Benı anlatmışsın bızde cok soguk bır aileyiz bayram dan bayrama oper sarılırız kucukken dayımlarla ıcıce buyuduk onun cocuklarıyla arası cok iyiydi cok kıskanırdım sımdı bıle arkadaslarım babamı cok severım oda benı sever dediklerinde bile cok kıskanırım
Annemin çok iyi bir mesleği var, devlette çalışıyor. Fakat çocuklarım için tahammül ediyorum modunda oldu her zaman. Oysa ben de istemedim babamın kavgasını gürültüsünü. Uzakta olsaydı en azından uzakta fakat sevemiyor derdim.Annenin ne sucu varki eger bir meslegi ailesi yoksa arkasinda cekmistir kadin mecburen
Bende oleydı sımdı bıle ozguvensız im
Bende babamı çok özlüyorum babanın yeri başka babam hayatta olsaydı herşey daha farklı olurdu ama herkesin kaderi ayrı.canım kiminin babası var ama yok gibi kimisi çok düşkün evladina imreniyo insan evet ama daha kötü durumda olanları da düşünmek lazım çok üzülme canım
Ben babamın yaşarken hic ayrını görmedim. Hep üzdü kirdi gecirdi. Onun yüzünden sürekli yanlış insana meylettim. Hani belki yanımda olsaydı arkamda olsaydı. Birinin destegine ihtiyaç duymazdım. Beni en çok bu yaraladı. En sonunda bu dünyadan kendisi ayrılmayı tercih etti. Hala sorguluyorum. Beni hic mi sevmedi hic mi gözü görmedi diye. O yüzden hep birilerine bağlanıyorum. Ama onlarda gidiyor. Sanırım bu da benim hayalkirikligim
Şimdi yaşın çok genç o yüzden üzülebiliyorsun
30 lu yaşlarda öfkeden özlemeye fırsat kalmıyor
40 a gelince hissizleşiyorsun, ne hataları, ne sevgisi sana bir şey hissettirmiyor
Ben babamdan ne duygusal ne fiziksel şiddet görmedim, bırakıp gitti, yok oldu öylece
Yıllar sonra ölümüyle buldum onu, şimdi mezarında ziyaret ediyorum, konuşuyorum, anlatıyorum , yanına yatıyorum bazen ama eskisi gibi düşüncelerimi işgal etmiyor
Öyle sevgisiz büyüdüm ki... Dayak hakaret küfür sindirme ne ararsan var. Jr çocuğa yapılacak tüm kötülükleri yaptı.essek gibi çalıştırdı çocukken yıllarca. Ne zaman üniversite kazandık adam olduk.hicbir şeyi unutmuyorum,keşke unutsam.gencligimde yaptığım her hatanın tek sebebidir.hep sevgi aradım şefkat sığınacak kapı,tutunacak dal. Allah a şükürler olsun eşim çıktı karşıma.kizim babasının prensesi.bakisi sevmesi her şeyi başka.
Babamdan bana kalan şey stres depresif ruh hali sürekli gerginlik,kronik mutsuzluk.
Ben unutmaya çalıştıkça o hatırlatıyor,bu bayramda bile eşime benim için çocukluğu çok zor geçti çok baskı altında büyüdü diyor.ne diyeyim ki, ha var ha yok işte öyle biri
Bende baba sevgisi görmedim..
Zaten kendisiyle görüşmüyoruz. Çalışmadı bize bakmadı üstüne başka bir kadın buldu ondan çocuk yaptı ve bunu yaparken hala annemle evliydi vs.
Küfürler ederdi herşeyimize karışırdı neyseki annem sonunda boşadı bizde kurtulduk annemde..
o yüzden baba sevgisine bende çok hasretim çok özeniyorum baba kız ilişkilerine
Canım kızım diye hiç sevilmedim bende
Haklısınız sizin kadar bende kıskanıyorum onları
Kesinlikle katılıyorum. Annemin maddi durumu iyi, devlette memur olarak çalışıyor fakat hep derdi ki, ben sizin için boşanmıyorum. Biz ne yaptık bizim ne suçumuz var derdim. Biz sana kötü bir şey mi yaptık da bize bunu çektiriyorsun derdik.Çocuğum için bosanmiyorum diyenlere duyurulur,gelip okusunlar burdaki hikayeleri.
İnsanın aklı kemale 40 yaşında girer derler. Bir hikmeti olduğu söylenir.
40 Yasin, bebeğin 40 çıkması, Peygamberliklerin 40 yaşında müjdelendiği gibi daha bi çok örnek.
Haklısın söylediklerinde..
O yüzden o zamana kadar hayat ile mücadelen başka oluyor.
Öfkeler, sevinçler, sevgiler hep başka.
Ama 40'dan sonra dediğin gibi hissizleşiyorsun. Bu iyi mi, kötü mü bilmiyorum ama dediğin gibi oluyor. Kabulleniyorsun, sorgulamıyorsun. Eyvallah diyorsun.
Ben bebekken yasamisim.
Kardesimi uc gunlukken yanindan kovmus
Hatirlamiyorum ama bence karakterime olumlu etkisi olmus
Kardesim daha farkli ve icten ice yaralidir
Cok anlami yok o baba kizlarin
Bilmedigim bsy, su an anne sutunu de hatirlamiyorum ama faydasi olmus su an geregi yok oyle bsy benim icin
Rabbim bana dunyada cenneti gonderdi esim var artik..
Babaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Şunu merak ediyorum, aranızda baba sevgisi görmemiş olup, buna özlem duyan var mı?
Ben de kıskanıyorum baba kız videolarını ne yalan söyleyeyim
Benim öz babam ben 6 aylıkken ölmüş
Üvey babamı öz babam bildim 12 yasıma kadar
Sağolsun hiç kendi evlatlarından ayırmadı hatta daha cok üstüme titrerdi
Ama bilmiyorum ki yanlış anlaşılır diye mi, çekindiğinden mi öyle sarıp sarmalama durumlarımız olmadı hiç
Yine de sevgisinden sevdiğinden süphem yok
Biraz yüzümü asık görse gece uyuyamaz nesi var diye annemin basının etini yer, bana da soramaz
Kurban olurum ben de babamı düşündükçe burnumun direği sızlar ağlarım hep.
Sarılıp öpemese de uzaktan sevmesi de yeter.
Sağlıklı, uzun ömürleri olsun babalarımızın.
Ben nefret ediyorum ben suan 22 yasindayim ve ozamanlar 7-8 yasinda falandim benim babam kumar oynardi calismazdi evde asla 1 gram ekmek yemek olmazdi buz dolap bile yoktu ben geceleri pazarlarda yere atilanlari toplardim annem sevinsin diye evimizde sadece bi yatak bide soba vardi ama odun yoktu arka sokakta firin vardi odun kirarlardi bende tozlarini toplardim amcalarimdan ekmek parasi isterdim ozamanlar 10 krs tu ekmek surekli sizle mi ugrascaz diyip yuzume kapatiyolardi evde elektrik su hic bisey yok mum bile yok annemle korkmamak icin camdan bakar sarki soylerdik annemi hergun doverdi gece uykudan kaldirip bile doverdi ve sonra ben 9 yasina geldim anneme artik dayanamiyorm ayril dedom ayrildi hayatimoz biraz olsun duzeldi ve suanda kardesim 16 yasinda kiz evden gitti ve gelmiyo esrar bagimlisi oldu o bize sahip ciksaydo boyle mi olirdu onu asla affetmicem insallah döner diye hergun dua wdiyorum ama bosuna cok ozledim kardesimiaglamaktan goz yaslarim bile kurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?