• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine gitmek zorunda kalsanız?????

haklısınız ama kardeşim yanaşmaz zaten. Öyle kolay özür dileyen ve affeden biri değildir kendisi. Ben bu konularda daha gurusuzum sanırım kolay özür diler kolay affederim.

Bunun adına gurursuzluk demeyelim bence :) keşke herkes böyle olabilse..Siz ailesiniz sonuta

canım sana özel msj gönderdim. sevgiler....

canım benim mesajını aldım çok memnun oldum teşekkür ederim. İi kibu siteye üye olmuşum yüzünüzü görmesemde yanımda olan arkadaşlarım var artık. Sana özel mesaj gönderemedim şimdilik buna yetkim yokmuş. 34 yorum yapmışım 50 olunca gönderebilcekmişim inşallah. Öpüyorum yanaklarından Allah razı olsun

eşim pazar günü gidiyo ve bende annemlerin yanına tabii. İlk defa o kadar zoruma gidiyo ki eve gitmek. Ünv. okurken ayda 1 giderken bile yol bitmek bilmezdi sevinçten. Şimdi 3 ay olmuş ve ben pazar günü hiç gelmesin istiyorum. Düşünsenize yeni doğan bebeğimi bi annem gördü. O da 1 gün kaldı gitti doğumdayken yanımda. Ailemin evinde internet var 3 aydır görmek için teşebbüs bile etmediler. Ve ben onlar istemediği halde çocuklarımı da peşime takıp yanlarına gidiyorum. İnanın gitmeye mecbur kaldım. Bide babam çok istiyo. Her gün aradı tatlım benim. O geçen hafta gelecekti. Eşimin seminere gideceğini duyunca ben gelmiyeyim siz gelin diye iptal etti gelmeyi. 1 haftadır hergün arıyo geliyosunuz değilmi diye canımın içi. Kızıma künye yaptırmış hediye. Babam kalp krizi geçirdi 4-5 ay önce. Onu üzmek istemiyorum :(((

Yaninizda size eşlik edebilecek birisini bulabilseniz keşke
Ne bilim musait olan bi kuzen, es dost akraba falan:26:
Ama ailenizin evindeki durumlar madem öyle, oraya giderek kendinizi daha fazla uzmeyin bence
Allah kolaylik versin..coluk çocukla gurbet elde olmakta cok zor

Diğer konunuzada yazmıştım aynı şeyleri burayada yazmak istiyorum.
Neolursa olsun aileniz onlar sizin.araya sorun girmiş evet ama o sorunlar çözülmeyecek halde değil.
Bu sorununuz aileniz dışında biriyle olsa görüşmeyin olur biter derdim,ama aile başka
Babanız için gidin,on gün kalmassınızda üç gün kalıp geri dönersiniz.

Gitmeyerek ailenizle iyice aranıza soğukluk girmesine izin vermeyin.

Diğer konunuzada yazmıştım aynı şeyleri burayada yazmak istiyorum.
Neolursa olsun aileniz onlar sizin.araya sorun girmiş evet ama o sorunlar çözülmeyecek halde değil.
Bu sorununuz aileniz dışında biriyle olsa görüşmeyin olur biter derdim,ama aile başka
Babanız için gidin,on gün kalmassınızda üç gün kalıp geri dönersiniz.

Gitmeyerek ailenizle iyice aranıza soğukluk girmesine izin vermeyin.

eşimde işte tam bu yüzden istiyo gitmemi. Aranıza daha soğukluk girmesin diye. Ama bu konuyu okuyan ve yeni evlenen arkadaşlarıma tek tavsiyem eşlerini hiçbir zaman ezdirmesinler ilk günden itibaren nasıl başlıyorsa o şekilde gidiyo çünkü.

Arkadaşlar geçenlerde bi konu açıp fikrinizi almıştım. Bayram tatilinde ailemin evinde kardeşim ve eşim birbirine girmişti. Eşim mülayim bi insandır benim gözümde. Kardeşim evlendiğimizden beri istemedi onu. Her gittiğimizde bi şekilde 3-5 günü bile burnumuzdan getirmişti hep. En son bu bayramda olan oldu ve o eve kardeşim evlenmeden bi daha ayak basmam diye evime geldim. Annem kız kardeşimi destekliyo ki zaten ömür boyu ne yaparsam yapayım onun gözüne giremedim ben. Kız kardeşimin çeyreği kadar değerim yoktur gözünde. O kavgadan sonra pek aramayan annem nerdeyse hiç aramamaya başladı. birbuçuk ay önce doğum yaptım zorla bi gün durdu gitti evimden. Nerdeyse evimdeyken su bile içmeyecekti o şekilde hesaplı gelmiş analayacağınız. Beni bi babam arıyo sürekli beni ve çocuklarımı sormak için. Eskiden o da 2 ay gitmesek gelmeyecekmisiniz diye sorardı o da sormaz oldu. Sanırım bi sorun daha yaşansın istemiyo. Ve asıl sorun şu ki eşim yakın zamanda antalyaya 10 gün seminere gitmek zorunda. Ben 1.5 ay oldu doğum yapalı ve 3 yaşında bi çocuğum daha var. Doğuda bi ilçede oturuyoruz. Sizi burada bırakıp gidemem babanlara bırakıp giderim dönerken alırım diyor. Ben gitmek istemiyorum. Kız kardeşimi görmek istemiyorum ki zaten sanırım beni ve çocuklarımıda görmek isteyen yok. Eşim orası seninde evin gideceksin aranız soğumasın diyor ama o kavgadan sonra gitmek benim için o kadar zor ki. Bilmem anlatabildimmi. Siz olsanız ne yapardınız.

herkes ne kadar yok desede , anne babalar evlat ayırıp seçiyorlar. benzer durumları çok yaşadım. onlara mecbur muhtaç

olduğunu sana hissettirip , seni kullanabilmek.. nasıl uzak duruyorsa sende uzak dur.. bir müddet müdahil olma.onları başbaşa bırak.
taki asıl onlar senin yokluğunu hissedene kadar.. başka türlü sorunu aşamazsın.

herkes ne kadar yok desede , anne babalar evlat ayırıp seçiyorlar. benzer durumları çok yaşadım. onlara mecbur muhtaç

olduğunu sana hissettirip , seni kullanabilmek.. nasıl uzak duruyorsa sende uzak dur.. bir müddet müdahil olma.onları başbaşa bırak.

araya soğukluk girmez.. hem ne olursa olsun ailen ,ailense araya soğukluk girermi..

ben eşimi hiç ezdirmedim , hep eşimi arkama aldım , yeri geldi komşumla bayram geçirdim ,

sizsizde olur mesajını verdim..

senin evlat olarak vazifen varsa onların anne olarak daha fazla vazifesi var.

daha olgun daha verici daha olması gereken onlar..

mali durumun müsaitse birkaçgün gel eşinle , gez vs.antalya güzel..

araya soğukluk girmez.. hem ne olursa olsun ailen ,ailense araya soğukluk girermi..

ben eşimi hiç ezdirmedim , hep eşimi arkama aldım , yeri geldi komşumla bayram geçirdim ,

sizsizde olur mesajını verdim..

senin evlat olarak vazifen varsa onların anne olarak daha fazla vazifesi var.

daha olgun daha verici daha olması gereken onlar..

mali durumun müsaitse birkaçgün gel eşinle , gez vs.antalya güzel..

Ah canım benim ya antalya güzelolmazmı. Biz buraya antalyadan tayinimiz çıktı da geldik zaten. Yeni bebeğim oldu daha 2 aylık bile değil. Geçen yıl gitmiştim eşimle yine kasım ayıydı. O zaman çok eğlenmiştik. Ama şimdi bebeğim çok küçük. 3 yaşında bioğlum var çok hareketli. Orda onu zabdemem diye korkuyorum. Çünkü aynı otelde de olsak eşim gün boyu seminerde olcak. Eşimle çok düşündük gitsemmi diye ama diğeri biraz büyük olsaydı keşke. Zaten dün annemle konuştuk o da sende gidecekmisin? bebeğin küçük olmasa sen kesin giderdin falan diye laf sokuşturup duruyodu :( bi gel diyen yok da. Gidince artık derim onlara yüzsüz yüzsüz yine ben geldim diye :((

herkes onlar sizin aileniz kusluk olmaz gurursuzluk olmaz yazmis aslinda normal olarak dogru soyluyorlar da bazen sartlar o kadar kotu oluyor ki kimseye de anlatilmiyor.her ne kadar ailemiz desekte onlar aile gibi yaklasmiyor zorlamakla da olmuyor.ben yurtdisindayim yillardir toplam 3 defa gittim aileme.kim istemezki kendin aile olmusken yillarca buyudugun aileden uzaklasmayi arada km ler olsada uzaklik baska bir boyuta geciyor bazen.yasamayan bilemez.eger sadece kizkardesinle ilgili sorunsa yasadigin git derim yinede ama toplu halde bi sorunun icindeysen ki oyle gorunuyor ne kendini nede esini yiprat.evet koyuyor insan uzuluyor ama kar zarar yap olmadi zamana birak.

herkes onlar sizin aileniz kusluk olmaz gurursuzluk olmaz yazmis aslinda normal olarak dogru soyluyorlar da bazen sartlar o kadar kotu oluyor ki kimseye de anlatilmiyor.her ne kadar ailemiz desekte onlar aile gibi yaklasmiyor zorlamakla da olmuyor.ben yurtdisindayim yillardir toplam 3 defa gittim aileme.kim istemezki kendin aile olmusken yillarca buyudugun aileden uzaklasmayi arada km ler olsada uzaklik baska bir boyuta geciyor bazen.yasamayan bilemez.eger sadece kizkardesinle ilgili sorunsa yasadigin git derim yinede ama toplu halde bi sorunun icindeysen ki oyle gorunuyor ne kendini nede esini yiprat.evet koyuyor insan uzuluyor ama kar zarar yap olmadi zamana birak.

İnanırmısın öyle kafam karışıkki. Yarın gidiyoruz artık. Gidince görcem tavırlarını. Bakalım bu 10 gün neler bekliyo beni. İnşallah herşey daha kötüye gitmez. İnşallah gitmez. Sanırım kız kardeşim erkek arkadaşından bizimkilere bahsetmiş. Bi akrabamdan öyle duydum. bana söylemediler. Eğer olursa büyük ihtimalle yaza evlenir. Ve sanırım biz barışamazsak ben kardeşimin en güzel günlerinde yanında olamıycam. Hayırlısı inşallah

İnanırmısın öyle kafam karışıkki. Yarın gidiyoruz artık. Gidince görcem tavırlarını. Bakalım bu 10 gün neler bekliyo beni. İnşallah herşey daha kötüye gitmez. İnşallah gitmez. Sanırım kız kardeşim erkek arkadaşından bizimkilere bahsetmiş. Bi akrabamdan öyle duydum. bana söylemediler. Eğer olursa büyük ihtimalle yaza evlenir. Ve sanırım biz barışamazsak ben kardeşimin en güzel günlerinde yanında olamıycam. Hayırlısı inşallah

Ne oldu canim.?......

Back
X