Baba sevgisi görmeyenler

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Babaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Şunu merak ediyorum, aranızda baba sevgisi görmemiş olup, buna özlem duyan var mı?

Ben babamı 2 bucuk yasımdayken kaybetmişim ona dair hic bir sey hatırlayamıyorum o kadar canımı yakıyor ki baba kelimesini hic kullanmıyorum kullanamıyorum çünkü kendimi sadece hayatta olupta bunları yasayamasaydım diye teselli ediyorum ama cok zor cok iyi anlıyorum seni

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Evet çok zor olmaması da var ama yok gibi olması da. Umarım bu hasretin ateşi bir an önce söner.

Bu baba sevgisini neden yaşamadığına bağlı

Babamdan kaynaklı yaşamadım. Hep kavga ve şiddet vardı. Hiçbir şey olmadan vurduğu olurdu. Oturup konuşmaz ve hakaretlerle tüm özgüvenimi emerdi.

Şimdi yaşın çok genç o yüzden üzülebiliyorsun
30 lu yaşlarda öfkeden özlemeye fırsat kalmıyor
40 a gelince hissizleşiyorsun, ne hataları, ne sevgisi sana bir şey hissettirmiyor
Ben babamdan ne duygusal ne fiziksel şiddet görmedim, bırakıp gitti, yok oldu öylece
Yıllar sonra ölümüyle buldum onu, şimdi mezarında ziyaret ediyorum, konuşuyorum, anlatıyorum , yanına yatıyorum bazen ama eskisi gibi düşüncelerimi işgal etmiyor

Ben de hissizleşmek istiyorum. Bir gün hissizleşeceğimi bilmek istiyorum.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

Babamdan kaynaklı yaşamadım. Hep kavga ve şiddet vardı. Hiçbir şey olmadan vurduğu olurdu. Oturup konuşmaz ve hakaretlerle tüm özgüvenimi emerdi.
seninle benzer şeyler yaşamışız. ben de şuan 28 yaşındayım ve inan bana çocuklukta yaşananlar hiç de kolay kolay unutulmuyor. özgüvensiz biri oldum çıktım. ailede sevgi görmeyince seviyorum diyen herkese inanıyorsun zamanında.varken yokmuş gibi olması gerçekten çok acı.

Baba sevgisi görmediğim gibi bol bol şiddet ve küfür ,hakaret gördüm (daha doğrusu gördük ailecek)sevgisini falanda istemem bu saatten sonra.hayatimda olmaması en büyük mutluluk.

benmki de manen yoktu millet babasınla nasıl anlaşır mutlu olur küçük bir kızken ben öyle uzaktan baktım onlara hep.

bende bvayılıyorum bu videoları izlemeye.

Annemle babam boşanmadılar. Bu yaşıma kadar hep birlikte yaşadık. Babamı sadece akşamları eve girerken görüyordum. Direk odasına girerdi. Yaşının da verdiği artık bitmişlik var. Ee onca yaştan sonra son beşik olarak doğunca çokta bir şey görmedim. Ama hiç yadırgamadım da. Sevgisiz de değilim. Özlemini de çekmiyorum. Sadece baba evlat ilişkisi ile ilgili pek bilgili değilim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…