babam öldüğünde kardeşim 10 yaşında idi. pek te aramadı babamı.benim çocuğum benim kadar yaşamaz ona eminim
Aminn. En zoru o zaten varken yok olması.babama dair hatırladığım bir tane güzel anım yok.bir kare fotografimiz yok.
babam hayatta ama varken yoktu.
ona dair ne kötü ne iyi hislerim var.
en çok evlendikten sonra ihtiyaç duydum.arkamda dağ gibi duran bir babam olsaydı.
bir ihtiyacın varmı deseydi ?
torunlarimi özledim deyip bir gün çıkıp gelseydi?
eşime o benim gözümün bebeği diyen bir babam olsaydı
çok isterdim..
ama yok.yapacak bişey yok.
Allah sağlık versin.evladının eşinin başından eksik etmesin.
benide evlatlarimdan eşimden ayırmasin.
huzurumuzu daim etsin ve "babam" dahil kimseye muhtaç etmesin.amin
20 yildir gormuyorum umrumda da degil.bazen kizlarimi kiskaniyorum oda hemen yerini mutluluga birakiyor.o videolari asla izleyemiyorum nedense
Benı anlatmışsın bızde cok soguk bır aileyiz bayram dan bayrama oper sarılırız kucukken dayımlarla ıcıce buyuduk onun cocuklarıyla arası cok iyiydi cok kıskanırdım sımdı bıle arkadaslarım babamı cok severım oda benı sever dediklerinde bile cok kıskanırımBabaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Şunu merak ediyorum, aranızda baba sevgisi görmemiş olup, buna özlem duyan var mı?
Annenin ne sucu varki eger bir meslegi ailesi yoksa arkasinda cekmistir kadin mecburenBen de görmemek isterdim. Görmesem daha huzurlu olurdum. Anneme hep dedim işkence çektirmeye hakkın yoktu bana diye.
Bende oleydı sımdı bıle ozguvensız imBabamdan kaynaklı yaşamadım. Hep kavga ve şiddet vardı. Hiçbir şey olmadan vurduğu olurdu. Oturup konuşmaz ve hakaretlerle tüm özgüvenimi emerdi.
Hiçte takmıyorum banane elalemin videosundan ! Ayrıca zaman kaybı bence bakıyorsan bak ama sorun var demektir herhalde sende yoksa dert diye yazmazdın.Babaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Şunu merak ediyorum, aranızda baba sevgisi görmemiş olup, buna özlem duyan var mı?
canim benimBen babamı 2 bucuk yasımdayken kaybetmişim ona dair hic bir sey hatırlayamıyorum o kadar canımı yakıyor ki baba kelimesini hic kullanmıyorum kullanamıyorum çünkü kendimi sadece hayatta olupta bunları yasayamasaydım diye teselli ediyorum ama cok zor cok iyi anlıyorum seni
Babam yaşayan bi ölü gibi hayatımda. Gece geliyor eve. Onun dışında öyle iletişim kurma olayı yok zaten gelir gelmez siyaset programı açıyor. Verdiği sözlerin hiçbirini tutmuyor. İlgisiz biri. Anlat anlat bitmezBabaları çocuklarıyla konuşurken, onlarla oynarken, onlara içten bakarken ben çok kıskanıyorum. Aslında çok güzel bir şey ama içten içe keşke benim babam da böyle olsaydı diyorum. Kalbim sızlıyor. 24 yaşındayım ama hala video sitelerinden babaları ile oynayan kız çocuklarının videolarını izleyip mutlu oluyorum.
Evet ayrı olsalardı benimde psikolojim duzelrdi belki böyle oldukça kimseye güvenmiyorumBen de babam bizden ayrı olsaydı kendimi daha iyi yetiştirebilirdim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?