- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
- Konu Sahibi mavikelebek34
Öncelikle böyle bir konu açıcağım aklıma gelmezdi ama artık sabrım kalmadı babaanneme onu geçtim yaşlı biri olmasına rağmen katlanamıyorum artık. Kendimi bildim bileli hep bizim kaldı daha doğrusu yazın köyde kışın bizde. Ama artık herşey gözüme batıyor. Yaşlılığına ver diyebilirsiniz ama değil çünkü hep aynıydı. Evin her tarafını istediği gibi karıştırıyor. Odam, dolabım, eşyalarım, annemlerin odası dahil. Sabah işe giderken biliyorum ben çıktıktan sonra odayı karıştıracak ve bunu her gün yapıyor. Hatta ben yada kardeşim odadayken bile gelip etrafı inceliyor sanki hiç görmemiş gibi. Mesele sadece karıştırması değil bu zamana kadar bize yaptıklarına artık dayanamıyorum annemede diyorum şu kadın yüzünden sırf evden gitmek için istemediğim biriyle evlenicem diye. Oda kızıyor ama laf anlamıyor. Diğer çocukları da istemiyor onu, çocukları rahatsız oluyorlarmış çünkü biz insan değiliz çocuk değiliz. Sırf evlenip onun gibi bir kayınvalidem olucak diye önceden evlenmek bile istemiyordum. Korona yüzünden köyede götüremiyoruz. Bu zamana kadar hiç demedim hiç saygısızlık etmedim ama akşam sorucam neden odamda olduğunu. Odayı kitleyip çıksam annem kardeşimde girip çıkıyor odaya ve bu sefer anahtarın yerini öğrenicek. Önceden ne derse ne istese yapardım ama artık bitti ne saygı ne sevgi. Bayramlarda dahi gitmek görmek istemiyorum. Artık benden birşey de istemiyor yapmayacağımı biliyor çünkü. Ben ne ablama ne de anneme benziyorum evet belki yanlış olabilir ama baba tarafına hiç çekinmeden laf sokuyorum lafımı esirgemiyorum. Geçen sene bütün kış bizde kalmasına rağmen diğer çocuklarına benim gizli bir şekilde sözlendiğimi söylemiş ve yaymış bunu. Aynı evde yaşıyorken bu nasıl olabilir. Eğer bir gün evlenirsem çeyizimin bir çöpünü bile göstermeyeceğim hiçbierşey anlatmayacağım ona. O kadar doluyum ki ona karşı bir gün patlayacağım ama geri dönüşü olmayacak kırıp dökücem herşeyi.