- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
Sizi çok iyi anlıyorum Babam ben kendimi bildim bileli hep uzaktaydı sevgisini görmedim ama sevdiğini söyleyip benim sizden başka kimsem yok diyip yinede bizden ayrı yaşamayı tercih etti siz yine baba kız videosu izlediğinizde mutlu oluyorsunuz ben oturup ağlıyorum saatlerce onu çok seviyorum yanımda istiyorum ama babam istemiyor bizim kaldığımız şehiri sevmiyor hep kendi hayallerinin peşinde koşuyor bazen düşünüyorum acaba babam bizi çok sevdiğini söylüyor ama yanımızda olmuyor ya yaşlılığına hazırlık mı yapıyor diye saçma ama insan evladının yanında olmayı niye istemezki?Babaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Şunu merak ediyorum, aranızda baba sevgisi görmemiş olup, buna özlem duyan var mı?
Evet bu gerçekten doğru. Bize neden bunu yapıyorlar hiç anlamıyorum. Ne yazık ki artık kurtulmak istiyorum.seninle benzer şeyler yaşamışız. ben de şuan 28 yaşındayım ve inan bana çocuklukta yaşananlar hiç de kolay kolay unutulmuyor. özgüvensiz biri oldum çıktım. ailede sevgi görmeyince seviyorum diyen herkese inanıyorsun zamanında.varken yokmuş gibi olması gerçekten çok acı.
Aynı şekilde bunları ben de yaşadım. Şuan düzeltmeye çalışıyor fakat başaramıyor. Belki de benden kurtulmak istediği için iyi davranıyor bilemeyeceğim. Varken yok gibi olması çok acı.Baba sevgisi görmediğim gibi bol bol şiddet ve küfür ,hakaret gördüm (daha doğrusu gördük ailecek)sevgisini falanda istemem bu saatten sonra.hayatimda olmaması en büyük mutluluk.
benmki de manen yoktu millet babasınla nasıl anlaşır mutlu olur küçük bir kızken ben öyle uzaktan baktım onlara hep.
Sizi çok iyi anlıyorum Babam ben kendimi bildim bileli hep uzaktaydı sevgisini görmedim ama sevdiğini söyleyip benim sizden başka kimsem yok diyip yinede bizden ayrı yaşamayı tercih etti siz yine baba kız videosu izlediğinizde mutlu oluyorsunuz ben oturup ağlıyorum saatlerce onu çok seviyorum yanımda istiyorum ama babam istemiyor bizim kaldığımız şehiri sevmiyor hep kendi hayallerinin peşinde koşuyor bazen düşünüyorum acaba babam bizi çok sevdiğini söylüyor ama yanımızda olmuyor ya yaşlılığına hazırlık mı yapıyor diye saçma ama insan evladının yanında olmayı niye istemezki?
Amin canım bütün anneleremizeBabamla hiç bir zaman baba kız gibi olamadık.
O kadar çok hataları olan bir insan ki artık hissizleştik ailece ona karşı.
Kardeşlerim, annem kendisine dair artık saldık çayıra mevlam kayıra modundayız.
Değişik bir adam, saçmalamak için dünyaya gelmiş, ALLAH anneme sabır versin.
Babamla hiç bir zaman baba kız gibi olamadık.
O kadar çok hataları olan bir insan ki artık hissizleştik ailece ona karşı.
Kardeşlerim, annem kendisine dair artık saldık çayıra mevlam kayıra modundayız.
Değişik bir adam, saçmalamak için dünyaya gelmiş, ALLAH anneme sabır versin.
Annem babam ben 3 yaşındayken beri ayrılar. 3-5 senedir babamla her şeyimi konuşuyorum, küçükken kola al bile diyemezdim. Babam her zaman arkamda, yanımda, bana destek olur ama babanın her akşam ailce sofraya oturması başka. Kim ne derse desin yanınfaki gibi olmuyor. Allah'ım bizi annemle babamı ayıranlara sabrettim ve cezalarını verdiler, ahım tuttu.Babaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Şunu merak ediyorum, aranızda baba sevgisi görmemiş olup, buna özlem duyan var mı?
En çokta gurursuz oluşu, sürekli yalan söylemesi, inkar etmesi bıktırdı biziBabamı tarif ettiniz.
Bazı babalar babalık sorumluluğuna hazır olmuyor. Hatta çoğu baba. Geleceğe yatırım yapıyor demişsiniz. Belki de geleceğe yatırım yapıyordur seviyorum diyerek. Sizin ondan vazgeçmeyeceğinizi biliyor.
Babanız sizi seviyormuş, aranız iyiymiş önemli olan da bu. En önemlisi sevgi. Aynı masada oturmasanız bile sevgisini hissettirmiş.Şükürler olsun Allah'ıma dualarımı kabul etti, babamla benim aramı bozmaya çalışan kalleş kardeşi gününü gördü, üzülenin ahı çıkıyor yeter ki sabır... binlerce kez şükür rabbime
En çokta gurursuz oluşu, sürekli yalan söylemesi, inkar etmesi bıktırdı bizi
Doğru Babam o kadar şey yaptı hep affettim ondan vazgeçmiyeceğimi iyi biliyo
Aynı şekilde bunları ben de yaşadım. Şuan düzeltmeye çalışıyor fakat başaramıyor. Belki de benden kurtulmak istediği için iyi davranıyor bilemeyeceğim. Varken yok gibi olması çok acı.
babam öldüğünde kardeşim 10 yaşında idi. pek te aramadı babamı.benim çocuğum benim kadar yaşamaz ona eminimBabalar böyle olunca insan evliliğinde de acaba diyor. Acaba bu insan doğru kişi mi? Acaba aynılarını çocuğum yaşar mı?
Bizde düzeltmeye çalıştık bı ara ama adam her lafimizda ona bir imada bulunduğumuzu sandı ama gerçekten hiç öyle birşey yapmadık.en son yine kafasında kurduğu şeylerden dolayı kardeşime telefonda "ben mükemmel bir babayim size baktım büyüttüm gibi şeyler söylemiş (ama her defasında "benim ekmeğimi yiyorsunuz h....lar" lafları eşliğinde olduğunu es geçmiş
tabii)kısacası yine duzelmedi bilmem sizin durumunuz düzelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?