Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Evet çok zor olmaması da var ama yok gibi olması da. Umarım bu hasretin ateşi bir an önce söner.Ben babamı 2 bucuk yasımdayken kaybetmişim ona dair hic bir sey hatırlayamıyorum o kadar canımı yakıyor ki baba kelimesini hic kullanmıyorum kullanamıyorum çünkü kendimi sadece hayatta olupta bunları yasayamasaydım diye teselli ediyorum ama cok zor cok iyi anlıyorum seni
Babaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Şunu merak ediyorum, aranızda baba sevgisi görmemiş olup, buna özlem duyan var mı?
Amin...babam bir gün ;
biz hiç baba sevgisi görmedikkki sevgi göstemeyi bilellım , o yüzden çok sevsemde göstermeyi bilmiyorum demişti ...
bu saatten sonra da göremeyiz zaten , buz gibi mezar taşları , mekanları cennet olsun
Bu baba sevgisini neden yaşamadığına bağlı
Babamdan kaynaklı yaşamadım. Hep kavga ve şiddet vardı. Hiçbir şey olmadan vurduğu olurdu. Oturup konuşmaz ve hakaretlerle tüm özgüvenimi emerdi.
Şimdi yaşın çok genç o yüzden üzülebiliyorsun
30 lu yaşlarda öfkeden özlemeye fırsat kalmıyor
40 a gelince hissizleşiyorsun, ne hataları, ne sevgisi sana bir şey hissettirmiyor
Ben babamdan ne duygusal ne fiziksel şiddet görmedim, bırakıp gitti, yok oldu öylece
Yıllar sonra ölümüyle buldum onu, şimdi mezarında ziyaret ediyorum, konuşuyorum, anlatıyorum , yanına yatıyorum bazen ama eskisi gibi düşüncelerimi işgal etmiyor
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Şimdi yaşın çok genç o yüzden üzülebiliyorsun
30 lu yaşlarda öfkeden özlemeye fırsat kalmıyor
40 a gelince hissizleşiyorsun, ne hataları, ne sevgisi sana bir şey hissettirmiyor
Ben babamdan ne duygusal ne fiziksel şiddet görmedim, bırakıp gitti, yok oldu öylece
Yıllar sonra ölümüyle buldum onu, şimdi mezarında ziyaret ediyorum, konuşuyorum, anlatıyorum , yanına yatıyorum bazen ama eskisi gibi düşüncelerimi işgal etmiyor
Babamla tanışmadım,yaşıyor hala.
Hiç de özlem vs duymadım.
O kadar matah olsaydı boşanmazlardı,
Ben kendimi daha iyi yetiştirdiğime inanıyorum.
seninle benzer şeyler yaşamışız. ben de şuan 28 yaşındayım ve inan bana çocuklukta yaşananlar hiç de kolay kolay unutulmuyor. özgüvensiz biri oldum çıktım. ailede sevgi görmeyince seviyorum diyen herkese inanıyorsun zamanında.varken yokmuş gibi olması gerçekten çok acı.Babamdan kaynaklı yaşamadım. Hep kavga ve şiddet vardı. Hiçbir şey olmadan vurduğu olurdu. Oturup konuşmaz ve hakaretlerle tüm özgüvenimi emerdi.
benmki de manen yoktu millet babasınla nasıl anlaşır mutlu olur küçük bir kızken ben öyle uzaktan baktım onlara hep.seninle benzer şeyler yaşamışız. ben de şuan 28 yaşındayım ve inan bana çocuklukta yaşananlar hiç de kolay kolay unutulmuyor. özgüvensiz biri oldum çıktım. ailede sevgi görmeyince seviyorum diyen herkese inanıyorsun zamanında.varken yokmuş gibi olması gerçekten çok acı.
bende bvayılıyorum bu videoları izlemeye.Babaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Şunu merak ediyorum, aranızda baba sevgisi görmemiş olup, buna özlem duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?