- 21 Ekim 2017
- 528
- 475
- 53
- Konu Sahibi Zamazingoo
-
Babalık vasfı taşımayan adamları defalarca baba yaparsanız bunları yaşamanız kaçınılmaz olur.
Kac çocuğunuz var bilmiyorum ama böyle babaya 1 çocuk bile fazla bence.
Tamam belki çoğumuz zamanında pek gormedik böyle şeyler ama artık oyle bi devir yok.
O çocukların size olduğu kadar babaya da ihtiyaci var. Aslinda biliyor musun bence babalarında cocuklara ihtiyaci var. Esim oglumuzla ilgilenirken baska birisi oluyor mesela cocuklasıyor bazen bence ona da iyi geliyor. Tabi benim oldugum kadar ilgilenemiyor ben evdeyim o çalışıyor ama bence idare ediyoruz.
Güzelce konusun bence derdinizi anlatın belki bi değişme olur ❤ İnsallah
Ne yazık ki annelik doğuştan babalık sonradan kazanilan bir duygu kaç yaşındalar cocuklar
Karşı komşum ikinciyi doğurdu bir ay oluyor dün beni aradı kadın resmen ağlıyor bebek durmuyormuş neyse gittim kocası mutfakta oturmuş öbür kızına yemek yediriyor güya ama bebek ağlıyor sonuçta bırak onur Kızı karınla bebeğinle ilgilen neyse aldım bebeği kadın gitti yemek yedi bebeği uyuttum baya 1 2 saat baktım sonra adam gitti uyudu kadında yanımda uyudu biraz gece 11 de evime geçtim hayret ettim ya . Sonra eşime diyorum bak çocuk olsa bakacaksın yoksa istemiyorum bakarım diyor da bilemedim erkek milleti tuhaf ya
Ne güzel komşuymuşsunuz yaKarşı komşum ikinciyi doğurdu bir ay oluyor dün beni aradı kadın resmen ağlıyor bebek durmuyormuş neyse gittim kocası mutfakta oturmuş öbür kızına yemek yediriyor güya ama bebek ağlıyor sonuçta bırak onur Kızı karınla bebeğinle ilgilen neyse aldım bebeği kadın gitti yemek yedi bebeği uyuttum baya 1 2 saat baktım sonra adam gitti uyudu kadında yanımda uyudu biraz gece 11 de evime geçtim hayret ettim ya . Sonra eşime diyorum bak çocuk olsa bakacaksın yoksa istemiyorum bakarım diyor da bilemedim erkek milleti tuhaf ya
Bende öyle olduğum için çok korkuyorum ve titizleniyorum aslındaAllah yardimcin olsun haklisin babalik sadece eve para getirmek deil bi cocuk baba sevgisi gormeden buyurse o cocugun piskolojisini dusunemiyorum bende oyleyim cunku
Ne yazık ki annelik doğuştan babalık sonradan kazanilan bir duygu kaç yaşındalar cocuklar
Bence siz nasılsa evdesiniz diye salmış
Biz 3 kardeşiz annem babamdan daha fazla çalıştığı için o ilgilenir nerdeyse
konuşsanız da değişmez çünkü rahat adam
Haftasonu çocukları ona bırakın dışarı çıkın
Biraz yalnız bırakın bakalım ne yapacak?
Tabikide cok fazla hissetiriyo gerek bekarken gerek evliykenBende öyle olduğum için çok korkuyorum ve titizleniyorum aslındaçünkü baba sevgisi olmadan büyümek çok eksik hissettiriyor
Hahahah ya elektrikleri kessenize şartel falan atsın bir akşam anne baba çocuk saati yapınEvet rahat ve o rahatlığı beni bitiriyor. Ay o dediğinizi yaptım kuaföre falan gittim baya isim uzundu vermiş çocuklara tablet telefon bide abartiyorsun hiç öyle değiller oturuyolar diyo gelde cilldirma . Ama bu hafta sonu bir cinnet ve ardından alıp başımı bı gideyim ilgilensin iyi getirdiniz aklıma teşekkürler
Her baba eşiniz gibi değil tâbi ki.Biri 6 diğeri 2 . Biraz hareketli ve meraklı çocuklarım yani gerçekten efor istiyor elimden geldiğince peslerindeyim o yüzden akşama kadar biraz yoruluyorum açıkçası . Akşam istiyorum ki babalarıyla vakit geçirip özlem gidersinler. Ama olmuyo.. sorsam" yorgunum . "Merak ettim sizlerde nasıl diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?