- 21 Ekim 2017
- 528
- 475
- 53
- Konu Sahibi Zamazingoo
-
Öyle bir durum yok. Sadece Türk kültüründe kabul gören bir durum. Türk kültüründe erkekten beklenti sifirdir. Yani iyi es beklentisi bile "seni vurmuyorsa, kumar oynamiyorsa, kariya kiza gitmiyorsa". Yani yeter ki nefes alsin durumu var.
Babalik duygusu gayet dogumdan sonra geliyor. Birçogunda hamilelikte bile geliyor. Baba olmazsan bile, bir minik ile evi paylasirsan, kalbin tastan yapilmaz ise o minige baglanirsin. Zaman geçirmek istersin.
Ancak baze erkekler odun. Cidden kalbi tastan yapili. Insan kendi çoçuklari ile zaman geçirmek istemezmi?
Ben olsam bosanirdim. Cocuklarim için. En azindan ilgisiz baba ile büyümezler. Baba mecburen hafta sonu görüsmek zorunda kaldigi için, mecburen ilgi gösterir bosandiktan sonra.
Konu sahibide kendini yanliz his etmez. Insan eti agirdir. Evde hiçbirsey yapmayan fakat herseyi isteyen insandan kurtulmus olur konu sahibi.
Acaba nasıl bir ailede babası nasıl ilgili Bi babamı Annesi nasıl çocuklarına kendini el pençe eder yoksa onlara sorumluluk veren annemi İş hayatı yoğunmu Kesinlikle bunlar bahane değil ama soru işareti ?
Eşiniz ne işle meşgul peki? İşten eve gelme saati kaç mesela haftada kaç gün çalışıyor?
Hahahah ya elektrikleri kessenize şartel falan atsın bir akşam anne baba çocuk saati yapın
İnanın boşanmak kaç gündür aklımda ölçüp tartiyorum acaba geçerli bir sebep mi aslında büyük bir sebep. Ama ardını arkasını düşününce korkuyorum yoksa inanın artık bazen soğudumu bile hissediyorum bu sebepten ötürü .
Bana karşı aslinda iyidir yani sevdiğini gösterir kirildigimda üstüme titrer. Ev işlerinde de yardım eder . Ama babalık ... Yani tek eksik yani bu gibi . İstiyorum ki çocuklarıyla oynasın ilgilensin TV telefon bıraksın artık .çocuğun ödevi vs hep ben yaptırıyorum bu sefer babasıyla bir bağı olmuyor uzuluyorum
Herkesin enerjisi farklıdır. İşten sonra eve gelip de enerjisi kalan insan sayısının çok az olduğunu düşünüyorum. O biraz da tüm gün sizin evde olmanızdan dolayı sorumluluk almaya alışmamış bence.Haftanın 6 günü çalışıyor eve gelmesi 6.5 , 7 gibi
İlk çocukta böyle değildi yani bu kadar değildi. Hatta ikinciyi kendi teklif etti o kadar hevesle istedi kardeşi olsun diye
Bı de ilk cocukta çalışıyordum ben de
Şu 2 mesajınızdan anladığım kadarıyla yorum yapayım.İki çocuğum var. İnanın kendim için değil çocuklarım için üzülüyorum
Konuşmayi denedim hatta tartıştık ben çok ağır konuştum her seferinde de söylüyorum . Düzelir gibi oluyo sonra tekrar ayni. Çünkü içinden gelmiyor o kadar isteksiz.
Benimde iki tane 5 ve 3 yaşlarında artık bize yükleri kalmadı sürekli peşlerinde değiliz birlikte oyun oynarlar kizim oyun kurar kardesiyle arada bizde katılırız aralarına resim yaparız,aktivite kitaplarımız var onlarla ilgilenirizMerhaba kızlar ,
Size birşey danışmak istiyorum. İki ve daha fazla çocukları olan bayanlar eşinizin çocuklarına tutumu nasıl ?( Çünkü ilk çocukta bu kadar değildi)
Ben kendimi çok yalnız hissediyorum bu konuda. Resmen tek başıma büyütüyorum gibi.
Çocuklar hasta olur o yine kendi aktivitelerine gider. Akşam eve gelir bı çocuklarımla vakit geçiriyim aman özledim nazlatayim yok.tv telefon arasında mekik dokuyo . Tamam anlıyorum onu da calisiyo fakat inanın artık bende yoruldum ya saçlarım beyazlamaya başladı zaten çocuklarla akşama kadar bitik bı haldeyim o gelince rahatladim diyorum ama olmuyo kendimi yalnız hissediyorum.Çocuklara sevgisini göstermez ne biliyim sorumsuz gibi geliyo bana höt höt hali tavrı ... İstiyoki çocuklar bı köşede otursun büyük insan gibi .
İnanın ayrılmak bile geliyo aklıma o kadar doluyum bu aralar. Sadece para getirmek ise babalik onu bende yaparım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?