatta onunla bazen hiç muhattap olmasak da ben evimde mutluyum, sıkılmıyorum. eşimden bağımsız evi seviyorum sizin gibi :)

insanlar hazır cevaptır fazla takmayın , eşim her haftasonu işte oluyor evde olmaz hafta içi izin kullanır.işten cuma akşamı gelip pazartesi işe gitmek için evden çıktığımı bilirim

Bence çalıştığınız için zaten tüm gün evinizde değilsiniz biraz da ondan kaynaklanıyor tam evinizin tadını çıkaramadığınız için geriye haftasonu kalıyor sadece, tüm gün evde olsanız farklı olurdu belki.

evet kesinlikle bunun etkisi çok, evde bomboş oturmak benim için keyif resmen, bunu az yapıyor olmamızın da etkisi büyük.

Aynen cnm bende 4 bucuk aylik evliyim ve senin gibiyim evime cok alistim benimsedim gitsem bile annemlere misafir gibiyim sanki

Bende öyleyim ilk yıllarımdan beri :) hiç çıkasım gelmez evimden hatta evinde huzuru olmayanların daha çok kendilerini dışarıya attığını düşünüyorum kendi çevremden gözlemlediğim kadarıyla..

Ev candır yaz gelse de balkondaki çiçekler açsa sulasam filan

ohh bee kendim gibi hisseden birilerini bulmak çok güzel hep karşıma "çok zor alıştım, ilk sene hep annemlere gidiyordum diyen" insanlar çıkıyordu ben de hep kendi duygularımı sorguluyordum ben niye böyle değilim diye sank 10 senedir bu evimde yaşıyor gibi hissediyorum ve evimi gerçekten çok seviyorum

annemme aramizda degisik bir ask vardir. birbirimizi cok severiz ama beraber 4uncu dakikamizda kavgaya baslariz. ben de kendi evimi tercih ederim. anormal bir durum yok :)

E maşallah nE güzel işte

Ben küçükken aile büyüklerimizle çok sık zaman geçirirdim aynı ortamda fazlasıyla bulundum o yüzden neredeyse hergün duyarak büyüdüğüm bi laf var onu paylaşayım

Bi tavuğun birtane kümesi olur yoksa nereye yumurtlayacağını bilemez derlerdi o mesele bence işin doğrusu da bu

ben de sizin gibiyim
annemlerle iş yerımın arası 5 dakıka
annemlere ugramayalı 2 ay olmus
hep eşim ısrar eder hadı annenlere gıdelım dıye
ben de evciyim evimi cok sevıyorum
evım dısında asla baska yerde olmak , kalmak vs ıstemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…