Baba evimi özledim, evliliğe alışamıyorum

Evet çok zor yıllardır seni koruyup kollayan nazını ceken insanlardan ayrı düşmek ama haytın kuralı bu. Bizlerde çocuk sahibi olucaz onlarda ucucak yuvadan. Biraz güçlü olup salmamalı insan. Bide konu sahibi arkadaş ailesin yakın ama kayınvalideden çekinip ziyaret edemiyo bide aynı evde kalıyosanız durum szii dahada zorluo. Vlla hiç çekinmeyin ve içinizden geldiği gibi yasayın ziyaretinizi yapın. esir deilsin ki sen onlara tabi ki ana baba evledısın yanlarında olucaksın ne vicdansız insanlar var ya.((

çok abartmışsınız ya...koca insanlar olduk evlenecek yaşa geldik.evlenmesek bile belli bir yaştan sonra herkes kendi hayatını kurmalı.

ailemle aram çok iiidir onları çok severim.evlenmeden önce çokta rahattım iş yapmazdım yemek bilmezdim falan filan.ama şu anda kendi evimin patronuyum. böyle çokta mutluyum. aileme gidiyorum kalıyorum ama fazla kalınca bile kendi evimi özlüyorum.

kv ve kp ile gidincede hiç rahatsız olmuyorum.ne güzel anlaşıyorlar kocaman bir aile olduk diye düşünüyorum.

Henuz evli degilsin, ele karismadin daha.. Bende bekarken senin gibi dusunuyordum, ayri eve cikmak ne guzeldir kimbilir, kendim calisip kendim hayatimi kursam, istedigimde arkadaslarimi cagirsam.. Kendi sorumluluklarimi kendim bilsem.. Bende yurtdisinda okudum bi sure.. Ama o zaman bekardim istedigimde geri evime donebilirdim.. Aralarda gidip ailemi gorebiliyordum, sorumluluklarim azdi, esin yok coluk cocuk derdi yok.. Kendi annen baban var.. Bekarlik zamanlariyla evlilik cok ayri bise.. Onu ancak yasayinca gorebilirsin.. Kim ne anlatirsa bos, kendin yasaman lazim.. Ozmn hersey cok daha farkli.. Ama esin senle kafa dengiyse, ozaman hayat daha bir guzellesiyor.. Ama ne olursa olsun esin sana tapsa, seni cok sevse bile bir babanin basini oksayisi, bir annenin kokusu kadar hicbise insana daha buyuk bir mutluluk veremez,, en azindan benim icin oyle..

Sen bana gore cok daha sanslisin ayni sehirdesiniz. Ben se 7 ayonce kocaeliye gelin geldim ailem trabzon da. Burda kimsem yok isim de yok arkadasim da nasil bir yanlizlik anlatamam. Ama telefonlar var allahtan 2ayda bir gidiyorum yanlarina ama ancak 3gun 5gun kaliyorum.
Allahtan kayinvalidem cok anac bi kadin oper koklar oksar sever , esime hep soyler ozledigi zaman yolla gelinimi mahsun birakma
kizi buralarda der.
Ama aile illaki farkli mesela ben hala kocamin parasini kendi param olarak goremiyorum harcayamiyorum. Gecen kardesim geldi ona soyluyodum baba parasi harcamanin tadi bi baska diye :) ben evlenmeden once hic bu kadar sulugoz degildim, ama simdi herseye aglar oldum.

İlk 6 ay çok zor derler. Sonrasında alışmaya başlarsın artık denir. Bir de sanırım biraz genc evlenmenin verdigi bur burukluk var sizde...
Kayınvalideniz ve kayınpederiniz neden sizin is yapmamanıza takılıyor ki? Bunları sanırım öylesine söylediniz ama tuhaf geldi.
Kapıyı kapatınca artık kendi eviniz ve kendi himayenizdeki hayatınızı düşünün... Tabii ki hiç bir zaman anne-babanın titizliği, size bakışı hayatınızda olamaz. Eşinizin ilgisine ve sevgisine alismalisiniz. Kıyaslamaya kalkarsanız elbette bekarlik çok rahat ve güzel... Evliliğin iyi yanlarını görüp eşinizle hayatınızı nasıl daha iyi yapabileceğinizi düşünün.

bende nerde ise 5 aylık evliyim..Allaha şükür evimede eşimede çok iyi adapte oldum..
eşimi seviyorum..9 yıllık bir ilişki sonrasında dişimiz tırnağımızla kazıyarak evlendik..
çok zor şartlar altında kavuştuk birbirimize..kv miş falan takmıyorum artık..
benim bir yuvam var..ailem var ve en önemlisi bu benim için...
annem babam benim kıymetlilerim..mutluluğumda da mutsuzluğumda da yanımdalar..bundan eminim..varlıkları yetiyor bana..eksikliliklerini göstermesin ALLAH..herkes yerinde yuvasına musmutlu olsunn inşş
sende inş alışırsın kuzum..şöle düşün artık orası senin yuvan..sen o evin sahibisin..herşey senin..dışarda kalan herkez yabancı..kocana sımsıkı sarıl..göreceksin daha kolay olacak

ama konu sahıbı berabe ry asıyor sımdı dusunsene ben aksam olsa evde kayınvalıde kayınpeder varken ınan eve gıdesım gelmez
yazdıklarına bende katılıyorum 5 aylık evlıyım ve aılemın evıne gıdıp uzun uzun kaldıgım hıc olmamıstır kendı evımde en mutlu ve hep huzurluyum

ama sımdı evde kayınvalıde olsa sımdıkı gıbı sevkım olmaz

aaa ben orayı kaçırmışım...ben asla yapamazdım..konu sahibi çok haklı o zaman

kayınpeder ve kayınvalideyi sevmediğinden beraber yaşadığından evini evliliğini benimseyememişsin tek sorun bu. evliliğinin tadını çıkaramamışsın bence. keşke beraber oturmasaydın. imkanın varsa hemen ayrılman en iyisi olacaktır.

benim annem babam gibiymiş seninkiler de. gözümüzün içine bakarlar baştacı ederler bizi. ama bende sevdiceğimle evlenmek istiyorum. zorlukları yok mu var ama onun sevgisi aşkı ve benim içimdeki kendi evimi yuvamı kendi düzenimi kurma isteğim daha baskın.

kızlar yorumları tek tek okudum allah rzı olsu n hepinizden şimdiye kaar bişey yazamadım net yoktu yeni aldık ama öldüm valla siz yokken....
benim evliiğe adepte olucak bir düzenim evim yok ki..ondan ben buakadar etkilendim....ayrı evde olsaydım bukadar koymazdı aynı evde yaşarken evliliğe alışmak neredeyse imkanız i evlendiimi bile bilmiyorum ..kendi düzenim kendi mufağım kendi makinem kendi bzdolabım ayrı düzenim olsaydı annemlerde aklım hep evimd eolurdu ama bir hafta annemlerden kalsam hiç gözüm arkada değil çüü bana ait bişey yok....eşim var...o da bu hayattan memnun
buara yine yalvarıyorum 1 haftalığına gideyim diye hayır dior inşallah izin alabiirim

eşinizin ailesiyle yaşadığınız için böyle hissediyorsunuz
ev üstüne ev olmaz derler ya çok doğru
kendinize ait bir eviniz olsaydı tüm sıkıntılarınız uçup giderdi
Allah yardımcınız olsun
bende olsam kv kp ile aynı evde yapamaz ve bunalımlar geçirirdim

canım aynı beni anlatmışsın işte o duygu çok kötü yaaa evlilik ne zormuş aile özlemi hele

hayır canım sırf mutsuz olunca değil ben mutluykende özlüyorum ya herşeylerini özlüyorum işte..en çokda o evin kızı olmayı...kimse ailenin yerini tutaıyor
sanada üzüldüm canım aynı evdeyken üstelik bu kötü şeyleri yaşarken birde aile özlemiyle mücadele etmek insanı yıkıyor...sen çook uzaksın ailene canım ben şimdi şükrettim..ama ben o evin kızı olmayı özledim uzaklık yakınlık bunlar bi şeilde halledilio da özledim işte annemle pzaraa gitmeye babamla muhabbet etmeyi ayaklarını ufalamayı....bende çok tanımadıklarıma anlattım içimdekileri sora pişman oldum ama öle duygular var içimde napabilirimki

1 yıldır aileyi görmemek nedir yaaaaallah sabır versin cnm sana ben 15 gün görmesem mahfoluyorum...

bu yorum bana moral veriyor teşekkürler

hep fedakerlık yapan biziz zatn..erkeklerin ailesine yakın olmak genelde onun ailesiyle vaakit geçirmek...sonrada adamın yaptına bak..allah sabır versin
kendi evim olucakmı onu bi bilssem canım ozaman teselli olup oraya alışıcaı düşünürdüm ama şuanda öle bi şansım yok

herkez yaıyor dimi...bu duyguları bitek ben yaşamıyorum değilmi...bu bana moral oluyor...yuvam yok canım odam var sadece...

aynen banada diyorlar hepten kötü oluyorum ozaman aile bile diyo bzan kızarlar gelme die

çok savunmasız hissediyorum gerçketn...dilimi tutmuyorum pek hep kendimi savnmak çabasındayım ama sora da kötü gelin oluyorum..
yazılanları okuyunca tutamadım kendimi ağladım benımde 4 ayım kaldı alışmak çok zor olucak
allah sabır versin cnm zor olucak ama kendi evine gidiyorsan bukadarda zor olmaz..annenler de çok mutlu olur sana geldiklerinde

aynen bende ihanet edyomuşum gibi hissediyorum inş.alışırım
aynennn benim yaşadıklarım bunlar...
seni çokk iyi anlıyorum

Ben de aynı durumdayım canım. Yalnız değilsin. Yeni evliyim. Ailemle aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyoruz. Öyle zor geliyor ki onları haftada bir görmek, artık akşamları birlikte kalamamak ve sabahları ailemle güne başlayamamak. Bazen nedne evlendim diye kızıyorum kendime ((

aynen yaaa erkekler den güçlüyüz aslında biz...neden biz bırakıyoruz ki aileyi valla bazıları çok iyi yapıyor ilk önce şartlarını sölüyor aileme yakın olmam lazım diye....

gidemiyorum cnm kaynanam laf yapıyor kaç kere kavga oldu evde ben aileme gidiyorum diye...eşim yolluyor bazen anlıyor beni ama ona noluyosa sanki kocam o..

canım sende buna benzer bi konu açmıştın heralde çok etkilenmiştim senle dertleşebiliriz aslında..bende kardeşimi birilerine benzetiorum sokkata uzun uzun bakıyorum onlara

allah yardımcın olsun cnm yolun açı olsun...

zaten o kalkma meselei öldürüyor beni olabildince onlarsız gitmeye çalışıyorum

coooooooooook üzüldüm yaa seslerini bile duymamak nedir aman allahım inş affederler canım pes etme git kapılarına kovsalarda git ölümlü dünya

aslında durması daha iyi pılıpırtı toplamamak lazım evlenince sana ait bişeler kalması lazım yoksa her iki tarata çok fena oluyor

aynen canım orda kalınca çok mutlu oluyorum ama saatler hemen geçiyor sürekli kalamamak orda çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…