Baba sevgisi görmeyenler

Sizi çok iyi anlıyorum Babam ben kendimi bildim bileli hep uzaktaydı sevgisini görmedim ama sevdiğini söyleyip benim sizden başka kimsem yok diyip yinede bizden ayrı yaşamayı tercih etti siz yine baba kız videosu izlediğinizde mutlu oluyorsunuz ben oturup ağlıyorum saatlerce onu çok seviyorum yanımda istiyorum ama babam istemiyor bizim kaldığımız şehiri sevmiyor hep kendi hayallerinin peşinde koşuyor bazen düşünüyorum acaba babam bizi çok sevdiğini söylüyor ama yanımızda olmuyor ya yaşlılığına hazırlık mı yapıyor diye saçma ama insan evladının yanında olmayı niye istemezki?

Evet bu gerçekten doğru. Bize neden bunu yapıyorlar hiç anlamıyorum. Ne yazık ki artık kurtulmak istiyorum.

Baba sevgisi görmediğim gibi bol bol şiddet ve küfür ,hakaret gördüm (daha doğrusu gördük ailecek)sevgisini falanda istemem bu saatten sonra.hayatimda olmaması en büyük mutluluk.
Aynı şekilde bunları ben de yaşadım. Şuan düzeltmeye çalışıyor fakat başaramıyor. Belki de benden kurtulmak istediği için iyi davranıyor bilemeyeceğim. Varken yok gibi olması çok acı.

Babamla hiç bir zaman baba kız gibi olamadık.
O kadar çok hataları olan bir insan ki artık hissizleştik ailece ona karşı.
Kardeşlerim, annem kendisine dair artık saldık çayıra mevlam kayıra modundayız.
Değişik bir adam, saçmalamak için dünyaya gelmiş, ALLAH anneme sabır versin.

Bazı babalar babalık sorumluluğuna hazır olmuyor. Hatta çoğu baba. Geleceğe yatırım yapıyor demişsiniz. Belki de geleceğe yatırım yapıyordur seviyorum diyerek. Sizin ondan vazgeçmeyeceğinizi biliyor.

Amin canım bütün anneleremize

Babamı tarif ettiniz.

Annem babam ben 3 yaşındayken beri ayrılar. 3-5 senedir babamla her şeyimi konuşuyorum, küçükken kola al bile diyemezdim. Babam her zaman arkamda, yanımda, bana destek olur ama babanın her akşam ailce sofraya oturması başka. Kim ne derse desin yanınfaki gibi olmuyor. Allah'ım bizi annemle babamı ayıranlara sabrettim ve cezalarını verdiler, ahım tuttu.

Şükürler olsun Allah'ıma dualarımı kabul etti, babamla benim aramı bozmaya çalışan kalleş kardeşi gününü gördü, üzülenin ahı çıkıyor yeter ki sabır... binlerce kez şükür rabbime

Bazı babalar babalık sorumluluğuna hazır olmuyor. Hatta çoğu baba. Geleceğe yatırım yapıyor demişsiniz. Belki de geleceğe yatırım yapıyordur seviyorum diyerek. Sizin ondan vazgeçmeyeceğinizi biliyor.

Doğru Babam o kadar şey yaptı hep affettim ondan vazgeçmiyeceğimi iyi biliyo

Babanız sizi seviyormuş, aranız iyiymiş önemli olan da bu. En önemlisi sevgi. Aynı masada oturmasanız bile sevgisini hissettirmiş.

Aynı şekilde bunları ben de yaşadım. Şuan düzeltmeye çalışıyor fakat başaramıyor. Belki de benden kurtulmak istediği için iyi davranıyor bilemeyeceğim. Varken yok gibi olması çok acı.

Bizde düzeltmeye çalıştık bı ara ama adam her lafimizda ona bir imada bulunduğumuzu sandı ama gerçekten hiç öyle birşey yapmadık.en son yine kafasında kurduğu şeylerden dolayı kardeşime telefonda "ben mükemmel bir babayim size baktım büyüttüm gibi şeyler söylemiş (ama her defasında "benim ekmeğimi yiyorsunuz h....lar" lafları eşliğinde olduğunu es geçmiş
tabii)kısacası yine duzelmedi bilmem sizin durumunuz düzelir mi

babama dair hatırladığım bir tane güzel anım yok.bir kare fotografimiz yok.
babam hayatta ama varken yoktu.
ona dair ne kötü ne iyi hislerim var.
en çok evlendikten sonra ihtiyaç duydum.arkamda dağ gibi duran bir babam olsaydı.
bir ihtiyacın varmı deseydi ?
torunlarimi özledim deyip bir gün çıkıp gelseydi?
eşime o benim gözümün bebeği diyen bir babam olsaydı
çok isterdim..
ama yok.yapacak bişey yok.
Allah sağlık versin.evladının eşinin başından eksik etmesin.
benide evlatlarimdan eşimden ayırmasin.
huzurumuzu daim etsin ve "babam" dahil kimseye muhtaç etmesin.amin

Bizim durumumuzda da kendi doğruları var onlara inanıyor ve onlar için yaşıyor. Hiçbir konuda maddi desteği olmadı. Ergenliğimde bile şiddet uyguladı. Şuan depresyondayım ve çok ağırlaşmaya başladı. Sesine bile tahammül edemez oldum. Kendime zarar vermeyi çok düşünüyorum. Kurtulmak istiyorum fakat başaramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…