2 3 sene evlilik düşünmüyorsan keşke söylemeseydin şuan daha küçüksün ve doğal olarak babanda seni koruma içgüdüsüyle sinirlenmiş biraz bu konuyla ilgili konuşmamanı tavsiye ederim en azından baban bu duruma biraz alışsın canım zamanla anlayış gösterecektir biraz erken hareket etmişsinMerhaba arkadaşlar
İki gün önce annem babama nişanlanmak istediğimi söyledi ve babam çok ağır tepki verdi. 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum şu an en az 2-3 sene evlilik istemiyorum ama en azından bir adı olsun istiyorum. Babam bunu duyunca çok kızdı bağırdı çağırdı. Sevgilimin normal bir işi var okumadı yani ve babam bunu bana layık görmüyor. Onlar bizim aileye layık değil diyor ya ayrılacaksın yada bu aileden çekip gideceksin gibi laflar kullandı. Sadece sinirinden mi böyle davrandı yoksa gerçekten öyle mi yapacak bilmiyorum çok çaresizim. Okumadı diye kötü bir insan değil işinde gücünde biri boş yaşamıyor ama babam beni dinlemek istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ayrılmak istemiyorum böyle bir nedenden dolayı ama babamı da üzmek istemiyorum. Annem sevgilimle tanıştı ve çok sevdi aklı başında dedi ama babam hiç dinlemiyor.. başınıza böyle birşey geldimi? Gerçekten akıl verecek birine ihtiyacım var …
Doğru diyor layık değilMerhaba arkadaşlar
İki gün önce annem babama nişanlanmak istediğimi söyledi ve babam çok ağır tepki verdi. 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum şu an en az 2-3 sene evlilik istemiyorum ama en azından bir adı olsun istiyorum. Babam bunu duyunca çok kızdı bağırdı çağırdı. Sevgilimin normal bir işi var okumadı yani ve babam bunu bana layık görmüyor. Onlar bizim aileye layık değil diyor ya ayrılacaksın yada bu aileden çekip gideceksin gibi laflar kullandı. Sadece sinirinden mi böyle davrandı yoksa gerçekten öyle mi yapacak bilmiyorum çok çaresizim. Okumadı diye kötü bir insan değil işinde gücünde biri boş yaşamıyor ama babam beni dinlemek istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ayrılmak istemiyorum böyle bir nedenden dolayı ama babamı da üzmek istemiyorum. Annem sevgilimle tanıştı ve çok sevdi aklı başında dedi ama babam hiç dinlemiyor.. başınıza böyle birşey geldimi? Gerçekten akıl verecek birine ihtiyacım var …
Merhaba benim 23 yaşım. Benzer olaylar yaşamışız. Benim de o dönem babam istemedi. Adı konsun ne demek dedi . Sonrasın da erteledik ve kısmet olmadı. Ez cümleyle baba hayır diyorsa o işten maalesef hayır gelmiyor.Merhaba arkadaşlar
Bırak 20 yi, 25 yaşlarımdaki sevgilimle evlendiğimi düşünemiyorum bile. Allah korumuş, verilmiş sadakam varmış.Ne aceleniz vardı hemen söylediniz ki?
Madem 2-3 yıl daha evlilik ufukta yok, sevgili olarak geçirseniz ne, nişanlı olarak geçirseniz ne? Sevgililik daha rahat bence. Aileler falan karışınca bana kalırsa gözler daha da üzerinizde olur.
Hem 20 yaşındasınız daha, kaç senedir tanıyorsunuz bu adamı? Evlilik kararı için de erken bir yaş, 20 yaşında yapılan seçimlerle 25 ve sonrasında yapılanlar aynı olmuyor. 20 yaşındaki sevgilimle evli olduğumu düşünemiyorum yani. Belki fikriniz değişecek, nişan atmak mı sevgiliden ayrılmak mı? Bence ikincisi daha az yorucu.
Ha bu arada, benim kızım olsanız ben de onaylamazdım. Eğitim benim için önemli. Her şey para değil, denklik önemli.
+11111 benım de aynı şekıldeBırak 20 yi, 25 yaşlarımdaki sevgilimle evlendiğimi düşünemiyorum bile. Allah korumuş, verilmiş sadakam varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?