param olsa 1 dakka kimse beni tutamaz zaten bi ise giremedim yani hem evi hem faturaları ceviricek imkanım yok olsa en ufak bi sorunu anlattıgımda babam bana anlatma huzurumu kacırıyosun bilmemne ulan sana anlatmıcamda kime anlatıcam ona göre cünkü kadın annem gibi susucak hizmet edicek erkek hic is yapmıcak kadın kosturcak vay anam vay asla öyle olmadım özgür gibi hala geziyorum istedigimi yasıyorum diye esim onlara göre ses cıkarmadıgı icin ideal es konumunda ruhunu soran yokAslinda ben sizi kendimden daha guclu goruyorum.bir ailem var melek gibi. Bosansam benden cok onlar perisan olacaklar. Birde bana belli etmemeye cakisacaklar buyur burdan yak.babamin saclarini bir senede bu insanlar yuzuunden ben beyazlattim.benim cevrem diyoki bak mahallemdeki insanlar bile dusununki o kadar sevilem aileyiz insanalriz akrabalarim bile bana bizi sen perisan ettin belimizi sen buktun nasil insalara gelin oldun dediler. Iste aman ailem uzulmesin diye geri gdiemiyorum.yoksa sizin gibi ailem olsa cok daha guclu olurdm satmasin dunyanin anasini bu dunyada ailem yok kocamda olmayiversin derim.ohhh guzelce evimi tutarim icine kedimi koyarim elime kitabimi alirim cam kenarinda kahvemi yudumlarim.ben dunyaya dunya bana guzel.
böyle yazanları gördükce içim kan aglıyo evde boyanın rengine bile biz karar veremeyiz hatta annem bile bbam annemi iplemedigi icin evin tülünden koltuk rengine hatta yerine kadar kendi seciyo 20 senedir hersey aynı yerince babama sormadan annem dgeistiremez bile offf offffBen de boşanıp baba evine döndüm ama buraya dönebilmek tayinimi alabilmek için çok uğrasarak şimdi gayet mutluyum çok şükür. Oda yaptım kendime yeni eşyalar halı filan aldım canımın istediği renge boyadım yerleştim Bi güzel. Araba aldım onun kredisini ödüyorum elimde kalan gerisini de aileme harcıyorum. Kesemi hiç ayırmadım ayırmayı da düşünmem hani yük olmıyım dan ziyade benim param onların parası.
Ben zaten 30 yaşında evlenmiştim. Evliliğim çok sürmedi zaten . Toplasan 2 sene ayrılmışımdır evden . Üstelik başka şehre gitmiştim . Boşanmamın üstünden de 4,5 sene geçti. Nebiliyim bu iş aile yapısı ile ilgili . Ben o süreçte bu korkuyu yaşamadım . Maddi manevi hep destek oldular . Allah başımızdan eksik etmesin . Varlıkları yeter. Hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz . Hersey yoluna giriyor zamanla . Tek ihtiyacımız olan zaman , sabır ve dua. Hakkınızda hayırlısı olsunYaa insallah bende diyebilirim bunu cok sevindim sizin adiniza. Nekadar suredir ailenizlesiniz?
Bizimkiler 50 lira verse 50 kere söyler burda okuyom millet kartını veriyo kizip git alışveriş yap diye yada kızının cebine para sıkıştıriyo bizimkide benim kadar maas aliyosunuz napiyosunuz parayi desin valla insanin böyle ailesi olup sahipsiz olmasi bin kere kötü bari olmasa yok dicen boylr hem var hem elini cebine atmaz millete damatlara rezil eder esim anlamasin diye tipten tipe giriyorumBen zaten 30 yaşında evlenmiştim. Evliliğim çok sürmedi zaten . Toplasan 2 sene ayrılmışımdır evden . Üstelik başka şehre gitmiştim . Boşanmamın üstünden de 4,5 sene geçti. Nebiliyim bu iş aile yapısı ile ilgili . Ben o süreçte bu korkuyu yaşamadım . Maddi manevi hep destek oldular . Allah başımızdan eksik etmesin . Varlıkları yeter. Hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz . Hersey yoluna giriyor zamanla . Tek ihtiyacımız olan zaman , sabır ve dua. Hakkınızda hayırlısı olsun
Öylede evlilik çok zor konuş böyle giderse yıkılır bu yuva de belkide farkına varır çocuk varmı bilmiyorum ama. Kimse kahrı çekilmeye değmiyorCok siddetli gecimsizliklerimiz oluyo. Bir kac ayda bir icinden seytan cikiyor sanki melek gibi olan adamin. Ama artik dayanamiyorum
Kadın neden hizmet etmek zorunda ya erkeğin eli kolu kırık gibiparam olsa 1 dakka kimse beni tutamaz zaten bi ise giremedim yani hem evi hem faturaları ceviricek imkanım yok olsa en ufak bi sorunu anlattıgımda babam bana anlatma huzurumu kacırıyosun bilmemne ulan sana anlatmıcamda kime anlatıcam ona göre cünkü kadın annem gibi susucak hizmet edicek erkek hic is yapmıcak kadın kosturcak vay anam vay asla öyle olmadım özgür gibi hala geziyorum istedigimi yasıyorum diye esim onlara göre ses cıkarmadıgı icin ideal es konumunda ruhunu soran yok
"ayda ne kadar vermek lazım"biraz saçma geldi bana ev arkadaşı veya pansiypna çıkmıyorsunuz onlar sizin aileniz.Çalıştığınıza göre çocuğunuzun ve kendinizin bütün özell ihtiyaçlarını siz karşılarsınız bide ailenizin gelirine göre durumuna göre yardımcı olursunuz,mutfak masrafı filan artacak tabi.Faturalardan mesela doğalgazı siz üstlenirsiniz,onun haricinde ailenizin neye ihtiyacı varsa destek olursunuz.Evet haklisiniz. Benimkiler bi sure sona ayri eve cikmama sicak bakiyorlar gibi laf arasinda bikeresinde konusu gecmisti oylesine bi konudan. Baba evindeyken bide para yardimi teklif etmek nasil ve ayda en az nekadar bir yardim etmek gerekir yani yuk olmamak icin. Onlar icin yuk olmam diye dusunuyorum ama ben kendim rahat etmem bence yardim etmeden
Vaybe ne mutlu sanaBaba evine döndüğümde cennete adım atmıştan halliceydim.
Cehennemden yeni çıkmışçasına mutlu ki öyleydi de...
Yaa icimi rahatlatiyorsunuz. Sizin adinizada sevindimBaba evine döndüğümde cennete adım atmıştan halliceydim.
Cehennemden yeni çıkmışçasına mutlu ki öyleydi de...
Cocuk yok cok sukur. Kac kere soyledim ama umrunda degilmi gibi konusuyor. Blof cok yapiyor hadi evi bosaltsana bilmem ne bu tur seyler. SUrekli bana bakiyor otururken, beni gicik etmek icin yapiyormusÖylede evlilik çok zor konuş böyle giderse yıkılır bu yuva de belkide farkına varır çocuk varmı bilmiyorum ama. Kimse kahrı çekilmeye değmiyor
Insallah en kisa zamanda ayri eve cikarsiniz cocugunuzla gecinip gidersiniz insallahşu sıralar anne evi de boğmakta tek başıma yaşamayi düşünüyorum. ama çalışan bayan olsam da tek başına evle uğraş olmuyor. ben çalışıyorum. faturalara vs katkım oluyor da yaranıyormuyum hayır.kızım ufak ben 2 yaşında kreşe vereyim diyorum. kardeşim hastanede şuan tedavi görüyor.sürekli anneme yalnız kalmama lazım vs diyor.
ne kardeşim ne annem laftan anlıyor.beni sayan yok.artık onlarda ego tatmini derdine düşmüşler.o yüzden birbirlerinin haklarından gelirler diye düşünüyorum.
aklı başında bir ben varım ailemde annemle kardeşimde delirtme derdinde beni galiba.
Yuk olmamak icin bunlari dusunuyorum ama dediginiz sekilde yaparsam cok iyi olur insallah"ayda ne kadar vermek lazım"biraz saçma geldi bana ev arkadaşı veya pansiypna çıkmıyorsunuz onlar sizin aileniz.Çalıştığınıza göre çocuğunuzun ve kendinizin bütün özell ihtiyaçlarını siz karşılarsınız bide ailenizin gelirine göre durumuna göre yardımcı olursunuz,mutfak masrafı filan artacak tabi.Faturalardan mesela doğalgazı siz üstlenirsiniz,onun haricinde ailenizin neye ihtiyacı varsa destek olursunuz.
O zaman şunu diyim rahat bir koca evi yokki zaten baba evinde nekadar mutsuz olunur ki geçer ama zamanla yoksa yıllar sonra sana değer vermeyen birine bakmak zorunda kalırsan daha kötüCocuk yok cok sukur. Kac kere soyledim ama umrunda degilmi gibi konusuyor. Blof cok yapiyor hadi evi bosaltsana bilmem ne bu tur seyler. SUrekli bana bakiyor otururken, beni gicik etmek icin yapiyormus
Nekadar guzel, allah mutlulugunuzu daim etsin insallah. Umarim bendede boyle olurbenim ailemde asla olmadı. Annem babam şurdan kalk şuraya otur demedi. ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN. ayrı bir asla düşünmedim düşünmemde. Babamın kanatları altında olmak herşeyden daha güzel.
Bende bundan korkuyorum. Ileride hala evli kaldigimi dusununce, ya hic bisey degismesse, bunca sene degismemis, bundan sonrada degismez. Birsuru borcu var, eve yine icradan geldiler az once kapiyi acmadim kagit atmislar. Ayrilinca kesin derki, borclarim var diye beni birakti der bideO zaman şunu diyim rahat bir koca evi yokki zaten baba evinde nekadar mutsuz olunur ki geçer ama zamanla yoksa yıllar sonra sana değer vermeyen birine bakmak zorunda kalırsan daha kötü
merhaba , bende 1 yıldır ailemin yanındayım ,ayrıldım , tabiki kolay olmuyor ve kendi düzenini , kendi evini herşeyi özlüyorsun ,zamanlada alışıyorsun fakat burda aile çok önemli ben ailemin yanında olmaktan mutluyum en önemlisi huzurluyum , hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSelam hanimlar. Bosandiktan sonra baba evine donenler nasil bir duygu yasadiniz? Nasil gecti ilk zamanlar? Evinizi ozlediginizde nasil bas ettiniz mesela? Ve baba evindeki gunler nasil gecti? Lutfen biraz bahsedermisiniz bosanmis ve baba evine donen hanimlar. Surekli bunlari dusunuyorum bana biraz yasadiklarinizdan bahsedermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?