Baba sevgisi görmeyenler

Aminn. En zoru o zaten varken yok olması.

Benı anlatmışsın bızde cok soguk bır aileyiz bayram dan bayrama oper sarılırız kucukken dayımlarla ıcıce buyuduk onun cocuklarıyla arası cok iyiydi cok kıskanırdım sımdı bıle arkadaslarım babamı cok severım oda benı sever dediklerinde bile cok kıskanırım

Bende babamı çok özlüyorum babanın yeri başka babam hayatta olsaydı herşey daha farklı olurdu ama herkesin kaderi ayrı.canım kiminin babası var ama yok gibi kimisi çok düşkün evladina imreniyo insan evet ama daha kötü durumda olanları da düşünmek lazım çok üzülme canım

Ben babamın yaşarken hic ayrını görmedim. Hep üzdü kirdi gecirdi. Onun yüzünden sürekli yanlış insana meylettim. Hani belki yanımda olsaydı arkamda olsaydı. Birinin destegine ihtiyaç duymazdım. Beni en çok bu yaraladı. En sonunda bu dünyadan kendisi ayrılmayı tercih etti. Hala sorguluyorum. Beni hic mi sevmedi hic mi gözü görmedi diye. O yüzden hep birilerine bağlanıyorum. Ama onlarda gidiyor. Sanırım bu da benim hayalkirikligim

Öyle sevgisiz büyüdüm ki... Dayak hakaret küfür sindirme ne ararsan var. Jr çocuğa yapılacak tüm kötülükleri yaptı.essek gibi çalıştırdı çocukken yıllarca. Ne zaman üniversite kazandık adam olduk.hicbir şeyi unutmuyorum,keşke unutsam.gencligimde yaptığım her hatanın tek sebebidir.hep sevgi aradım şefkat sığınacak kapı,tutunacak dal. Allah a şükürler olsun eşim çıktı karşıma.kizim babasının prensesi.bakisi sevmesi her şeyi başka.

Babamdan bana kalan şey stres depresif ruh hali sürekli gerginlik,kronik mutsuzluk.

Ben unutmaya çalıştıkça o hatırlatıyor,bu bayramda bile eşime benim için çocukluğu çok zor geçti çok baskı altında büyüdü diyor.ne diyeyim ki, ha var ha yok işte öyle biri

Babam yaşamasına ve benim kendisine defalarca baba bana sevgini göstermiyorsun dememe ragmen göstermez. Savunmadı biz görmedik gösteremiyoruz. Yani bu eksiklik hasır altı edilir ama tamamen geçmez bence. Yapılacak çok da bir şey yok

Ben bebekken yasamisim.
Kardesimi uc gunlukken yanindan kovmus
Hatirlamiyorum ama bence karakterime olumlu etkisi olmus
Kardesim daha farkli ve icten ice yaralidir
Cok anlami yok o baba kizlarin
Bilmedigim bsy, su an anne sutunu de hatirlamiyorum ama faydasi olmus su an geregi yok oyle bsy benim icin
Rabbim bana dunyada cenneti gonderdi esim var artik..

Ben görmedim. O zamanlar herkesin babası öyle sanirdim. Büyüyünce biraz canım acıdı. Ama evlenip çocuklarım olunca unuttum. Tek korkum ben de çocuklarıma sevgimi veremezsem diyeydi. Ama görmeyince daha çok sevgimi verdim önümde kötü örnek olduğu için o kötüyü yapmamaya gayret ediyorum. Kendi çocukluğumu hatırlayıp ona göre empati yapıyorum.

Hiçte takmıyorum banane elalemin videosundan ! Ayrıca zaman kaybı bence bakıyorsan bak ama sorun var demektir herhalde sende yoksa dert diye yazmazdın.

birak baba sevgisini 18 yasima kadar kendisiyle tanisamadim bile umrumdami degil.etrafimdaki insanlar baba dediklerinde bile ne hissettiklerini tahmin edemiyorum kiskanmiyorum da keske hic tanimasaymisim gormeseymisim daha iyiymis

Ben babasi olup babasiz buyuyenlerdenim.Annem bana hamileyken dedemin evine gelmis ben dogduktan sonra bosanmis simdi 24 yasindayim babamin kac yasinda oldugunu bile bilmiyorum hayatimda hic baba demedim

canim benim

Babam yaşayan bi ölü gibi hayatımda. Gece geliyor eve. Onun dışında öyle iletişim kurma olayı yok zaten gelir gelmez siyaset programı açıyor. Verdiği sözlerin hiçbirini tutmuyor. İlgisiz biri. Anlat anlat bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…